Grunden til, at du ikke får de resultater du ønsker

Længes du efter mere frihed, mening, balance, rigdom eller [indsæt selv]? Og oplever du, at du har svært ved at opnå det, til trods for gode intentioner og aktiv handling henimod det? Så læs med her.

Hvem af os har ikke, især når livet er lettere anstrengende, tænkt:

Hvorfor er der mennesker, der ser ud til at have et let liv, hvor alt bare kører?

Hvis du kigger lidt ind bag facaden på andres såkaldt ‘lette liv’, vil du måske opdage, at det ofte er et liv, der leves inden for den samme, velkendte ramme. Her gentages de samme valg og handlinger igen og igen. Og man er ofte ikke så optaget af vækst og personlig udvikling. Og med rette egentlig: For hvis dét jeg gør, giver mig behagelige, trygge og velkendte resultater. Hvorfor så ændre strategi?

Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert.

Vi mennesker elsker at sætte mærkater og domme på hinanden. Vi har holdninger til meget.

Og vi er gode til at sammenligne os med hinanden.

Så når du opdager, at du er i gang med at kigge på andres liv, og måske sammenligne dit liv med andres. Så stop op. Og flyt fokus tilbage til dig selv.

Livet er en lang række af valg og konsekvenser.

Og du er den, der tager valgene i dit liv. Lige meget om du er bevidst om det eller ej,

Det eneste, der er interessant, er dit eget liv, og hvordan du skaber dét du ønsker i dit liv.

Og du KAN skabe det du længes efter.

Det vil jeg gerne minde dig om!

Hvis du ønsker at skabe nogle nye og mere tilfredstillende resultater end dem, du oplever i dit liv i øjeblikket.

Så forbered dig på, at både resultaterne. Og dét du har brug for at gøre, for at opnå resultaterne, ligger udenfor din nuværende tryghedszone.

Der sker typisk to ting, når du ønsker at udvikle dig, vækste & skabe nye resultater. Disse to ting, er samtidig grunden til, at mange netop vælger ikke at vækste. Og dermed heller ikke får de resultater, de længes efter:

  1. Din reptil-hjerne slår til, når du går ud af din tryghedszone. Her møder du frygt, usikkerhed & tvivl. Og dit ego forsøger at overbevise dig om at gå tilbage til det velkendte.
  2. Negative, karmiske blokeringer & begræsninger kommer frem i lyset, som du nu får mulighed for at få øje på og slippe. Det føles ofte besværligt og umiddelbart negativt. Og kan få dig til at få lyst til at give op og give følelsen af at gå i ring.

Derfor elsker jeg mit nye værktøj – SoulRealignment – der er meget effektivt især når du vækster personligt og/eller forretningsmæssigt.

Fordi du får hjælp til at slippe gamle, energetiske blokeringer. Du behøver med andre ord ikke at gentage de samme negative, mønstre om og om igen.

Og fordi det bliver lettere for dig at tage de valg, der er de rigtige for dig. Så du kan skabe den frihed, mening & rigdom som du dybest set er designet til.

At få en clearing i din Akashic Record er som at få vasket en beskidt rude. Med et bliver det tydeligere for dig, hvad der er det rette at gøre. Du skal selvfølgelig stadig selv udføre valgene og bokse med reptil hjernen. Men livet bliver bare lettere & mere frit, når du er i kontakt med din sjæl og lever i overensstemmelse med dine iboende talenter & kvaliteter.

Du kan læse mere om SoulRealignment HER >>>

 

 

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr