Ro, glæde & passion med essentielle olier

I dette 3 ugers forløb underviser jeg dig i at drage omsorg for, fortynde og give dine følelser en naturlig plads, så du oplever mere flow og skaber plads til glæde, overskud & passion. I forløbet arbejder vi med 6 forskellige essentielle olier.

JA TAK - jeg vil gerne med

 

Håndtér dine følelser med essentielle olier

I dette forløb er der fokus på, hvordan du kan håndtere negative & begrænsende følelser på en sund måde. Når du giver de ‘besværlige’ følelser kærlig opmærksomhed – i stedet for at dulme eller undertrykke dem. Skaber du gradvist mere plads til flow, glæde og lyst.

Livet er fuld af op- og nedture. Men mange af os har ikke lært, hvordan vi håndterer og giver de svære følelser plads. Og i stedet for at føle os frie og i flow, stagnerer og fastlåser vi – ubevidst – os selv.

I dette forløb øver du dig i at byde følelserne velkommen, og du får hjælp til, hvordan du kan fortynde og drage omsorg for dem. I stedet for at undertrykke, overhøre eller dulme dem.

I undervisningen kombinerer jeg min erfaring og viden om håndtering af svære følelser med brugen af 6 forskellige essentielle olier fra doTERRA.

doTERRA’s olier har terapeutisk effekt, og kan være et stærkt supplement til andre metoder.

 

De 6 olier vi bruger i dette forløb, er:

? Peace

? Motivate

? Console

? Cheer

? Forgive

❤️ Passion

Vi bruger touch udgaven af olierne, da de er nemme at bruge, kan rulles/smøres direkte på huden, samt er nemme at have med i tasken når du er ude.

Forløbet varer fra onsdag den 6. januar – onsdag den 22. januar 2021

 

Praktisk info om undervisningen:

Onsdag den 6. januar: Sænk indre uro, frygt og angst.

Onsdag den 13. januar: Tag kærligt vare på tristhed & sorg. Skru op for glæden

Onsdag den 20. januar: Sund vrede. Tilgivelse. Mærk din passion

Tid: kl. 10-11

Sted: Online – hjemmefra din sofa med din yndlingste. Jeg underviser live via Zoom. Det er ikke et krav, at du skal være med live. Det er kun mig, der kan ses på videoen, og du kan stille spørgsmål til mig via chatten undervejs.

Optagelse: De 3 undervisningsgange bliver optaget, så du har mulighed for at gense optagelserne alle de gange du har brug for efterfølgende.

Facebook gruppe: Der er en lukket facebook gruppe knyttet til forløbet som du bliver inviteret ind i efter din tilmelding. Her kan du sparre med de andre deltagere, samt stille spørgsmål til mig i den tid forløbet varer. Facebook gruppen er midlertidig og lukkes igen den 25. januar 2021

Pris: Min undervisning er gratis. Dog skal du være doTERRA-kunde i mit team og have bestilt de 6 følelsesolier, der fås i en samlet pakke, der hedder: Essentials Aromatics Touch. De 6 olier koster 159 euro (ca. 1.200 kr). Prisen er inklusiv 25% rabat på olierne, indmeldelse i doTERRA (25 euro) samt fragt (8,75 euro)

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 30. december 2020 så du kan nå at modtage olierne inden forløbet starter.

 

Sådan tilmelder du dig

Start med at kontakte mig på mail@stinelundgaard.com eller mobil 2536 1280 – så hjælper jeg dig med at bestille de 6 olier, der købes samlet i en pakke, der hedder Essentials Aromatics Touch.

De 6 olier koster 159 euro (ca. 1.200 kr). Prisen er inklusiv indmeldelse i doTERRA (25 euro) samt fragt (8,75 euro)

Olierne er meget drøje, og du har til lang tids brug efter forløbet er slut.

Sidste tilmelding til forløbet og frist for køb af olierne er onsdag den 30. december 2020

Hvis du selv vil sætte din bestilling op:

Vælg *join & save* i menu’en her >>> https://www.mydoterra.com/stinelundgaard/#/

Når du kommer til indkøbskurven, vælger du Essentials Aromatics Touch under additional item, der står skrevet med lysegrå kursiv. Herefter lægger du en Booklet i kurven. Det er et katalog, med information om alle doTERRA’s olier. Kataloget giver dig samtidig 25% i rabat på dit køb af de 6 olier.

 

Skab alignment mellem din sjæl & din business

Tilmeld dig nyhedsbrevet & få adgang til miniforløbet den 14.-16. nov 2023: Skru op for dine spirituelle gaver mhj fra Akasha arkivet