Udpluk af udtalelser fra tidligere deltagere i stressforløb:

Læs tidligere klienters anmeldelser af mig på min Facebookside her.

“Stine har været helt fantastisk at tale med. Hun har givet mig en masse redskaber og øvelser til at håndtere stress. Jeg kan genkende mine stress symptomer og er i gang med at knække koden for at bringe dem ned. Alle med stress burde tage et forløb som dette. Stine er rigtig god til at komme til bunds og finde ind til årsagen bag stress. Jeg har fået så mange aha oplevelser, der forhåbentlig vil styrke mit fremtidige arbejds- og privatliv.” Anonym deltager i stresscoaching


“Stine er virkelig dygtig! Hendes væremåde, forståelse af stress samt at hun kunne få mig til at indse hvor langt ude med stress jeg var, har virkelig betydet alt for mig. Uden hende var jeg ikke nået så langt som jeg er i dag. Jeg kan helt klart anbefale hende til andre, som er ramt af stress – hun har givet mig redskaber til at arbejde med mig selv og på den måde komme ud af stress.”Anonym deltager i stresscoaching


“Jeg gik i et stressforløb hos Stine i 2014 i forbindelse med at jeg var sygemeldt med stress. Stines viden om stress og evne til at møde mig der hvor jeg var som sygemeldt med stress, har betydet rigtig meget for mig. Med hendes redskaber til at reducere stress, samt råd og hjælp til at forbedre min søvn er jeg kommet meget langt, og jeg er nu i gang med at starte op i arbejde igen.”  Mette Rasmussen


“Stine har været en utrolig stor hjælp for mig i forbindelse med min stress. Hun har været hurtig til at afkode, hvilken vaneadfærd, der får mig til at ende i en stress situation. Hun har derefter givet mig nogle vigtige værktøjer, der kan hjælpe mig til at bryde de destruktive vaner. Som leder står man ofte alene og er nødt til at have styr på alt, fordi ens egen leder er langt væk. Derfor har det været guld værd, at Stine har fokuseret på, hvordan jeg selv kan passe bedre på mig selv og opdage destruktiv adfærd i tide.”Malene Andersen


“Stine så ind bag mine stress symptomer og forholdt sig til det, det egentligt handlede om. F.eks. så hun at jeg var i en livskrise, og ikke “bare” havde fået stress. Stine hjalp mig med at forholde mig til nogle problematikker som jeg ellers gerne ville rende udenom eller troede jeg havde løst. Stine var også god til at se mine blinde punkter – altså der hvor jeg havde et personligt stykke arbejde at gøre i forhold til at træde i karakter og håndtere livet på en ny måde.” Anonym deltager i stresscoaching


“Via mine samtaler med Stine har jeg opnået større selvindsigt og genvundet tillid til min egen dømmekraft. Begge dele har haft afgørende betydning for mig i forbindelse med nogle svære valg, jeg har måttet træffe både privat og i mit arbejdsliv. Stine har blidt, men uhyre effektivt, punkteret vanemæssig tænkning til fordel for rummelighed og egen-omsorg. Jeg vil til enhver tid gøre brug af Stines respektfulde og kompetente sparring, hvis behovet skulle opstå igen. De bedste anbefalinger skal lyde herfra.” Frederikke H. – deltager i coachingforløb


“Jeg har haft et fantastisk coachingforløb, og fra første gang jeg talte med Stine var der bare tillid. Forløbet har ændret mit liv på den måde, at jeg er blevet meget mere målrettet, og jeg er kommet til bunds i de skyggesider, der tidligere forhindrede mig i at nå mine mål. Og så har jeg fået redskaber, så jeg selv kan arbejde videre. Jeg har fundet ind til ressourcer, jeg ikke anede, jeg havde, samt gjort ting, som jeg ikke havde forestillet mig, at jeg ville komme til.”Annika Lynnerup, psykoterapeut – deltager i coachingforløb


“Jeg har haft oplevelser med forskellige – dygtige – coaches. Stine skiller sig dog ud ved, at hun formår at stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt – hun konfronterede mig f.eks. i mine egne undskyldninger og retfærdiggørelser, så jeg klart kunne se, hvordan jeg spænder ben for mig selv. Jeg oplevede også, at Stine engagerede sig i mig, og at omdrejningspunktet for hende var, at jeg fik, hvad jeg havde brug for. Jeg kan på det varmeste anbefale Stine, hvis du går og er forvirret, og mangler klarhed, og vil gå på opdagelsesrejse i trygge rammer.”Tanni Christine Thuesen – deltager i coachingforløb


“Da jeg startede i coachingforløbet, havde jeg et ønske om at skifte job, og satte mig det som mål i forløbet. Og da vi nåede afslutningen af forløbet opnåede jeg faktisk at få mit drømmejob. Undervejs i forløbet, er jeg samtidig blevet bevidst om, hvordan tidlige og tillærte erfaringer har haft indflydelse på min adfærd. Jeg har også oplevet, at det er muligt at træffe valg, så jeg rent faktisk kan ændre gamle mønstre. Jeg kan varmt anbefale Stine som coach, og har oplevet hende som professionel og tillidsvækkende under hele forløbet.” Anonym deltager i coachingforløb


“Jeg var langt fra optimistisk da jeg fik tildelt coachingforløbet gennem jobcentret. Jeg har været gennem mange forskellige kurser i de sidste par år som ledig, og der har ikke været et eneste af dem, der har hjulpet mig. Men nu hvor jeg har gennemført forløbet, ville jeg ønske at jeg havde fået muligheden noget før. Jeg er blevet mere optimistisk omkring min fremtid nu, hvor jeg har besluttet mig for at jeg vil tage en ny uddannelse. Jeg har fået lagt en plan for, hvad jeg kan gøre for at nå mit mål, og det har givet mig både håb og overskud til at kæmpe videre for at opnå det. Stine har været meget positiv at tale med, samtidig med at hun har prikket til de ømme punkter, hvor jeg har haft brug for at vågne op!” Anonym deltager i coachingforløbet Jobklar igen

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr