Integrative Coaching

Et personligt udviklingsforløb der bl.a. bygger på skyggearbejde, og som jeg blev certificeret i, i 2009 af Debbie Ford i USA. Forløbet er meget velegnet når du er kommet ud på den anden side af stress, og gerne vil arbejde med at forandre nogle af de dybereliggende årsager til at du tager valg, der giver dig stress.

Forløbet er især egnet til dig, der:

  • Er klar til og ønsker at gå et spadstik dybere i din personlige udvikling.
  • Gerne vil blive bedre til at tage mere “helhjertede” beslutninger fremadrettet.
  • Gerne vil bryde med et destruktivt mønster eller vane, der bliver ved med at gå igen og igen i dit liv.
  • Føler at du begrænser dig selv, og måske længe har drømt om at gøre noget nyt/andet i dit liv, og alligevel griber du dig selv i at tage de samme valg igen og igen.
  • Ønsker en forandring, og har lyst til at kikke indad i dig selv for at få den.

Forløbet handler essentielt om at forandre nogle af de tanke-, følelses- & adfærdsmønstre, der forhindrer dig i at leve frit og glædesfyldt.

Du vil i forløbet arbejde med at genvinde mere af din kraft, styrke og mod, så du kan skabe en forandring i dit ydre liv.

Det er sjældent nemt at forandre sig, og styrken ved dette forløb er at du bliver støttet i at integrere en forandring gradvist i løbet af de tre måneder forløbet varer.

Forløbets opbygning:

Forløbet består af en blanding af centreringsøvelser, undervisning, coaching og indre guidede visualiseringer. Forløbet varer i 12 uger, og følger en fast struktur fra gang til gang. Hver uge har et bestemt tema som du bliver undervist i, og som du arbejder med til næste gang.

I de første 4 uger, er der særligt fokus på din fortid og den betydning den har for din nutid og fremtid. I de næste 4 uger, kikker vi nærmere på din nutid og de valg du tager og ikke tager her. I de afsluttende 4 uger, er der fokus på din fremtid, og hvordan du tager alt det med du har lært om dig selv fremadrettet.

I starten af forløbet sætter du dig et konkret, realistisk og meget ønsket mål for dig selv i dit liv. Du arbejder med at nå dette mål løbende i hele forløbet. Langt de fleste deltagere oplever at nå deres mål undervejs, eller afslutningsvis.

Praktisk om forløbet:

  • Forløbet består af 13 sessioner à ca. 75 minutters varighed der ligger med en uges mellemrum. Du skal derfor kunne afsætte 3 måneder til forløbet.
  • For at få det fulde udbytte af forløbet, skal du desuden kunne afsætte min. 2 timer hver uge til hjemmearbejde mellem hver samtale.
  • Forløbet kan opleves som tidskrævende, og deltagere oplever ofte, at det “går stærkt” fra gang til gang, da der bliver fyldt godt på med viden, opgaver, øvelser og actionsteps hver uge. Omvendt hvis du helhjertet dedikerer tiden til det, vil du uundgåeligt opleve en forandring.
  • Forløbet foregår over tlf, og IKKE face2face. En stor del af forløbet indeholder visualiseringer og indre guidede processer, hvorfor du vil sidde med lukkede øjne meget af tiden. En fordel ved at det foregår over telefon, er at du kan sidde i dine egne trygge omgivelser. Jeg er trænet i at arbejde lyttende og “opfanger” lige så meget over tlf. som når jeg sidder over for et menneske.

Pris for et integrative coaching forløb på 13 samtaler à 75 min: 

kr. 9.350,- (normalpris: kr. 12.155,-) Forløbet kan også betales i 3 rater à kr 3.200,- 1 gang om måneden i de 3 måneder forløbet varer.

Tilmelding til forløbet:

Før evt. opstart af et integrative coachingforløb, tager vi en gratis og uforpligtende samtale over tlf. hvor jeg laver en forventningsafstemning med dig omkring dine ønsker og behov.

Du får også lejlighed til at få en smagsprøve på en visualisering samt at stille alle de spørgsmål du måtte have til forløbet.

Jeg har kun plads til et meget begrænset antal deltagere om året i dette forløb.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 2536 1280 eller mail@stinelundgaard.com og aftale en tid til en gratis introduktionssamtale.

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr