Om Rebecka Bjoerk

Siden 2009 har jeg haft min egen praksis som stressrådgiver og coach, hvor jeg hjælper mennesker med at komme fri af stress og forebygge at blive ramt af stress igen.

Jeg arbejder som stresscoach og tilbyder blandt andet individuelle stresscoaching samtaler. Her benytter jeg en kombination af min faglige viden, værktøjer, øvelser og erfaring, samt min evne til at se bag ved problematikker så du som klient oplever, at vi ret hurtigt kommer ind til kernen af, hvad din stressproblematik egentlig handler om. Læs mere her om stresscoaching.

Min virksomhed har gennem en årrække samarbejdet med flere jobcentre som ekstern leverandør, hvor vi tilbød stresscoaching til borgere sygemeldt med stress.

I øjeblikket skriver og publicerer jeg løbende artikler her på siden, hvor jeg giver min viden og erfaring videre med fokus på at ruste dig som læser til at blive (endnu) bedre til at reducere og tackle stress. Du kan læse mine seneste artikler om stress her.


Min Baggrund

Min baggrund er bl.a. inden for coaching, hvor jeg har en ICC certificering i coaching i 2008, samt er uddannet Integrative Coach fra The Ford Institute for Transformational Training i USA i 2009. Jeg tilegner mig løbende ny viden, og har bl.a. en stor viden om og ikke mindst erfaring i at støtte mennesker med at reducere og håndtere stress, samt hvad der skal til for at forandre dybereliggende årsager til stress. Jeg har over 1000 klient-timer i rygsækken, og har desuden uddannet flere andre til stressrådgivere, hvor jeg har videregivet min erfaring med at hjælpe mennesker fri af stress.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag indenfor sprog og statskundskab, og har tidligere arbejdet som underviser i sprog, samt været ansat indenfor projektkoordinering og administration i forskellige virksomheder. I 2008 valgte jeg at skifte spor. Siden har jeg arbejdet med individuel coaching, rådgivning og undervisning.  I 2009 udgav jeg bogen Hvad vil du bruge din fremtid til? på Schønbergs forlag.


Vil du have gratis inspiration om stress?

Hvis du ønsker løbende at blive opdateret om tilbud, viden og råd om stress, er du velkommen til at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Jeg har udviklet forskelligt inspirationsmateriale om stress som du kan vælge at modtage, kvit og frit, hvis du ønsker det. Det koster din email-adresse at modtage det. Og du kan til enhver tid, nemt, afmelde dig igen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og find gratis inspiration her >>>

Find mig på facebook her, hvor jeg løbende poster mine nyeste artikler om stress.

 

Stresscoach – vil du booke en tid?

Jeg afholder pt. alle individuelle samtaler online, og har klienter i hele landet.

Book en tid hos mig her >>>

 

Jeg henviser gerne videre

Min erfaring ligger indenfor behandling af stress. Jeg er bedst til at hjælpe mennesker, der er villige og i stand til at skabe en forandring. Jeg har også stor erfaring i at støtte mennesker igennem livskriser.

Jeg er dog ikke kompetent til at hjælpe dig, hvis du f.eks. er ramt af depression, angst, ptsd eller andre psykiske lidelser. Eller hvis du f.eks. lider af fysiske smerter. I så fald henviser jeg gerne, hvis jeg kan, videre til andre, der kan hjælpe dig videre.

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.