Stress

Et kursus forløb der lærer dig, hvordan du kan få din stress i bund og komme godt tilbage på dit arbejde.

Kursusforløbet "Sygemeldt med stress, kom videre" henvender sig til dig, der:

 • Er sygemeldt med stress og som savner mere konkret rådgivning og redskaber til hvordan du slipper helt af med din stress.
 • Er utålmodig og synes, at det tager ALT for lang tid at få det bedre.
 • Ønsker at lave nogle forandringer så du får en bedre hverdag end før din sygemelding.
 • Er bekymret for om du nogensinde får det rigtig godt igen eller for at du får et tilbagefald når du starter i arbejde.
 • Gerne vil lære hvordan du forebygger at blive ramt af stress igen.
 • Har svært ved at overskue, hvordan du bedst muligt griber din opstart i arbejde an.
Stress

Igennem 7 ugers undervisning lærer du, hvad du skal gøre – skridt for skridt – for at komme af med den stress, der har gjort dig syg. Kursus forløbet lærer dig samtidig, hvordan du takler overgangen tilbage til dit arbejdsliv bedst muligt. Og du lærer hvordan du forebygger at få et tilbagefald i stress.

Du får øjeblikkelig adgang til det første undervisningsmodul lige efter din tilmelding. Herefter modtager du et nyt undervisningsmodul en gang om ugen, i de efterfølgende 6 uger.

Pris: 2.999 kr

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig kurset

Det her indeholder kurset:

 • 7 undervisningsmoduler der er fulde af viden, brugbare værktøjer og øvelser. Hvert modul er optaget som en mp3 lydfil.
 • Et online bibliotek med 4 optagelser af tidligere Q&A call's med Stine. Her finder du svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål til kurset.
 • Tjeklister og arbejdsark til hvert undervisningsmodul.
 • Ekstra materiale i form af Yoga & Qigong videoer, ekspert-interviews og ekstra bonus-undervisning til ledige og selvstændige.
 • Adgang til hemmelig Facebook gruppe kun for nuværende og tidligere deltagere på forløbet: Her kan du stille spørgsmål til mig og få svar inden for 24 timer i alle hverdage.
 • Fri adgang til alt kursusmaterialet fremadrettet.

* Se en uddybende beskrivelse af indholdet i kurset længere nede på siden. * 100% tilfredshedsgaranti – hvis du ikke oplever at forløbet har levet op til dine forventninger eller hvis du ikke har fået de resultater ud af det som du ønsker, vil jeg med glæde refundere det du har betalt for forløbet. Læs mere om tilfredshedsgarantien længere nede. * Læs ofte stillede spørgsmål til kurset længst nede på siden.

Rebecka Bjoerk

Hvem står bag?

Kursusforløbet er skabt af stressrådgiver og coach Rebecka Bjoerk, der har særligt fokus på at hjælpe stressramte. Hun har gennem de sidste 7 år hjulpet mennesker med at komme fri af stress, og har især erfaring med at rådgive sygemeldte med stress, både undervejs i en sygemelding og med at takle overgangen tilbage til at arbejde og genfinde et overskud igen.

Kursusforløbet er blevet til på baggrund af Rebeckas erfaring med flere hundrede individuelle stressforløb, spørgeskemaundersøgelser samt faglige viden om stress. Som deltager i forløbet får du derfor en lang række af gennemprøvede, enkle og brugbare værktøjer, der virker når du implementerer dem i din dagligdag.

Start på kursusforløbet med det samme

Du får øjeblikkelig adgang til det første undervisningsmodul lige efter din tilmelding. Herefter modtager du et nyt undervisningsmodul en gang om ugen, i de efterfølgende 6 uger.

Pris: 2.999 kr

 

Kursusforløbets struktur:

 • Uge 1: Det 1. undervisningsmodul frigives lige efter din tilmelding
  Skru ned for stress - sådan gør du helt konkret
 • Uge 2: Frigives 2. undervisningsmodul
  Bedre søvn og mere energi
 • Uge 3: Frigives 3. undervisningsmodul
  Kost, motion og kosttilskud - do's & dont's
 • Uge 4: Frigives 4. undervisningsmodul
  Håndtering af arbejdsrelaterede årsager til stress
 • Uge 5: Frigives 5. undervisningsmodul
  Håndtering af personlige årsager til stress
 • Uge 6: Frigives 6. undervisningsmodul
  Sådan takler du overgangen tilbage i arbejde
 • Uge 7: Frigives 7. undervisningsmodul
  Sådan fastholder du nye vaner & forebygger et tilbagefald
Nina Haslund

Nina Haslund: Kursusforløbet har gjort mig fri af stress.

Det første jeg oplevede da jeg startede på forløbet var, hvor utrolig informativt det er. Rebecka giver en meget grundig gennemgang af mekanismer, symptomer og teori omhandlende stress, på en letforståelig og genkendelig måde.

Allerede i første modul fik jeg et væld af aha-oplevelser og havde en følelse af, at Rebecka talte direkte til og om mig og min situation. Selv om Rebecka i virkeligheden talte til et helt hold af kursister og gennem en skærm, var jeg ikke på noget tidspunkt i tvivl om hendes nærvær og støtte.

Til hvert undervisningsmodul hører gode og gennemarbejdede øvelser. Øvelserne falder så fint i tråd med undervisningen og den udvikling man gennemgår som sygemeldt med stress.

Det er et meget grundigt forløb, der giver bonus allerede ved gennemlytning af første undervisningsmodul. Jeg er imponeret over hvor meget viden og indsigt Rebecka faktisk formåede at få ind i mit stressramte hovede på så kort tid. Vel at mærke anvendelig viden. Samtidig er det tydeligt at forløbet er gennemarbejdet og bygger på en masse erfaring omkring stress, sygemelding og arbejds-opstart.

I forløbet følte jeg mig for første gang i min sygemelding holdt i hånden, set og imødekommet på en fagligt kompetent, og samtidig kærlig og omsorgsfuld måde. Og dét uden at jeg på noget tidspunkt følte mig sygeliggjort - hvilket de fleste andre instanser på min vej har formået at gøre i en eller anden grad.

Her efter at jeg har gennemført forløbet ved jeg, hvad jeg skal gøre, hvis jeg får stress-symptomer igen. Og jeg ved hvilke symptomer jeg skal reagere på, og hvilke der er okay. Jeg arbejder stadig med eftervirkningerne af min sygemelding med stress, og med hvordan jeg fremadrettet skal prioritere at være tro mod mig selv, for ikke at ende samme sted.

Nina Haslund, Jordemoder

Start på kursusforløbet med det samme

Du får øjeblikkelig adgang til det første undervisningsmodul lige efter din tilmelding. Herefter modtager du et nyt undervisningsmodul en gang om ugen, i de efterfølgende 6 uger.

Pris: 2.999 kr

 

Hvad indeholder kursusforløbet “Sygemeldt med stress – kom videre” helt præcist?

Kursusforløbet har 7 undervisningsmoduler. Herunder kan du læse mere om, hvad du lærer på de forskellige undervisningsmoduler:

Her i det første modul er der fokus på at afstresse din krop. Du bliver blandt andet undervist i: ★ At blive realistisk omkring, hvad du kan forvente af dig selv som stressramt. (Og hvad du ikke kan forvente af dig selv, lige nu som stressramt). ★ Hvordan du bedst bruger tiden mens du går derhjemme og ikke skal på arbejde, eller arbejder på nedsat tid. ★ Hvordan du helt konkret reducerer stress på daglig basis.

I modul 2 lærer du blandt andet: ★ Hvad du helt konkret skal gøre for at få en bedre søvn som stressramt. Og hvad du bør undgå for at få en bedre og dybere søvn. ★ Hvad det vil sige at hvile, og hvor meget hvile du har brug for som stressramt. ★ Hvordan du bedst bruger din energi, så du ikke overforbruger af din energi og derved kommer til at trække din sygemelding i langdrag.

Her i det tredje modul er der fokus på, hvordan du via kost, kosttilskud og bevægelse kan understøtte din krop bedst muligt med at komme sig over stress. I dette modul lærer du blandt andet: ★ Hvilken type kost, der er særligt god for stressramte. Og hvilken kost og stimulanser du bør undgå så længe du har stress. ★ Hvilken type kosttilskud jeg anbefaler du tager for at støtte din krop i at komme sig over stress, ★ Hvilken type motion der passer til stressramte.

I modul 4 arbejder du med at kortlægge og håndtere de arbejdsrelaterede årsager til stress. Du lærer blandt andet: ★ Hvad arbejdsrelateret stress, er. Og du lærer at skelne helt tydeligt mellem, hvornår stress er din leders ansvar, og hvornår stress er dit ansvar. ★ Hvilke arbejdsrelaterede faktorer, der har givet dig stress. Og du bliver helt afklaret med, hvilke arbejdsmæssige faktorer du har indflydelse på. Og hvilke du ikke har indflydelse på. ★ Når du har gennemgået modul 4, har du samtidig lavet en grundig forberedelse du kan bruge i forbindelse med din genopstart i arbejde.

I dette modul lærer du blandt andet: ★ Hvordan du kan blive mindre overansvarlig. Og hvad du kan gøre, hvis du har et arbejde eller private relationer, der fremprovokerer at du giver og bidrager mere end du egentlig har kræfter til. ★ Hvordan du slipper bekymringer og katastrofetanker, og dermed reducerer stress. ★ Om en af de største personlige årsager til, at mange stressramte ikke får brudt med vaner der giver stress. Og hvordan du kan begynde at arbejde med at fortynde denne årsag.

I modul 6 lærer du blandt andet: ★ Hvordan du ved, hvornår du er klar til at starte i arbejde igen. ★ Hvad du (og din arbejdsgiver) kan forvente af dig i en opstartsfase. ★ Hvordan du griber din opstart i arbejde an, trin for trin. Du lærer hvilke forventninger du (og din arbejdsgiver) kan have til din arbejdstid, dine arbejdsopgaver og din arbejdsindsats. Du lærer samtidig hvordan I får lavet en realistisk plan for din genoptrapning i arbejde. ★ Hvordan du forebygger at få et tilbagefald i stress, mens du trapper op i arbejde. Det er desværre meget udbredt, men det kan undgås og jeg giver dig mine tips til at du undgår det. Til slut i modulet finder du: En ekstra bonus til dig, der er selvstændig om hvilke faldgruber du bør være særligt opmærksom på. En ekstra bonus til dig, der er ledig om hvilke faldgruber du bør være særligt opmærksom på.

Her i modul 7 tager vi det lange lys på og begynder at kigge fremad i dit liv. Når du har været sygemeldt med stress har du allerede betalt en høj pris i forhold til dit helbred, dit arbejds- og privatliv. Derfor er slutningen af din sygemelding ofte en kærkommen tid til at få taget dine prioriteter både på kort og lang sigt op til revision. Her i modulet har vi især fokus på at få skabt et fundament for en bedre og mere velfungerende hverdag end før du blev sygemeldt. Du lærer mere specifikt: ★ Hvad du har brug for på kort og længere sigt, for at forebygge stress i dit liv. ★ Hvordan du får sat realistiske mål for dig selv, som du kan arbejde videre med efter kursusforløbet, der sikrer at du fortsat arbejder med at reducere stress i dit liv. ★ Hvad der skal til for at du får mere overskud, glæde og nydelse. Og hvad du kan begynde at gøre for at få det.

Du får også adgang til alt dette bonusmateriale lige efter din tilmelding:

 

anne_goncalves

Afstressende yoga video med Anne Goncalves

Anne Goncalves er yoga & mindfulnesslærer og forfatter til bogen Yoga mod stress. Hun holder workshops og yoga retreats i Danmark og udlandet og blogger om yoga, mindfulness og stresshåndtering.

Læs mere om Anne Goncalves her
Vibeke Fraling

Interview & Qigong videoer med Qigonginstruktør Vibeke Fraling

Vibeke fortæller hvad Qigong er og hvordan Qi gong blev hendes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi. Hun forklarer hvordan du kan bruge det som et meget virkningsfuldt værktøj til at reducere stress. Du får samtidig, som ekstra bonus, 4 af Vibekes enkle qigong øvelser til at reducere stress som video eller lydfil.

Læs mere om Vibeke Fraling her
Iben Foxby

Interview med hormon vejleder Iben Foxby

I dette interview lærer du om hormonelle ubalancer og stress. Bliv klogere på:
- Hvad det vil sige at have en hormonel ubalance.
- Hvad der skal til for at bringe dine hormoner i balance igen.
- Hvorfor det ofte ikke er nok 'kun' at arbejde med stressreduktion som f.eks. yoga, mindfulness el.lign. for at blive stressfri.
For mere info, kontakt Iben her: info@rundtomsundhed.dk

Pia Markersen

Interview med Karrierecoach Pia Markersen

Mange stressramte tager deres arbejdsliv op til revision i kølvandet på en sygemelding. I dette interview får du bl.a. indsigt i, hvordan du bliver mere afklaret med, hvad du vil arbejdsmæssigt, og hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig, før du laver en forandring i dit arbejdsliv. Pia fortæller også om, hvordan du helt konkret griber det an at lave et jobskifte, samt hvilke faldgruber du skal være særligt opmærksom på i den forbindelse.

Læs mere om Pia Markersen her
Marianne Stein

Interview med privat socialrådgiver Marianne Stein

I dette interview får du inspiration og tips til, hvordan du kan være på forkant med dit møde med jobcentret som sygemeldt med stress. Du lærer bl.a. om nogle af de dilemmaer og faldgruber, der kan opstå i mødet med jobcentret som sygemeldt. Og du lærer, hvad du kan være opmærksom på, for at gøre jobcentret til din gode samarbejdspartner, fremfor en besværlig modspiller.

Læs mere om Marianne her
Tapping

Lær at bruge tapping til at reducere stress

I dette bonus-interview lærer du om, hvad tapping er, hvorfor det virker og mest af alt, HVORDAN du bruger det i din dagligdag. Signe viser i videoen to forskellige tapping-sekvenser som du nemt kan begynde at bruge, og opleve øjeblikkelig effekt af. Interviewet frigives 1. november 2019 (Interview med ekspert i tapping, Signe Fjord).

Læs mere om Signe HER
Stress

Hvordan foregår forløbet rent praktisk?

Alle undervisningsmodulerne i forløbet foregår online. Det vil sige at du lytter til undervisningsmaterialet hjemme hos dig selv fra din computer, din Ipad, Iphone eller bærbare.

Kursusmaterialet består af 7 undervisningsmoduler. Det første undervisningsmodul frigives lige efter din tilmelding. Herefter frigives et nyt kursusmodul en gang om ugen, i de 6 efterfølgende uger.

Du kan stille spørgsmål til kurset i en hemmelig Facebook gruppe. Samt lytte til optagelser af tidligere Q&A calls, hvor de oftest stillede spørgsmål besvares.

Stress

Hvad er fordelen ved et online forløb?

Du kan blive derhjemme i dine egne trygge omgivelser og lytte til modulerne når det passer bedst for dig.

Du kan deltage lige meget hvor i landet (eller udlandet) du befinder dig, og behøver ikke bruge tid og kræfter på transport.

Du behøver ikke at skulle forholde dig til indtryk fra andre mennesker.

Prisen for forløbet er markant lavere end et individuelt forløb hos en stressrådgiver/stresscoach.

"Sygemeldt med stress, kom videre" er ISÆR til dig, der:

 • Har været sygemeldt med stress et stykke tid, og føler dig klar til at sætte mere handling på for at hjælpe din bedringsproces yderligere på vej.
 • Savner konkrete, brugbare råd og værktøjer om hvordan du vender sikkert og godt tilbage til dit arbejdsliv uden at trække din sygemelding i langdrag.
 • Tidligere har deltaget i et individuelt forløb hos en psykolog eller stresscoach, og synes du mangler ”det sidste” før du er klar til at vende tilbage på arbejdsmarkedet.
 • Oplever en vis bedring i dine stress-symptomer, men alligevel ikke rigtigt formår at få skovlen under din stress.
 • Har overskud til og mod på at arbejde med et kursusmateriale på egen hånd.

"Sygemeldt med stress, kom videre" egner sig ikke til dig, der:

 • Lige er blevet sygemeldt med stress og som føler dig overvældet og ude af stand til pt. at gøre noget aktivt for at bedre din tilstand.
 • Oplever stor rastløshed og uro i kroppen, eller er så udmattet at du ikke kan overskue helt dagligdags aktiviteter som f.eks. at købe ind, lave mad eller hente børn.
 • Er stress-kollapset / har fået et stress-sammenbrud. Dette kræver først og fremmest akut, individuel hjælp. Når du er kommet længere i din bedrings-proces, vil dette forløb måske være relevant for dig.
 • Lider af depression, angst, PTSD eller andre psykiske lidelser.
 • Ønsker et quick fix/hurtig løsning på din stress problematik.
 • Ikke har overskud og/eller tid til at omsætte undervisning til handling. Kurset indeholder konkrete øvelser og redskaber, der KUN virker når du bruger dem i praksis.
Dorthe Oxgren

Dorthe Oxgren: Rebecka fik mig til at forstå, hvad stress er, og hvordan man slipper af med stress igen!

Tak for et meget udbytterigt online stressforløb. Jeg har hele vejen igennem haft tillid til Rebecka, til trods for at jeg aldrig har mødt hende face to face. Jeg har ikke været i tvivl om, at hun har en dybtgående indsigt i, hvad stress er, ved hvordan vi havner i stress, og hvad der skal til for at komme ud af stressen igen.

Rebecka har en eminent evne til at forklare hvad stress er, meget enkelt og tydeligt, hvilket betyder, man føler sig mødt og forstået. For mit vedkommende for første gang i mit sygdomsforløb.

Ved at deltage i online forløbet har jeg fået en større bevidsthed om, hvordan mit nervesystem fungerer, og hvordan det påvirker min nattesøvn og velbefindende i øvrigt. Det jeg især godt kunne lide ved forløbet var undervisningsmodulerne, samt at arbejde med selve øvelserne fra undervisningen. Undervisningsmodulerne kommer godt omkring de mange elementer i et stressforløb, og dér følte jeg mig virkelig mødt.

Det har også haft stor betydning for mig, at Rebecka rent faktisk ved en masse om stress. Der er så mange myter og misforståelser om, hvad man skal og ikke skal, hvad der er godt og ikke er godt. Og man kan nemt føle sig meget alene med alle sine underlige symptomer. Det var så dejligt at mærke, hun ved, hvad hun taler om, og at blive forstået.

Jeg har allerede anbefalet forløbet til andre. Rebecka er meget hands on, og hun kommer med konkrete råd og kan berolige.

Start på kursusforløbet med det samme

Du får øjeblikkelig adgang til det første undervisningsmodul lige efter din tilmelding. Herefter modtager du et nyt undervisningsmodul en gang om ugen, i de efterfølgende 6 uger.

Pris: 2.999 kr

Ofte stillede spørgsmål om kursusforløbet:

Det vil afhænge af, hvor hårdt du er ramt af stress. Som udgangspunkt er det IKKE når du lige er blevet sygemeldt. Her vil det være bedst at gå i et individuelt forløb hos en psykolog eller stresscoach. Så længe du oplever stor uro og rastløshed eller udmattelse og ikke kan overskue ret meget, er det for tidligt at deltage i dette forløb. Det bedste tidspunkt er når du er midtvejs eller i slutningen af din sygemelding. Dvs. at du oplever at have fået bugt med de værste stress-symptomer og er begyndt at opleve mere ro i dit system. Du vil også mærke et begyndende mod på, at nu skal der til at ske lidt mere, således at du rykker dig nærmere din raskmelding. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig på mail@stinelundgaard.com eller mobil: 2536 1280 så kan jeg hjælpe dig med at afklare om du er klar til at deltage i forløbet.

Det giver god mening at deltage, hvis: Du endnu ikke helt har fået skovlen under dine stress-symptomer. Du er nervøs for at få et tilbagefald i stress, og gerne vil forebygge at det sker. Du oplever at det er svært at være delvist tilbage i arbejde og har brug for mere støtte omkring det.

Hvis du lige er startet i et forløb hos en psykolog, vil det oftest være en god idé udelukkende at koncentrere dig om det. Så kan du altid, når du er lidt længere i din bedringsproces, gøre brug af dette forløb, hvis du mangler noget ekstra støtte og værktøjer.

Undervisningsmodulerne er fulde af viden, opgaver, øvelser og værktøjer, som kan tage tid at implementere. Du skal som minimum afsætte 45-60 minutter til gennemlytning af hvert modul, samt regne med minimum 2-3 timers hjemmearbejde pr. undervisnings-modul.

Det er min erfaring at et onlineforløb kan give lige så stor værdi som et kursus der foregår face-2-face. For at det skal give dig værdi, kræver det at du har overskud og “selvdisciplin” til at få lytte til undervisningen og sætte handling bag de indsigter du får undervejs. Mange stressramte fortæller, at det giver mere ro og fokus at deltage i et online forløb fordi de skal forholde sig til færre indtryk. Man kan i stedet sidde i sine egne, rolige og trygge omgivelser, og behøver ikke bruge energi på at skulle ”ud i verden” med transportmidler. Og så kan du selv passe det ind tidsmæssigt, hvornår du lytter til undervisningen. Du kan pause, spole tilbage og genhøre lige så meget du har brug for.

Det eneste du har brug for er en internetforbindelse + en computer eller smartphone, hvorfra du kan lytte til modulerne. Jeg vil anbefale at du printer arbejdsarkene ud til hvert undervisningsmodul og sætte dem i en mappe. Det er også en god idé at købe en notesbog til noter du tager undervejs i undervisningen.

Ja, det kan du godt. Én tilmelding gælder kun for 1 medarbejders adgang til materialet. Du kan altså ikke købe adgang til 1 kursus og bruge det til flere af dine medarbejdere. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis din arbejdsgiver ønsker at betale for kurset, eller hvis du som leder eller virksomhedsejer ønsker at købe kurset til en eller flere medarbejdere i din virksomhed/organisation, og har spørgsmål til dette.

Ved køb af et online produkt, hvor materialet leveres øjeblikket, er der ikke 14 dages fortrydelsesret ihht. købeloven. Rate betaling er ligeledes bindende på samme vilkår,

Over 200 stressramte har deltaget i kursusforløbet

Her er et lille udpluk af, hvad tidligere deltagere siger:

Tanja: Kurset har gjort mig klar til at starte i arbejde igen efter 3 måneders sygemelding

Allerede fra jeg gik i gang med det første undervisningsmodul kunne jeg mærke, at dette kursus var det jeg havde ledt efter. Havde det ikke været for dette kursus, så tror jeg ikke at jeg ville være blevet klar til at starte op på arbejde efter 3 måneder. Jeg har lyttet til undervisningsmodulerne MANGE gange og jeg arbejder stadig med opgaverne fra modul 4 og 5. TUSIND TAK for dit kursusforløb.

Tanja Hjorth, Designer

Lotus: Jeg ville ønske jeg havde taget kurset noget før

Tusind tak for den viden du har givet mig. Grunden til at jeg købte dit kursus var især, at jeg havde brug for redskaber til min nattesøvn, da jeg har lidt af søvnløshed i mange måneder. Da det var værst blev jeg slet ikke søvnig. Jeg har fulgt alle dine råd om hvordan jeg får en bedre søvn, og nu er jeg efterhånden ved at få det bedre.

Jeg synes at du er fantastisk. Din undervisning har givet mig en god forklaring på hvad stress er og jeg har følt mig guidet i mit forløb. Nu har jeg det bedre, selv om jeg godt ved at jeg ikke skal starte op på arbejde endnu. Det er så skønt at jeg tydelig ved hvor jeg er henne i min proces med at komme fri af stress, så jeg kan gøre det der skal til for at få det bedre.

Jeg ville ønske at jeg havde taget kurset noget før.

Lotus,

Stine: Kurset hjalp mig til at komme tilbage på mit arbejde igen.

Før jeg tilmeldte mig kursusforløbet, var jeg i tvivl om jeg kunne magte at deltage og dermed få noget brugbart ud af at deltage. Jeg fandt dog ud af, at kursusforløbet lige var det jeg havde brug for i min situation.

Jeg oplevede at kursusforløbet gav mig professionel hjælp til min stress sygemelding. Jeg er blevet klar over hvilke ting, der er stressfremmende og stresshæmmende. Jeg har samtidig fået en masse redskaber til at afhjælpe min stress og til at komme godt tilbage på mit arbejde. Jeg er desuden blevet bedre til at acceptere min situation og være tålmodig. Det hjælper at vide at der er andre i samme situation som mig.

Jeg kunne især godt lide lydfilerne, øvelserne, samt sparringen med Stine og de andre deltagere i forløbet. Kurset hjalp mig også til at forberede en plan for, hvordan jeg bedst muligt kunne vende tilbage på min arbejdsplads igen og hvordan jeg kunne tale med min leder om det. Min leder gik efterfølgende med til stort set hele genoptrapningsplanen, undtagen en ting. Jeg er så glad for at jeg stødte på dette kursus.

Stine Agnete Pedersen,

Anonym: Jeg har virkelig følt, at Rebecka kendte til det, jeg oplever.

Kursus forløbet har givet mig mange gode tips, mentale billeder, huskeregler og øvelser som jeg bruger dagligt, og som hjælper mig til at huske at passe på mig selv og lytte til min krop. Jeg har i det hele taget lært mange konkrete ting om at håndtere stress, og samtidig fået en forståelse af, hvad der skete for mig da jeg blev syg af stress.

Jeg har fået et langt større udbytte af Rebeckas online kursus end af besøg hos læge/psykolog. Og så er det helt fantastisk med de konkrete øvelser og tips til hverdagen med stress.

Anonym,

Anonym: Jeg har læst flere bøger om stress men fået mest ud af Rebeckas informationer.

At forløbet er online kan måske skræmme nogen. Men jeg vil sige, at det har været meget let at følge det, så jeg håber virkelig ikke at det vil holde nogen tilbage fra at tilmelde sig det.

Forløbet har givet mig konkrete redskaber at arbejde med, og så har jeg erkendt, at det at blive stressfri er en lang proces. Jeg presser ikke helt så meget på mere for, at jeg hurtigt skal være rask, idet jeg nu bedre forstår hvorfor det tager tid. Jeg har virkelig erkendt, at hele processen tager tid.

Jeg har samtidig fået en udvidet viden om stress, og jeg har lært mig selv bedre at kende samt fået redskaber til ”at takle mig selv“ fremover.

Anonym, Læge

Jeanette: I dag er jeg næsten stressfri, og har det rigtig godt med mig selv.

Jeg stødte tilfældigvis på Rebeckas hjemmeside og blev fanget af hendes artikler, råd og ikke mindst anbefalingerne fra andre kursister, der havde deltaget på kursusforløbet. Jeg havde ikke de store indvendinger imod at tilmelde mig kurset, da det jo var mit helbred og livskvalitet, det handlede om.

Dét der tiltalte mig ved kursusforløbet var, at jeg kunne gå til og fra undervisningsmodulerne, og lytte til lydfilerne og gå til opgaverne i mit eget tempo. Jeg kan også godt lide, at Rebecka forklarer og uddyber hvad stress egentlig er, og hvad det gør ved mennesket. Jeg fik selv en øjenåbner i forhold til, hvor alvorligt stress egentlig er, og at jeg havde brug for at lære at passe bedre på mig selv.

Jeg tog imod de råd jeg fik på kursusforløbet helt fra starten, og praktiserede dem som jeg synes jeg kunne overholde. Det var f.eks. omkring kost, stabilt blodsukker, hvile, viden om hormonforstyrrende stoffer, udrensning og tilskud af vitaminer og fiskeolie. Jeg tror helt sikkert, at det er på grund af det jeg har lært på kurset, at jeg er kommet mig så hurtigt igen. Den viden jeg har fået igennem kursusmaterialet gør, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad stress gør ved mig og hvad jeg skal gøre for at undgå at komme i den situation igen.

Kurset har sat refleksioner i gang, der har hjulpet mig til at se, at der skal forandringer til i mit liv og på min arbejdsplads. I dag er jeg næsten stressfri, og har det rigtig godt med mig selv. Jeg er fuld af arbejdsglæde og energi. Jeg har læst en del om stress og jeg synes, at Rebecka er den, der forklarer emnet mest omfattende, og jeg vil til en hver tid anbefale kurset til dem, der har brug for det.

Jeanette, Pædagog

Vicki: Her på den anden side af forløbet, er jeg begyndt at sove bedre.

Jeg har mere energi om formiddagen og tidlig eftermiddag, i stedet for at jeg konstant skal tage en lur. Det giver mig følelsen af at have det bedre. Ved hjælp af Rebeckas råd om søvn og kost, har jeg fået gang i lidt aktiviteter, som jeg ellers ikke kunne tage mig sammen til - fx at gå en tur.

Kursusforløbet har givet mig en forståelse for, hvad jeg "fejler", og hvad det betyder for, hvordan jeg skal gribe min sygemelding an og hvorfor det tager så lang tid at blive klar til livet igen. Jeg er blevet mere opmærksom på mine stress-symptomer, og jeg er ved "kortlægge", hvor meget jeg kan klare af gangen. Jeg har samtidig lært vigtigheden af at lytte til min krops signaler om at stoppe op. Jeg øver mig på det sidste og på at acceptere at det er en langvarig proces.

Jeg har endelig fået overblik over, hvorfor jeg er endt som sygemeldt. Kurset har fået mig til at forstå, at jeg er et helt normalt menneske, som har haft alt for mange udfordringer i forhold til de ressourcer jeg har haft. Med mine livsudfordringer, kunne dette ikke undgås. Men i stedet for at svælge i fortiden og synes det er synd for mig, vil jeg bruge Rebeckas kursus og den bevidsthed om fortiden, kurset giver mig, til at takle fremtiden.

I løbet af kurset er jeg blevet gjort opmærksom på, hvilke problemstillinger jeg skal have dykket ned i, sammen med min psykolog. Og så har jeg fået en håndfuld undervisningsmoduler, som jeg kan starte forfra med, hver gang jeg løber ind i et tilbagefald.

Jeg kan godt lide at kurset har behandlet dét at få stress på en dejlig struktureret facon. Det har hjulpet mig med at få samlet trådene efter et turbulent år med mange tiltag, som har virket helende, men som har manglet en rød tråd. Endelig ved jeg, hvad der er op og ned, og hvorfor de forskellige ting har hjulpet, og hvorfor nogle tiltag ikke har været gode for mig.

Jeg føler at, jeg har været, eller er kommet igennem ALLE de skridt, der skal tages for at blive så rask igen, som muligt. Via kursusforløbet føler jeg mig klædt godt på til at nå så langt i mål, som det lader sig gøre i den nærmeste fremtid.

Jeg er super glad for hele konceptet: At jeg kan vende tilbage til undervisningen igen og igen. At alle opgaverne i kurset fører én igennem en proces. At man har mulighed for at stille spørgsmål. At jeg til hver en tid kan starte forfra eller gå et modul eller to tilbage, hvis noget pludselig løber af sporet.

Vicki,

Lisbeth: Det er rigtig godt, at forløbet var tilgængeligt med det samme jeg tilmeldte mig, så havde jeg noget at gå i gang med.

Da jeg tilmeldte mig online kurset, var jeg usikker på om jeg var for langt i min tilbagevenden på mit arbejde til at få noget ud af kurset. Men jeg ville gerne prøve det af og prisen var overkommelig så derfor tilmeldte jeg mig.

Undervisningsmodulerne var meget informative og Rebecka har en behagelig stemme.

Ud over undervisningsmodulerne, er bonus-interviewne super gode fordi de dækker andre aspekter i livet, der har betydning for at undgå stress, f.eks. om kost, motion, søvn og Qigong samt eksempler på andres stress forløb.

Jeg synes online kurset udfylder et behov ud over de råd, der findes gratis på nettet OG som samtidig ikke er et individuelt coaching forløb som mange ikke har mulighed for at købe med mindre de har en arbejdsgiver, der vil betale.

Tina: Når man er ramt af stress, så kan det virke uoverskueligt at skulle ud ad døren.

Fordi dette forløb udelukkende foregår online, kan man sidde for sig selv, og har god tid til at arbejde med de forskellige øvelser, og kan vende tilbage til dem igen og igen, hvis man har brug for det.

Før jeg tilmeldte mig online forløbet, var jeg usikker på, hvorvidt det ville kunne hjælpe mig. Og om jeg kunne overskue at følge det og lave øvelserne. Nu hvor jeg har gennemført det, har jeg et meget klart billede af mine stress symptomer, og jeg er begyndt at tage tingene meget mere afslappet.

Ved at gennemgå øvelserne i forløbet er jeg blevet i stand til at gøre tingene langsomt, slappe mere af og lave ting, jeg nyder. Jeg har samtidig fået fokus på at prioritere benhårdt, hvordan jeg bruger min tid. Jeg er mor til to små børn, og da jeg samtidig har et nyt arbejde, så er der kun få timer i døgnet, hvor jeg ’selv kan bestemme’.

Tina,

Anonym: Jeg var i tvivl om det var pengene værd...

Før jeg tilmeldte mig kursusforløbet, var jeg helt ærlig i tvivl, om det var pengene værd. Jeg valgte alligevel at tilmelde mig, fordi Rebecka virkede troværdig og kompetent. Det viste sig også efterfølgende, da jeg gik i gang med kurset, at hun havde styr på det og vidste, hvad hun talte om.

Kursusforløbet har gjort mig meget klogere på mig selv og mine grænser. Og jeg har virkelig nydt at kunne lytte til undervisningen når jeg fx kørte bil. Det tiltalte mig især, at kurset var fleksibelt og at jeg kunne tage kurset når det passede ind i min kalender. Det var også godt med Q&A calls, samt de mange arbejdsark med gode råd og øvelser, som virkelig er brugbart - også bagefter kursusforløbet.

Mange tak for et givende og spændende forløb!

Anonym, Selvstændig

Anonym: Kurset har givet mig et klart billede af, hvad min stress skyldes

Jeg tog tilløb nogle gange før jeg tilmeldte mig kurset. Jeg syntes, at jeg var overmættet med mindfulness, meditation, psykolog, zoneterapi, yoga, coaching, personlig udvikling og forandring. Men jeg meldte mig til, fordi jeg var nødt til at gøre "et eller andet" mere, og fordi det var online og jeg kunne tage kurset i mit eget tempo, i ro og mag.

Kurset har især givet mig noget i forhold til, hvor længe jeg har givet mig selv lov til at blive hjemme. I mine tidligere stress-sygemeldinger har jeg slæbt mig af sted alt for tidligt pga. pres fra kommunen og pres fra tidligere arbejdsgiver, men også pres fra mig selv - af skræk for fyring. Desværre tror jeg ikke jeg bliver klar foreløbig, men jeg har dog alligevel en tanke om at starte ganske lidt op i april måned.

Øvelserne i kurset er rigtig gode. Jeg har fået et helt klart billede af, hvad min stress skyldes - det er stort set udelukkende arbejdsrelateret, men ikke kun nuværende arbejde, også negative oplevelser og stress fra tidligere arbejdspladser, som jeg ikke er blevet restitueret fra. Kurset har også hjulpet mig til at skille nogle forskellige psykiske og fysiske problemstillinger nogenlunde ad, nemlig min stofskiftesygdom, min migræne og det faktum at jeg er introvert og sensitiv. Tidligere var det hele en stor rodebunke i mit hoved og krop. Nu kan jeg bedre se, hvordan de forskellige symptomer spiller sammen og bygger ovenpå hinanden.

De jeg kender som har haft stress eller som pt er på grænsen er også typer som jeg, der har prøvet ALT. Jeg vil opfordre dem til at tage et forløb, som dette der er online, hvor man kan gøre tingene i eget tempo. Det er også rigtig fint med facebook gruppen.

Anonym,

Kate: Det er et seriøst kursus med gode værktøjer

Før jeg tilmeldte mig var jeg i tvivl om det var pengene værd og om det ville virke for mig. Jeg var langt nede og følte mig SÅ alene i min situation. Det var og er helt nyt for mig, at jeg kunne få det så dårligt på grund af stress. Jeg synes det er et seriøst kursus med gode værktøjer, som jeg varmt kan anbefale. Jeg bruger især arbejdsarkene fra kurset, som dels hjælper mig selv til at reducere stress, og dels er brugbare som forberedelse til mødet med de forskellige instanser.

Kate,

Når du har gennemgået hele kursusforløbet har du:

 • Grundlæggende viden om hvad stress er, hvordan stress udvikler sig og påvirker din krop og hjerne.
 • En lang række konkrete og brugbare værktøjer og øvelser til at reducere og forebygge stress som du kan plukke af alt efter det du har brug for.
 • En realistisk forventning til hvor lang tid du kan forvente det ca. tager at få det bedre, OG hvad du kan gøre for at reducere stress symptomer som f.eks. dårlig søvn, at have let til tårer, manglende socialt overskud og hukommelsesbesvær.
 • En tydelig forståelse af hvor stress kommer fra i dit liv og hvor længe du egentligt har været stresset.
 • Viden om præcis hvordan du takler overgangen fra at være sygemeldt til at genoptage dit arbejdsliv helt eller delvist.
 • Redskaber til at forebygge at du får et tilbagefald i stress.

Start på kursusforløbet med det samme

Du får øjeblikkelig adgang til det første undervisningsmodul lige efter din tilmelding. Herefter modtager du et nyt undervisningsmodul en gang om ugen, i de efterfølgende 6 uger.

Pris: 2.999 kr

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr