Stresscoach

Hjælp dig selv & andre fri af stress

Arbejder du med mennesker f.eks. som fysioterapeut, sygeplejerske, tillidsrepræsentant, konsulent, leder, coach, psykoterapeut eller behandler?

Eller er du tidligere stressramt, og ønsker du at bruge din erfaring med stress til at hjælpe andre?

Når du gennemgår og integrerer indholdet i uddannelsen, vil det øge din egen forståelse for, hvorfor du selv er havnet i stress. Og du vil vide, hvad du kan gøre for at reducere & håndtere din egen stress.

Samtidig bliver du klædt på til, hvordan du professionelt hjælper andre mennesker fri af stress. Og dermed bidrager til at færre rammes af stress, eller sidder - unødvendigt - længe fast i stress.

Grib muligheden & tilmeld dig Stressrådgiver uddannelsen HER

Uddannelsen er for dig der:

 • Er klar til & ønsker at blive fri af stress selv
 • Selv har haft stress inde på livet og vil bruge din erfaring til at hjælpe andre
 • Ønsker at arbejde professionelt med at hjælpe mennesker fri af stress
 • Brænder for at gøre en forskel for andre mennesker
 • Har et ønske om at skifte spor arbejdsmæssigt
 • Har klienter eller patienter, der efterspørger hjælp til håndtering af stress
 • Gerne vil være rådgiver indenfor en klart defineret niche, hvor der er et stort behov for kompetent rådgivning
Stresscoaching

Uddannelsen kort fortalt:

✔ 9 undervisningsmoduler som du tager online i dit eget tempo
✔ Fleksibel undervisning, der kan tages lige meget, hvor i landet du bor
✔ 2 individuelle support samtaler med Rebecka over tlf. hvor du kan stille spørgsmål & få sparring

Når du har gennemført uddannelsen har du:

 • Viden om, hvordan langvarig stress påvirker, belaster og forandrer kroppen
 • Lært at mestre din egen stress og ved hvad du kan gøre for at forebygge at du bliver langvarigt stressramt (igen)
 • Kompetencer til at hjælpe mennesker med at forebygge, reducere og håndtere stress
 • Overblik over mange af de forskellige og ofte komplekse årsager, der kan ligge bag stress
 • Lært, hvordan du skræddersyer et individuelt forløb til de behov din klient har
 • En konkret, praktisk værktøjskasse du kan plukke af i mødet med en stressramt klient

Sådan foregår undervisningen:

 • Undervisningen foregår ONLINE, hvilket betyder, at du kan følge det hele hjemmefra og fleksibelt kan flette det ind i dit nuværende arbejds- og familieliv.
 • Uddannelsen består af 9 undervisningsmoduler. Du planlægger selv, hvornår du ser et undervisningsmodul og arbejder med indholdet.
 • Der følger konkrete øvelser og hjemmearbejde med til hvert undervisningsmodul. Du skal forvente at bruge ca. 3-4 timer hver uge på hjemmearbejde afhængig af dine kompetencer og indlæringstempo.
 • For at støtte dig i at få det bedst mulige forløb, tilbyder jeg 2 individuelle support-samtaler à 45 minutter over tlf. som du kan booke i 9 måneder fra den dato du tilmeldte dig uddannelsen. De fleste har størst glæde af at gemme support samtalerne til den sidste 3-del af forløbet, hvor du har prøveklienter.

Hvad siger de nuværende deltagere?

Her kan du læse, hvad nogle af deltagerne synes om uddannelsen.

 

Kun de bedste anbefalinger herfra

Jeg var så meget i tvivl om Stressrådgiver uddannelsen var noget for mig. Jeg synes, det var rigtig mange penge og var derudover ikke sikker på, at jeg som sygemeldt med stress havde ressourcer til at gennemføre.

Jeg besluttede mig for at tilmelde mig med fokus på at få mere viden og forståelse for min egen stress. Og det må man sige, at jeg har fået.

På det halve år jeg har været i gang har jeg lært utrolig meget om mig selv og om stressens mange facetter - og så jeg er ikke engang færdig endnu!

Jeg har langt om længe fundet frem til, hvorfor jeg de sidste 5 år ikke er blevet helt stressfri. Det er givet mig en stor lyst til at kunne hjælpe andre, som er stressramt.

Uddannelsen har passet rigtig godt ind i min hverdag - det meste foregår online, man kan tage det i sit eget tempo og der er ingen deadlines. For mig er det blevet til en hyggestund, at sætte sig foran skærmen med en god kop kaffe og lytte til Rebeckas undervisning.

Rebecka er en meget kompetent og dygtig underviser. Jeg er ikke i tvivl om, at hun brænder for dette område. Hun formår med hendes rolige og jordnære person, at få mig til at føle mig tryg og godt tilpas på uddannelsen. Undervisningens moduler er godt gennemarbejdet og bygget op, så man langsomt bygger mere og mere viden op, samtidig med, at man arbejder med sig selv.

Jeg har elsket hvert undervisningsmodul, og at arbejde med øvelserne. Og nu hvor jeg har været igennem alle modulerne, kommer jeg virkelig til at savne det.

Tak for en mega god uddannelse.

Anne,

En fagligt god uddannelse i trygge rammer

Jeg har valgt at tage uddannelsen da jeg ønsker at bruge den til at lære mere omkring mig selv og min stress, samt bruge den til at rådgive egne klienter.

Jeg har lært en masse rigtige gode værktøjer og teknikker som Rebecka har udviklet og sammensat i sin uddannelse. Uddannelsen er meget omhyggeligt og visuelt opbygget, og det tiltaler mig meget.

De forskellige undervisningsmoduler er let forståelige med arbejdsark til hvert modul. Jeg synes at undervisningen er meget inspirerende og jeg får lyst til at ville vide mere. Man bliver taget kærligt i hånden hele vejen igennem uddannelsen modul for modul.

Jeg har lært meget om mig selv igennem uddannelsen. Min krops stress-signaler er f.eks. blevet tydeligere for mig, samt mine tankers betydning for stress.

Rebecka formår at skabe et trygt rum, som er støttende og udviklende at være i. Jeg oplever Rebecka som fagligt dygtig, veluddannet og så er hun et meget sødt og venligt menneske med stor empati.

Derfor er det en fagligt god uddannelse i trygge rammer. Den kan kun anbefales :)

Lotte Tillge, Body SDS behandler

Jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg har taget uddannelsen

Maria er uddannet sygeplejerske, og fortæller:

I første omgang ville jeg ikke tilmelde mig uddannelsen da jeg var sygemeldt med stress, og i bund og grund, vidste jeg ikke, hvad jeg ville med mit liv: Skulle jeg fortsætte som sygeplejerske? Eller skulle jeg tage springet og prøve noget nyt, som stadig havde med mennesker at gøre?

Jeg valgte at tilmelde mig fordi jeg kunne mærke, at det føltes rigtigt at gøre. Jeg ved om nogen, hvordan det er at have stress. Så med min erfaring, tænker jeg, at jeg kan være med til at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel. Det er nok også derfor jeg i sin tid valgte at uddanne mig til sygeplejerske. Jeg har faktisk længe overvejet at blive selvstændig, og det tiltaler mig, at her er der rig mulighed for at kunne gå selvstændig efter endt uddannelse.

Jeg ser uddannelsen som en investering i min fremtid, så beslutningen var ikke svær at tage.

Uddannelsen har hjulpet mig utroligt meget. Det er en livslang proces, og uddannelsen har været med til at gøre en kæmpe forskel for mig.

Jeg vil sige, at jo mere jeg har gennemgået undervisnings-modulerne i uddannelsen, jo mere får jeg bare lyst til at komme ud og hjælpe andre.

Uddannelsen har givet mig så meget mere blod på tanden, og jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg har valgt denne uddannelse. Jeg er tillige med blevet så meget mere selvsikker, blevet bedre til at mærke efter og føler, at jeg generelt hviler jeg meget mere i mig selv, end før uddannelsen.

