Ønsker du at stille et spørgsmål til brevkassen om stress?

OBS! Der er pt. lukket for at stille spørgsmål til brevkassen.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen om stress:

Her på siden har du mulighed for at få et svar, helt gratis og anonymt, på et spørgsmål eller en problematik om stress.

Du behøver ikke bruge dit rigtige navn, så det er helt fint hvis du finder på et “anonymt brevkasse navn”. Det er dog vigtigt at din emailadresse er korrekt. Og husk, det er KUN mig der ser din email-adresse.

Herefter kan du skrive dit spørgsmål i kommentarfeltet.

I dit spørgsmål må du gerne beskrive hvad der frustrerer dig allermest i øjeblikket, og hvad du gerne vil have et konkret råd om eller svar på. Jo mere du beskriver og uddyber din problematik og dit/dine spørgsmål, jo bedre et svar vil jeg kunne give.

 

Hvornår får du svar?

Et brevkassesvar vil enten modtages som en artikel, der kan læses på min hjemmeside. Eller som et videosvar, som du kan se/lytte til.

Når jeg har lavet et svar, vil det fremgå på min hjemmeside under “Brevkasse” og jeg sender dig en mail med et link til svaret.

Alle spørgsmål er anonyme og bliver behandlet fortroligt.

OBS! Alt afhængig af efterspørgslen, er du IKKE garanteret et svar, men jeg lover at jeg besvarer så mange som overhovedet muligt.

Jeg forbeholder mig retten til at bruge spørgsmål og svar i nyhedsbreve, på workshops, på facebook m.m – men helt anonymt naturligvis.

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål om stress og hjælpe dig videre i livet med mindre stress og meget mere livsglæde, trivsel og overskud.

Ønsker du viden, inspiration eller hjælp NU med det samme, ligger der allerede en masse brevkasse-indlæg på min side. Du kan læse et af de nyeste brevkasse-svar HER.

Mange hilsner fra Rebecka Bjoerk

 

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr