Kunne du tænke dig at...

Lære din sjæls medfødte gaver, talenter & evner endnu bedre at kende?

Det blev lettere at tage de - for dig - rigtige valg i livet?

Opnå mere flow & livsglæde?

Få en større forståelse for, hvordan du har været medskaber af begrænsende mønstre i dit liv?

Og hvordan du undgår at gentage mønstrene fremadrettet?

 

Slip negative, energetiske blokeringer & lev mere fra sjælens essens

I en session forbereder jeg bl.a. en clearing af blokeringer fra tidligere & nuværende liv i din Akashic Record.

Din Akashic Record er din sjæls arkiv over alle de valg & handlinger du har taget i tidens løb. Med din tilladelse, finder jeg frem til de begrænsninger og blokeringer, der forhindrer dig i at skabe det liv du længes efter. Og jeg hjælper dig med at cleare dem.

I sessionen bliver du bevidst om, hvordan du har været medskaber af nogle af de mest sejlivede & begrænsende mønstre du oplever i dit nuværende liv.

Og du får hjælp til at få disse mønstre clearet, en gang for alle.

Dit ansvar, for at integrere forandringerne, er, at begynde at tage skridt hen i mod det du ønsker. Det bliver meget lettere at tage de – for dig – rigtige skridt umiddelbart efter clearingen.

Sjæls læsning & clearing

I denne session lærer du om dit Divine Soul Blueprint - din sjæls essens.

Du får en større bevidsthed om, hvem du er på et sjælsplan & hvilke gaver & talenter du er kommet her til Jorden for at udfolde.

Du får samtidig clearet & healet de negative, karmiske blokeringer som din sjæl er klar til at give slip på. Og som står i vejen for, at du skaber & lever et liv du elsker.

Jeg skræddersyr altid en session unikt til den du er & den intention du har med sessionen.

Sessionen foregår online over zoom og tager ca. 90 minutter, hvor vi taler sammen. Der kan være op til 4-5 ugers ventetid fra du har booket sessionen til den afholdes. Mange oplever, at processen går i gang allerede når de har bestilt sessionen. Du modtager en optagelse af sessionen efterfølgende.

Pris: 4.444 kr

Book en indledende sjælslæsning & clearing HER
Privatliv og stress

Styrk kontakten til din intuitive guidance

Vi har - hver især - et sæt af individuelle guider omkring os livet igennem. Vores guider assisterer os i at aligne vores sjælskald med vores fysiske virkelighed. De hjælper os med andre ord - ved hjælp af impulser og guidance - i at skabe det liv, vi dybest set ønsker os.

De tilbyder os et uendeligt flow af ideer, impulser og vejledning. Denne session har til formål at skabe øget bevidsthed hos dig omkring, hvordan dine guider kommunikerer specifikt med dig. Og dermed øge din evne til at modtage intuitiv guidance. I sessionen får du desuden specifikke budskaber fra dine guider i forhold til det du ønsker at skabe i dit liv eller business.

Du modtager en lydfil med en optagelse af kanaliseringen om dit guide-team.

Pris: 2.222 kr

Book din intuitive guidance session HER >>>
Stress og æteriske olier

Energetisk business læsning

Denne læsning er for dig, der har en veletableret forretning & erfaring med at være selvstændig. Og som har et ønske om at vækste din forretning på en måde, der er nærende & i alignment med din sjæl.

I læsningen får du et overblik over, hvor du har ubalancer i din forretning. Og vi undersøger, hvad & hvor du har brug for at korrigere for at skabe det du ønsker i din forretning.

Vi kigger på disse 6 områder i din forretning & jeg viser dig, hvor du har energetiske ubalancer:

1. Contributors: Dig selv + evt. samarbejdspartnere som f.eks. VA, businesscoach, partner, FB add’s manager, ansatte etc.

2. Dine produkter & ydelser: Selve indholdet i det du leverer, måden du leverer dine ydelser på, prissætningen af dine ydelser.

3. Din markedsføring: Indholdet, medierne / måden du markedsfører dig på & frekvensen

4. Dit salg: Indre modstand på at sælge/skygger, du glemmer salgsdelen, du taber dit commitment til at sælge

5. Dine kunder: Kunder der ikke nærende at samarbejde med, manglende grænsesætning, kunder der forventer at blive holdt i hånden, kunder der ikke tager ansvar, manglende betaling

6. Systemer: Dine devices, din måde at systematisere dig på: F.eks. planlægning, automatiseringer, dit regnskab

Sessionen foregår online på zoom. Sessionen tager ca. 90 minutter. Inden sessionen har jeg en del forberedelse i samarbejde med dig. Der kan være op til 4-5 ugers ventetid fra du har booket sessionen til den afholdes. Mange oplever, at processen går i gang allerede når de har bestilt sessionen. Du modtager en optagelse af sessionen efterfølgende.

Pris: 4.444 kr ex moms

Book en energetiske business læsning HER

Relationslæsning- & clearing

Løber du & din partner ind i de samme udfordringer eller konflikter igen & igen?

Ønsker I at opgradere jeres parforhold, så I opnår en større forståelse, indsigt & nærvær for hinanden?

I en Relations-Clearing undersøger jeg, hvilke energetiske blokeringer, der ligger til grund for jeres udfordringer, hver især. Og de udfordringer, der er specifikke for jeres parforhold. Jeg undersøger om I har en fælles, karmisk historik, og hvad den i så fald går ud på. Jeg clearer al negativ, karma omkring parforholdet, som I er klar til at give slip på.

Denne type clearing, kan også laves ifht. relation til barn, forælder, ven/veninde, forretningspartner el.lign.

Sessionen foregår online over zoom og tager ca. 90 minutter. Der kan være op til 4-5 ugers ventetid fra du har booket sessionen til den afholdes. Mange oplever, at processen går i gang allerede når de har bestilt sessionen. Du modtager en optagelse af sessionen efterfølgende.

Pris: 4.444 kr

Book en relationslæsning- & clearing HER

Bolig upgrade

Vores bolig er et vibrationelt match til os selv. Med andre ord, så er det på ingen måde tilfældigt, at du har valgt at bo, hvor du bor. Du har været tiltrukket af din bolig, fordi den matcher dig (og din evt. partner) vibrationelt.

Boliger kan dog indeholde negativ energi, der kan være særdeles forstyrrende for dets beboer. Det kan f.eks. komme til udtryk ved stridigheder med naboer, søvnproblemer, børn og/eller dyr der ikke vil gå ind i bestemte rum/steder i boligen, eller problemer med at få solgt en bolig.

Jeg kan undersøge, om din bolig og/eller arbejdssted som f.eks. klinik eller kontor indeholder negativ energi. Og cleare den.

Når jeg har clearet, modtager du en lydfil hvor jeg fortæller hvad der er blevet clearet. Clearingen virker øjeblikkeligt og effekten varer ved efterfølgende.

Pris: 1.500 kr

Book en bolig clearing HER
Stop med at knokle

Opfølgende læsning & clearing

I en opfølgende session går vi et spadestik dybere. Her clearer vi det næste lag af negative, energetiske blokeringer som din sjæl er klar til at slippe.

Det kan f.eks. være:
- Karma & dybere bevidsthed ifht. udfordringer i en specifik relation.
- Energetiske blokeringer bag specifikke problematikker i i dit liv og/eller forretning.

I sessionen kan jeg samtidig lave et energetisk indtjek og se specifikt HVOR du er i energetisk ubalance i dit mindset, i din følelseshåndtering og adfærd. Så det bliver tydeligere for dig hvad du kan korrigere for at skabe de resultater du ønsker.

Vi aftaler altid individuelt, hvad der giver mening i din situation. Sessionen tager 60-90 minutter & foregår online over zoom. Du modtager en optagelse efterfølgende.

Der kan være op til 4-5 ugers ventetid fra du har booket sessionen til den afholdes. Mange oplever, at processen går i gang allerede når de har bestilt sessionen.

Pris: 3.333 kr

Book en opfølgende læsning & clearing HER

Jeg oplever konkrete, synlige resultater i min business...

Jeg er blæst bagover. Kan ikke finde andre ord, der beskriver det bedre. Efter både relations- læsning & clearing og en personlig læsning og clearing, ser jeg nu helt konkrete synlige resultater. Resultater i vækst og flow i min business OG den mudrede forrude (så rammende en beskrivelse) som var svær at se igennem før sessionerne, er nu blevet vasket.
Så simpelt er det! Nu SER jeg. Og jeg er bevidst i situationerne, så jeg kan handle på dét, som er essentielt for mig - frem for blot at reagere.

Clearingerne har skabt flow, flow, flow - og jeg fortsætter bare.

På halvanden måned har jeg taget større skridt på sjælsplan, føler jeg, end hvad jeg har kunnet med personlig udvikling gennem mange år. Dette er et kvantespring!

Rebeckas læsning af mig var spot on

Jeg oplevede Akasha arkivet i en meditation for mange år siden og blev dybt berørt af det her levende skatkammer af energi og information om alt.

Så da jeg hørte, at Rebecka kunne læse arkivet og dermed kaste lys på mine ubevidste mønstre, karmiske sår og energetiske blueprint, så var det en no-brainer at booke en clearing-session.

Rebeckas læsning af mig var spot on og det var faktisk rørende at blive set på den måde. Jeg fik bekræftet en masse om mig selv og fik energetiske forklaringer på følelser og fornemmelser, jeg ikke selv har kunnet sætte ord på.

Rebeckas læsning hjalp mig i gang med at heale og cleare det, der ikke tjener mit højeste lys. Jeg giver Rebecka mine varmeste anbefalinger og dybfølt tak.

Roen har sænket sig her i huset

1000 tak for clearingen. Jeg kan tydeligt mærke, at roen har sænket sig her i huset. De problematikker som de jordbundne sjæle har repræsenteret her i huset, vækker genklang i mig. Det er alle områder jeg har arbejdet med gennem nogle år i mig selv. Jeg er super tilfreds.

Anonym tilbagemelding efter en bolig clearing,

Jeg er i højere grad blevet min egen rådgiver

Efter min session med Rebecka var der en masse brikker der faldt på plads indeni mig. Jeg forstod mig selv på et andet niveau, og turde i højere grad agere ud fra egne tanker og følelser. Jeg er i højere grad blevet min egen rådgiver.

Det blev et første møde i stjerneklasse

Det blev et første møde i stjerneklasse. En akashalæsning, der fik mit hjerte til at lukke op og glæden over at blive fundet løbe op i tårekanalen. Af hjertet tak for din læsning, Rebecka

Anonym,

Efter 2 sessioner med Rebecka har jeg oplevet store forandringer i mit liv

Jeg var i et forhold, hvor jeg levede i frygt for at være den jeg er, sige min mening og udfolde mit verdensbillede. Det blev tydeligt for mig, at jeg ikke lyttede til mit hjerte og mit sjæls kald. Jeg tog derfor et valg om at blive skilt og gå den vej min sjæl kalder på.

Jeg har oplevet fysiske forandringer i forhold til min hud. Fra meget plagsomt til markant forbedring ❤

Efter sessionerne har jeg oplevet et større flow på at tage valg, der skaber forandring.

Annemette,

FAQ

Her kan du læse lidt om de ofte stillede spørgsmål om Akashic Records-clearings.

The Akashic Records – eller de Arkaiske Arkiver som man siger på dansk – er en fortegnelse over alle de informationer, der findes omkring din sjæl, dit nuværende liv & de tidligere liv du har levet.

Du kan sammenligne Akashic Records med internettet, hvor du kan søge mange forskellige slags informationer omkring din sjæl.

Når du booker en session hos mig, søger jeg om to typer informationer i din Akashic Record – og kun med din tilladelse, selvfølgelig: 

  1. Information om din sjæls essens. Eller dit Divine Soul Blueprint siger man på engelsk. Denne information fortæller noget om, hvem du er inderst inde, hvor din sjæl oprindeligt kommer fra, og hvad du kan gøre i dette liv, for at leve fra din sjæls essens. Samt hvordan du bedst skaber & manifesterer et liv i flow & glæde.
  2. Den anden type information jeg søger, er hvilke negative karmiske blokeringer, din sjæl er klar til at give slip på. Og som derefter cleares i forbindelse med en session. Negative, karmiske blokeringer kan f.eks. komme til udtryk i dit nuværende liv som dysfunktionelle relationer, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, ubalancer i din krop & dit sind, eller resultater som du forsøger at opnå uden at lykkes.

Din sjæl har været inkarneret her på Jorden mere end dette ene liv, du lever lige nu.

Og de fleste mennesker har tendens til at gentage negative, uhensigtsmæssige valg. Det er som en plade, der er gået i hak. Selv om du skifter de ydre omstændigheder ud. Så er mønstrene og smerten bagved, stadig den samme.

At få lavet en clearing i din Akashic Record, er som at skyde genvej. Du får simpelthen fjernet den negative, karma som din sjæl er klar til at give slip på. Og på den måde, undgår du at blive ved med at gå i ring.

I en session fokuserer jeg altid på, hvordan & hvad du helt konkret kan gøre efterfølgende for at implementere den energetiske clearing i dit liv, helt konkret her & nu. Dvs. vi taler om, hvilke handlinger & justeringer du kan udføre, så du begynder at leve i større overensstemmelse med din sjæls essens.

Karma betyder, at et hvert valg, har en konsekvens.

Det kan være en positiv konsekvens.

Eller det kan være en negativ konsekvens.

Karmaloven opererer døgnet rundt. Året rundt. For alle mennesker.

Udfordringen med valg & konsekvenser, er, at mange af vores valg først får konsekvenser ude i fremtiden. Og når så konsekvensen indtræffer, har vi glemt, hvilket valg, der var årsagen til konsekvensen.

Derfor får du, i en clearing session, bevidsthed på, hvilket valg, der startede de problematikker du sidder med i dag.

Ofte ligger disse valg tilbage i tidligere liv. Når du kender det oprindelige valg, kan du meget nemmere korrigere i dit nuværende liv, når du mærker tendens til at gentage det samme valg, fra fortiden.

Vi hører mest om den negative karma. Men den positive karma er mindst lige så vigtig. Det er den positive karma, der skaber flow & abundance i dit liv.

Hvis du er i tvivl om du er i gang med at tage et negativt eller positivt, karmisk valg. Så undersøg, hvilken energi, der ligger bag dit valg. Rigtig mange mennesker tager f.eks. valg med udgangspunkt i forpligtelse. Når du tager et sådan valg, skaber du en oplevelse af mere forpligtelse.

Når du derimod tager et valg i kærlighed & glæde, så skaber du mere kærlighed & glæde.

Når du tager et valg fra en mangel-tilstand. Skaber du mere mangel i dit liv.

Når du tager et frygt-baseret valg. Skaber du mere frygt i dit liv.

Osv…

Det er individuelt, hvor mange sessioner du har brug for.

Det vil ofte være en god ide at booke en bolig clearing samtidig med din første session. Du kan læse mere om bolig clearing i næste spørgsmål.

Efter den første session kan jeg, hvis du ønsker det, undersøge om din sjæl har brug for og er klar til yderligere clearing.

Der skal som minimum gå 21 dage mellem hver clearing. De fleste har dog glæde af, at der går længere tid. Og for nogle er der behov for lang tid til at integrere & fuldt ud mærke effekten af en clearing.

Hvor mange sessioner du ønsker, kan bl.a. handle om, hvor dybt og hvor stor en transformation du ønsker. Lige som det er vigtigt, at du har handlet på og integreret det du fik clearet i din første session. Før du går videre til en ny session.

Generelt kan man sige, at hvis det du ønsker at manifestere i dit liv, ligger udenfor din comfortzone og udenfor din nuværende erfaringsramme. Så vil det at bevæge sig ud af comfortzonen, ofte få nye karmiske blokeringer op til overfladen, som din sjæl er klar til at slippe.

Vores bolig er et vibrationelt match til os selv.

Med andre ord, så er det på ingen måde tilfældigt, at du har valgt at bo, hvor du bor.

Du har været tiltrukket af din bolig, fordi den matcher dig (og din evt. partner) vibrationelt.

Boliger kan dog indeholde negativ energi, der kan være særdeles forstyrrende for dets beboer. Det kan f.eks. komme til udtryk ved stridigheder med naboer, søvnproblemer, børn og/eller dyr der ikke vil gå ind i bestemte rum/steder i boligen, eller problemer med at få solgt en bolig.

Jeg kan undersøge, om din bolig indeholder negativ energi. Og jeg kan forberede en clearing af det, for dig. Når du selv modtager en clearing, vil det være oplagt at få lavet en clearing på din bolig samtidig (hvis det er nødvendigt). Så I bliver et vibrationelt match, så at sige.

Jeg kan cleare den karma, der ligger på din side af relationen. Og jeg kan se om og evt. hvilken karmisk historik I har haft sammen.

Hvis der ligger en negativ, karmisk historik imellem jer. Vil det ofte, være en stor lettelse & frihed, at få lavet en clearing på din side af relationen.

Når en relation er slut, kan jeg ikke gå ind i din tidligere partners Akashic Record.

Dit barn skal minimum være 3 måneder, før jeg kan lave en clearing-session.

For små børn, laver jeg clearing-sessionen med dig som forælder.

Når dit barn er gammelt nok, og hvis han/hun har interesse i det, laver jeg sessionen sammen med dit barn & evt. dig som forælder. Det afhænger af alderen på dit barn.

Jeg kan lave clearings på dit barn, uden hans/hendes samtykke, så længe dit barn er hjemmeboende & afhængig af dig økonomisk. I det øjeblik, dit barn selv klarer sig økonomisk, er han/hun voksen, og skal give fuldt samtykke til, at jeg må tilgå deres Akashic Record.

Det kan du. Hvis du kæmper med din forretning. F.eks. manglende cash-flow. Tiltrækker besværlige kunder, investorer eller samarbejdspartnere. Har mistet kunder. Er i en forandrings- eller opgraderingsfase af din forretning.

I en business-reading, identificerer jeg de energetiske blokeringer, der ligger til grund for de problemer du har i din forretning. Og clearer dem. Lige som vi taler om, hvilke action-steps du kan tage for at få din forretning i balance, så du kan skabe det du ønsker.

Jeg anbefaler dog altid, at du starter med at få en personlig clearing først. Denne vil ofte, i sig selv, smitte positivt af på din forretning.

Jeg er certificeret i SoulRealignment, level 1, 2 og 3 hos Andrrea Hess.

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.