Jeg kan godt lide vigtigheden i selv at prøve øvelserne af på sig selv, da det er så vigtigt at vide, hvordan de virker eller ikke virker.

Jeg kan også godt lide, at det hele foregår online, og at man kan tage undervisningsmodulerne i sit eget tempo. Selvom man kan tage uddannelsen på 9 måneder, så har det for mit vedkommende ikke være realistisk. Jeg har en familie med mand og 3 børn og der kan hurtigt være syge børn eller andet der kan gå ind og gøre hverdagen presset.

Jo mere du implementerer de øvelser og den viden du får igennem hele uddannelsen, jo mere vil du få ud af det. Der findes ingen quickfix og alt tager tid, og der tages i uddannelsen udgangspunkt i den enkelte deltagers behov og individuelle proces.

Det er en uddannelse, hvor du først og fremmest har fokus på dig selv, og hvor du får redskaber til at få skabt balance i dit eget liv. Det kan ikke undgå at påvirke din egen selvudvikling positivt. Du lærer at mærke efter og prioritere det, der er vigtigt for dig.

Ligeledes får du de kompetencer, der skal til for at hjælpe andre mennesker med det samme.

Der er kun en ting at sige: Mærk efter, stol på din mavefornemmelse, og spring ud i det.

Undervisningen efterlader mig med en følelse af glæde

Uddannelsen til stressrådgiver lever fuldt ud op til mine forventninger og ønsker.

Gennem øvelserne i uddannelsen, bliver jeg klogere på mig selv og lærer, hvordan jeg kan hjælpe andre med at håndtere stress i deres liv.

Undervisningen efterlader mig altid med en følelse af glæde og af at have brugt tiden på noget væsentligt.

Lena Winther,

Uddannelsen kan anbefales!

Jeg har fået en stor grundlæggende personlig viden om stress. F.eks. om søvn, kost, hormoner, motion, balancen mellem energi og forbrug & hvad vi har med os i "rygsækken" har af betydning for vores valg i livet. Det er alt sammen noget jeg vil kunne give videre til stressramte.

Jeg syntes uddannelsen er tilrettelagt på en god måde, der er video optagelser man skal lytte til, samt interviews med eksterne samarbejdspartnere om motion og hormonbalancen.

Uddannelsen kan anbefales.

Lise Andersen,

Pris for uddannelsen

Grib muligheden & bliv en kompetent rådgiver for stressramte.

Pris ved betaling i 1 rate: 9.600 kr ekskl. moms

Pris ved betaling i 3 rater: 3 månedlige rater à 3.400 kr ekskl. moms

Tilmelding til uddannelsen er bindende, da du får adgang til indholdet øjeblikkeligt efter din tilmelding.

Uddannelsen dækker disse 3 områder:

1) Viden & teori om stress

2) En stor palette af værktøjer. Du lærer at håndtere & mestre din egen stress, og dernæst at give værktøjerne videre til andre.

3) Læring og øvelse i, hvordan du helt konkret afholder stressrådgivningssamtaler

Venligst vær obs på, at denne uddannelse i høj grad er erfaringsbaseret. Det vil sige, at dét du lærer undervejs er baseret på min erfaring. Lige som mit fokus i uddannelsen er på, at du får erfaring med, hvordan værktøjer, øvelser og modeller virker og mærkes for dig. Og hvordan du efterfølgende kan bruge den erfaring til at guide andre mennesker fri af stress.

I den udstrækning det giver mening henviser jeg til kilder, undersøgelser og teori.

Indholdet i de 9 undervisningsmoduler kort fortalt

Vil du lære at mestre din egen stress & efterfølgende give det videre til andre?

Grib muligheden & bliv en kompetent rådgiver for stressramte.

Pris ved betaling i 1 rate: 9.600 kr ekskl. moms

Pris ved betaling i 3 rater: 3 månedlige rater à 3.400 kr ekskl. moms

Tilmelding til uddannelsen er bindende, da du får adgang til indholdet øjeblikkeligt efter din tilmelding.

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.