DoTERRA

Vil du også i gang med olierne fra doTERRA?

Velkommen til et univers af helende essentielle olier

Som engroskunde hos doTERRA sparer du minimum 25% på alle køb

Langt de fleste vælger et kit som en start. Et kit er doTERRAs svar på den bedste deal, og en god måde at lære de mest populære olier at kende på. Du sparer altså både penge, og kommer rigtig godt fra start med at bruge et bredt spektrum af forskellige olier.

Som engroskunde får du desuden en gratis opfølgende samtale med mig et par uger efter din tilmelding. Her hjælper jeg dig i gang med at bruge olierne og giver dig sparring ifht. hvordan du får mest muligt ud af din bestilling.

OBS – brug gerne doTERRA’s danske kundeservice når du signer op første gang og henvis til mit ID nr: 8077969

Du kan ringe til kundeservice på tlf.: 8988 1085 – de har åbent alle hverdage kl. 14-22

 

Hvis du selv vil signe op, gør du sådan her:

1.
Tryk i menuen på “join and save”

2.
Scroll helt ned i bunden og tryk videre på “Join doTerra”.

3.
Første rubrik:
English – Europa
Anden rubrik:
Europa

4.
Choose country:
Denmark

5.
Herefter opretter du dig under Wholesale Customer.

6.
Og slutteligt tilføjer du dine oplysninger. Bemærk, at “ID” rubrikken skal springes over. Det er mit nummer, og beskriver blot, at jeg er din sponsor og guide.

Nu er du inde!

Som sagt; langt de fleste vælger et kit som en start, fordi de er vilde med det brede spektrum af heling som disse olier kickstarter. Ydermere frafalder sign op beløbet på 25 euro, når man vælger et kit.

Vælger du et kit med en diffuser, så vær opmærksom på, at vælge en udgave med et EU Plug (en europæisk stikkontakt).

Ønsker du at tilføje ekstra produkter, udover det kit du vælger, så skal du blot trykke på: “Enter additional item”, skrive navnet på olien, så kommer den automatisk op.

Når du har signet op, modtager du en mail med et link til DIN doTERRA-side. Det er den du skal ind via, når du fremadrettet skal købe olier.

Har du brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte mig via SMS – jeg svarer ret hurtigt!

Min mobil: 2536 1280

Kærlige hilsner, Stine

 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller essentielle olier fra doTERRA, så se min video HER >>>

Start med at klikke på dette link, så er du allerede inde på min shop og er klar til at bestille >>> 

 

 

Har du spørgsmål til dit køb hos doTERRA?

Tøv ikke med at tage fat i mig, hvis du er i tvivl om noget. Ring eller sms på 2536 1280, eller skriv på mail@stinelundgaard,com eller messenger

Stresscoach

Derfor har jeg valgt at blive forhandler af doTERRA's produkter

Jeg hoppede selv direkte ud i at være forhandler af doTERRA's produkter.

Dels fordi jeg intuitivt mærkede et kæmpe JA. Og dels fordi jeg var et sted i min forretning (jeg har været selvstændig i over 10 år), hvor jeg længtes efter noget let, nærende og løftende - uden at vide hvad og hvordan konkret.

Allerede før jeg modtog min første sending af essentielle olier, kunne jeg mærke begejstringen boble. Og efter jeg selv er begyndt at teste og bruge doTERRA's essentielle olier og kosttilskud i min dagligdag, er min begejstring kun blevet større!

Jeg er for det første helt vild med, at de essentielle olier er terapeutiske. F.eks. bruger jeg olier til at takle og fortynde forskellige følelsestilstande som vrede, tristhed eller modløshed. Og jeg har en hel palette af olier, der hjælper mig med at skabe balance i mit nervesystem og sænke stress.

Alt du skal gøre, er, at læne dig tilbage og modtage effekten af olierne. Hver olie har sit formål og effekt, og jeg har allerede flere favoritter som jeg glæder mig til at dele her på siden.

Jeg er vant til at arbejde aktivt med ord og samtale, og at skabe indhold skriftligt og mundtligt til mine klienter og følgere.

Dét at kunne tilbyde noget 'ordløst' som du kan tage med dig, og som du selv kan bruge i dagligdagen efterfølgende, tiltaler mig i den grad.

Samtidig har jeg savnet at samarbejde i et feminint univers, hvor vi ikke skal knokle rundt individuelt med hver vores forretning. Som forhandler (og kunde) bliver du en del at et nærende og opløftende netværk *Team lavt gærde* ledet af Christine Eilvig.

Christine er generøs og giver alle den support og mentoring de har brug for. Ca. hver anden måned bliver du inviteret med til en gratis workshop for alle forhandlere. Du har ALLE muligheder for at blive inspireret og løftet til at få den succes og nå de mål du ønsker dig.

ENROLMENT KITS

Et Enrolment-kit indeholder diverse produkter til betydelig rabat. Du kan sagtens tilføje andre produkter til din indkøbskurv, udover et enrolment kit.

Du kan også vælge at shoppe à la carte, og vælge lige præcis de produkter du ønsker. Du finder dem ved at taste navnet på produktet i indkøbskurvens søgefelt.

*Husk at trykke på ‘doterra Essentials Booklet (English)’ til €25, hvis du ikke køber et enrolment kit. Så får du denne bog med når du tilmelder dig første gang som fordelskunde eller forhandler. Du finder den under den menu, der hedder ‘Enrollment kits’.

De forskellige Enrolment-kits er en skøn mulighed for dig at lære de forskellige olier at kende. Her får du mange fantastiske og nøje udvalgte olier og produkter, til dit hjemmeapotek. Et enrolment kit indeholder også The doTERRA Essentials booklet, hvori der står noget om hver eneste olie, hvad den kan bruges til, og hvad den er godt for.

Er du sygemeldt med stress?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.