Handelsbetingelser:

Betaling og levering:

Du kan betale med Dankort, VisaDankort, American Express og Mastercard.

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Vi gemmer ikke dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. I helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Emailadressen kan altid ændres enten ved at maile til os på mail@rebeckabjoerk.com eller rette den selv under “din profil”.

Ved køb med rateaftale trækkes beløbet automatisk på det tilmeldte kort.

Hvis du skifter kort, skal din aftale fornyes med det nye kortnummer, og det gamle kortnummer vil blive slettet i systemet.

Jeg gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Soul Realignment® Practitioner Uddannelsesforløb:

Venligst vær opmærksom på, at Soul Realignment er et registreret trademark, der ejes af Andrea Hess LCC & at det bliver brugt under licens.

Soul Realignment is a registered trademark of Andrea Hess LLC and is used under License.

Rettigheder:

Alle rettigheder til workshops, kurser og digitale produkter, der ikke er en del af uddannelsesforløbet til Soul Realignment® Practitioner, tilhører Pure Leadership Growth Academy v/ Rebecka Bjoerk Damgaard. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Ethvert produkt er personligt, og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere eller kopiere produktet helt eller delvist uden forudgående skriftlig aftale med Pure Leadership Growth Academy v/ Rebecka Bjoerk Damgaard.

Priser & gebyrer:

Efter købet modtager du en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Der kommer et mindre tillæg på ved valg af ratebetaling.

Individuelle forløb

Afbud bedes givet på mail, telefon eller sms senest 24 timer før aftalt tid. Gives et afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales der fuld timepris.

Har du valgt at betale et individuelt forløb i rater, er betalingen bindende for hele forløbet, uagtet at du måtte vælge at afbryde forløbet undervejs.

Ved længerevarende individuelle forløb går ubrugte samtaler tabt 6 måneder efter købsdato af forløbet, med mindre andet er aftalt.

Returret:

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på mail@rebeckabjoerk.com.

Efter 14 dage gives din investering ikke retur. Dette gælder også ved køb af uddannelses- & individuelle forløb købt med ratebetaling.

Bemærk: Har du allerede modtaget en eller flere sessioner indenfor de første 14 dage, afregnes for disse, hvorefter du får det resterende beløb tilbage af din investering.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, f.eks. uddannelsesforløbet i Soul Realignment, hvor hele eller dele af materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Kun lavet til dine øjne

Dit login til digitale produkter er privat og gælder kun til 1 person. Altså kun til dine øjne. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med/til andre.

Ratebetalingsordninger:

Kvittering for betaling tilsendes per email.

Ved valg af ratebetaling, fremsendes der kvittering for hvert træk per email.

Du modtager en email med bekræftelse på din tilmelding efter dit køb.

En ratebetalingsordning er bindende.

Når du vælger ratebetaling på et produkt, forpligter du dig samtidig til at betale på de angivne og aftalte datoer.  Hvis du ikke betaler en rate, vil mit betalingssystem (Simplero) forsøge at trække en ratebetaling 3 gange. Når en betaling fejler skyldes det som regel manglende midler på kontoen. Eller at du har fået nyt kort, og har brug for at opdatere dine kort-oplysninger. Jeg vil kontakte dig på mail og evt. i messenger, hvis en betaling ikke går igennem første gang.

Hvis betalingen af en rate ikke er gået igennem ved 3. trækning, betragtes ratebetalingsordningen som misligholdt. Ved misligholdelse af ratebetalingsaftalen vil restbeløbet blive faktureret til omgående betaling, og du vil modtage et inkassovarsel. Adgangen til indhold, der er købt adgang til trækkes tilbage indtil udestående er betalt.

Såfremt vi ikke har modtaget det skyldige beløb senest 10 dage fra den dato du modtager inkassovarslet, vil sagen uden yderligere varsel blive overdraget til inkasso. Vi gør opmærksom på, at der i den forbindelse vil påbeløbe yderligere omkostninger. Alle udgifter til inkasso pålægges kunden.