Overskud

 

Forestil dig at…

Du er fri af generende stress symptomer. At du lever fremfor at overleve. At du sover godt hver nat. At du har energi i løbet af dagen, og ikke behøver at tage dig sammen igen og igen.

Alt dette behøver ikke være en fjern og uopnåelig drøm.

Sandsynligvis kæmper du mere end du behøver.

Hvis du er kvinde øges din tendens til stress og udbrændthed med alderen. Og i særdeleshed i 40-50 års alderen.

Heldigvis kan du gøre rigtig meget for at forebygge og behandle langvarig stress og udbrændthed.

Det er muligt at få dit overskud og energi igen.

Og det er dét, dette forløb handler om.

Få dit overskud tilbage igen – et forløb kun for kvinder

*Overskud* er et forløb for kvinder, der vil alvorlig stress til livs. En gang for alle. Undervisningen i forløbet varer 6 måneder. Fordi det tager tid at komme i balance igen. Og fordi det tager tid at implementere varige forandringer og nye vaner.

I forløbet bliver du dels fulgt individuelt af en hormonvejleder, der rådgiver dig om, hvad du kan gøre for hjælpe din krop tilbage i hormonel balance igen. Du får rådgivning i kost, vitaminer, mineraler, fordøjelse, hormoner, inflammation, fysisk aktivitet og hvordan dit miljø påvirker din sundhed.

I forløbet bliver du samtidig undervist i at bryde med årsager til at du er blevet udbrændt. Og du bliver løbende fastholdt i, hvordan du implementerer nye vaner, der kan hjælpe dig fri af udbrændthed. Du kan læse mere herunder, hvad du helt præcist bliver undervist i.

 

Igennem forløbet *Overskud* lærer du:

 • Hvad der skal til for at bringe din krop og dine hormoner i balance igen
 • At bygge nye vaner op, der giver dig dit overskud tilbage

Overskud

 

“Ja, du kan få overskud og energi tilbage…”

 

Med en god portion tålmodighed, vedholdenhed og hjælp til at integrere nye vaner.

Nogle af de symptomer, der ofte viser sig ved udbrændthed / binyretræthed, er:

 • Lav / manglende energi og en generel følelse af udmattelse
 • Dårlig søvn
 • Hukommelses- og koncentrationsproblemer
 • Manglende kontakt til, hvad du egentlig har lyst til
 • Sjældent at føle glæde og overskud
 • Lige meget hvor meget du tager dig sammen, ændrer det ikke din tilstand
 • Lav / manglende sexlyst

En af de helt store udfordringer ved udbrændthed, er, at en bedringsproces tager rigtig lang tid. Ofte meget længere tid end du forventer og regner med.

Formålet med dette forløb er at igangsætte din bedringsproces, og følge dig så langt på vej, at du mærker en begyndende bedring. Og at du føler dig i stand til at gå videre selv med alle de tiltag du lærer i forløbet.

I forløbet kommer du til at lære tiltag og værktøjer som kan have stor betydning for, hvor godt du bevarer dit overskud, vitalitet og energi resten af dit liv.

I forløbet *Overskud* får du samlet set

 • 6 undervisningsmoduler - et nyt modul en gang om måneden i et halvt år
 • Øvelser og arbejdsark til hvert undervisningsmodul
 • Hjemmearbejde og individuel feedback på mail fra Stine efter du har gennemført hvert undervisningsmodul
 • 3 live Q&A calls
 • 2 hormontests: 1 test når du tilmelder dig. Og 1 opfølgende test 8-9 måneder senere
 • 4 individuelle samtaler med en hormonvejleder
 • 2 individuelle samtaler med Stine
 • Adgang til hemmelig facebook gruppe i et halvt år

*Overskud* er for dig, der:

 • Lider af udbrændthed / binyretræthed
 • Føler du ligger på kanten af alvorlig stress. Og at du skal gøre noget nu for at forebygge at det udvikler sig yderligere
 • Tidligere har været sygemeldt med stress, og mærker stressen dukke op igen
 • Er klar til at deltage i et kursus, der strækker sig over 6 måneder

Det her kan du forvente i de 4 samtaler med din hormonvejleder

Hormon-delen af “Overskud” har fokus på at få dig tilbage i hormonel balance. Vi vil se på dine symptomer i forhold til det testresultat som vi får fra din hormontest samtidigt med, at vi skal snakke om alle de andre faktorer som også har betydning for dine hormoner og dermed for din sundhed. Forløbet strækker sig over 4 individuelle vejledninger som varer ca 1 – 1 ½ time og rummer følgende fokusområder:

Vi gennemgår din historie med symptomer og livsstil ud fra det spørgeskema som du har besvaret inden vi har den første samtale. Sammen vil vi snakke om mål og udfordringer i forhold til din hverdag. Vi starter med at lægge en plan, hvor vi tager højde for din situation i forhold til fordøjelse, kost, vitaminer, mineraler, miljø, fysisk aktivitet osv. I måneden efter din 1. hormonvejledning er der fokus på udrensning af din krop og i dit miljø, og du bliver vejledt til at tage forskellige tilskud. Til slut i samtalen, bliver du vejledt i, hvordan du tager hormontesten. Du får hormontesten tilsendt hjem til din adresse, og skal efterfølgende tage den på det tidspunkt og i følge den vejledning du har fået.

Når jeg modtager resultaterne for hormontesten fra laboratoriet aftaler vi en dato til nr 2. vejledning. Her i nr. 2 vejledningssamtale får du resultaterne af din hormontest. Og du bliver vejledt i, hvordan du kan komme tilbage i hormonel balance.

Her går vi i dybden med at få så mange detaljer på din vejledningsplan som muligt. Her får du konkrete værktøjer til håndtering af de individuelle udfordringer som du har fx fordøjelsesproblemer, vægttab, psykisk ubalance osv. Du får igen et hormon-testsæt med hjem, og vi sætter en dato for, hvornår du skal tage den opfølgende test.

Denne vejledning ligger ca 8-9 måneder efter den første vejledning idet det tager tid før vi kan se effekten af de tiltag du har arbejdet med. Jeg skriver til dig når jeg har modtaget resultatet fra din sidste hormontest. Ved denne sidste hormonvejledning gennemgår vi resultaterne fra sidste test og sammenligner med den første test. Herved kan vi justere din plan og tage et kig ind i fremtiden.

Det her bliver du undervist i, i løbet af 6 måneder:

Din nattesøvn er alt afgørende for at genvinde energi og overskud. Derfor starter vi her i det første modul med at lægge et fundament for, at du – med tiden – kan få en god søvnkvalitet igen.

Når du har gennemført undervisningsmodulet har du lært:

 • Hvad du kan gøre for at få en god søvnkvalitet tilbage.
 • Hvordan du takler tankemylder inden du sover.
 • Hvad du kan gøre, hvis du vågner om natten.
 • Hvordan du får tilstrækkeligt med hvile, restitution og dermed gradvist får mere energi i løbet af dagen.
 • Hvordan du håndterer svingninger i dit energi-niveau i løbet af dagen. Der er normalt at energien svinger op og ned i løbet af en dag. Men det er tegn på ubalance hvis du er udmattet og drænet og har oplevelsen af at slæbe dig igennem en dag eller bestemte tidspunkter på dagen.

I dette modul lærer du at forstå, hvorfor din cyklus er det – måske – bedste kompas du har til at forebygge stress.

Du lærer også hvordan du helt konkret kan bruge din cyklus til at planlægge dine aktiviteter efter.

Din energi hænger uløseligt sammen med din cyklus. Og jo mere du lever og indretter dig efter din energis naturlige svingninger i løbet af en måned, jo stærkere et fundament får du for mere overskud i dit liv fremover.

Når du har gennemført undervisningsmodulet har du lært:

 • Hvorfor din cykliske natur som kvinde i en lineær verden, kan være medskaber af stress.
 • Hvordan du helt konkret bruger din cykliske natur til at reducere og forebygge stress.
 • Hvilke undtagelser der gælder, hvis du er i post-overgangsalder, har uregelmæssige menstruationer eller bruger syntetiske hormoner.

Dette modul bygger naturligt oven på modul 2 idet vi arbejder videre med, hvordan du lader din krops behov – så meget det er muligt – komme før planlægningen af din tid.

De fleste af os er flasket op med at planlægge vores tid, og derefter forvente at kroppen følger trop. Dag efter dag.

I dette modul, og i hele dette forløb, gør vi det omvendt. Vi øver os på, igen og igen, at sætte kroppens behov, kræfter og energi først. Og derefter tage beslutninger og planlægge ud fra det kroppen fortæller.

Når du har gennemført undervisningsmodulet har du lært:

 • Hvordan du stopper med at bruge mere energi end du har.
 • En enkel måde, hvordan du kan vide, hvad din krop er i stand til og har brug for. Så du kan være på forkant før du kommer ud i et overforbrug af din energi og dine kræfter.
 • Hvordan du skaber en struktur i dit liv, der sikrer at du har tid og plads til den restitution, hvile og genopladning du har brug for.

Dette modul handler om, hvorfor det kan være svært at bryde med langvarige vaner der fører til stress. Dét du lærer i dette modul kan både bruges generelt i livet når du f.eks. står i en situation, hvor du føler dig fastlåst.

Men det kan også bruges specifikt i forhold til at forandre de indre mekanismer, der er medskaber af, at du er blevet stresset. Eller som fortsat gør, at du sætter dig selv i situationer, der er potentielt stressfyldte for dig.

Når du har gennemført undervisningsmodulet har du lært:

 • At forstå de psykologiske aspekter bag din stress. Altså forklaringen på, hvorfor du op til nu ikke har været i stand til at lave de forandringer i din ydre verden som du har brug for, for at komme fri af stress.
 • Hvorfor (og hvilke) indre overbevisninger, der – måske – står i vejen for, at du bliver fri af stress.
 • Hvordan du kan fortynde og sætte dig selv fri af ubehagelige følelser.

Dette modul bygger naturligt oven på modul 4. Dette modul handler om håndtering af frygt. Frygt (angst) og stress går ofte hånd i hånd. Og nogle gange kan man holde sin stress-tilstand ved lige, når man er fyldt af angst-fyldte tanker.

Når du har gennemført undervisningsmodulet har du lært mere om:

 • Hvordan dit sind fungerer.
 • Hvorfor du allerede er rask og hvordan du finder tilbage til din allerede iboende, raske tilstand.
 • Hvornår du med fordel kan lytte til din frygt og handle på den. Og hvornår du med fordel IKKE skal lytte til din frygt og handle på den.

I dette modul (og de kommende to moduler) kigger vi fremad i dit liv med fokus på, hvad der skal til for at skabe et liv med meget mindre stress.

Du arbejder blandt andet med at lave en bæredygtig og meningsfyldt vision for dit liv.

Og du lærer at skelne mellem, hvad der er en realistisk drøm for dig, og hvad der er en fantasi.

Når du har gennemført undervisningsmodulet har du:

 • En klar vision for din fremtid.
 • En forståelse af, hvad der er urealistisk og potentielt stressfremkaldende mål at holde fast i.
 • Hvilke værdier, der er vigtigst for dig, og hvordan du gradvist kan skabe et liv baseret på dine værdier.

 

Dato for opstart af næste hold er endnu ikke fastsat

I løbet af 6 måneder modtager du adgang til et nyt undervisningsmodul en gang om måneden. Dvs. 6 undervisningsmoduler i alt, der varer ca. 60 minutter.

Før du starter på et nyt undervisningsmodul, indsender du reflektioner og udfordringer som du efterfølgende får individuel og personlig feedback på af Stine. (Du får et arbejdsark med spørgsmål hver gang som du skal indsende, inden du går videre til det næste modul).

I forløbet bliver du inviteret til 3 Q&A calls. Et Q&A call er et live webinar, hvor du kan stille spørgsmål til undervisningen. Og du kan spørge ind til eventuelle udfordringer i din proces med at nedbringe stress.

Hvert Q&A call tager ca. 60 minutter. Alle Q&A calls bliver optaget, og du har evig adgang til det hele efterfølgende.

*) Der tages forbehold for ændringer i tidspunkterne. Hvis der sker ændringer, får du besked med det samme.

Teamet bag forløbet *Overskud*

 

Rebecka Bjoerk

Rebecka Bjoerk - din stressrådgiver & underviser på forløbet

Jeg har arbejdet som coach siden 2008. I de sidste 6 år har jeg især arbejdet med at hjælpe stressramte fri af stress. Jeg har erfaring med at rådgive sygemeldte, ledige, medarbejdere, selvstændige og ledere gennem individuelle samtaler og kursusforløb.

Jeg har skabt forløbet *Overskud* for at give dig et helhedsorienteret og dybdegående forløb, der sikrer, at du lærer hvad du kan gøre for at hjælpe din krop fri af følgevirkninger bag langvarig stress og udbrændthed. Og du lærer, hvordan du forebygger at blive ramt af alvorlig stress igen.

Iben Foxby

Iben Foxby - din hormonvejleder på forløbet

Jeg er Cand. Scient. i Human Ernæring og har hvad der svarer til en bachelor i medicin ved Københavns universitet. Jeg er uddannet indenfor naturlig hormonterapi og vejleder til daglig klienter i livsstilomlægninger. Jeg arbejder med alle de faktorer som har betydning for sundheden: kost, vitaminer, mineraler, fordøjelse, hormoner, inflammation, fysisk aktivitet og miljø.

De grundlæggende værdier for mig i forhold til sundhed er, at livsstils-ændringer kun lykkedes hvis de er realistiske og godt planlagte. Jeg går ikke ind for fanatisme, men 'alt med måde'. Og så kræver det god motivation, tålmodighed og fokus på de små sejre og forbedringer.

Sådan foregår processen fra du tilmelder dig:

 • Du har mulighed for at booke en uforpligtende for-samtale med Stine for at afklare om forløbet er noget for dig.
 • Hvis du ønsker at tilmelde dig forløbet får du tilsendt et tilmeldingslink. Da der kun er plads til et begrænset antal deltagere, er du først tilmeldt og sikret en plads når din betaling er gået igennem.
 • Du får tilsendt dit login til vores lukkede forum, hvor alt undervisningsmateriale bliver lagt op efterhånden som det bliver frigivet. Det er også her du finder din bonus, som du kan gå i gang med, med det samme. Du har evigt adgang til de 6 undervisningsmoduler samt optagelser af Q&A calls fra forløbet.
 • Du modtager en bekræftelses-email med vigtig information om din deltagelse i forløbet, samt et spørgeskema du bedes udfylde og indsende kort efter din tilmelding. Spørgeskemaet hjælper os med at lære dig bedre at kende, så vi kan give dig den bedst mulige hjælp.
 • Du tager kontakt til Iben (din hormonvejleder på forløbet) og bestiller tid til din første samtale med hende. Efter jeres første samtale får du tilsendt din 1. hormontest. Iben rådgiver dig i, hvordan du tager testen og hvordan du indsender testen.
 • Når Iben har modtaget resultatet af din test, vil hun tage kontakt til dig for at aftale tid til din 2. samtale med hende. Her gennemgår I resultatet af din 1. hormontest, og du bliver vejledt i, hvilke tiltag, der kan støtte dig i at bringe dine hormoner i balance.
 • Du bliver undervist af Stine igennem 6 undervisningsmoduler. Du kan læse mere om, hvad selve undervisningen indeholder længere oppe i kursusbeskrivelsen.
 • Du bliver inviteret til 3 Q&A calls, der er opkald hvor du kan stille spørgsmål direkte til Stine, og få støtte og sparring ifht. dét du arbejder med fra undervisningen.
 • Du kan booke 2 individuelle samtaler med Stine alt efter, hvornår du har brug for dem.
 • I løbet af efteråret / vinteren har du din 3. samtale med Iben. Her gør I status på, hvordan det går. Og I aftaler, hvornår du skal tage din opfølgende hormontest.
 • I samråd med Iben tager du nr. 2 hormontest ca. 8-9 måneder efter du tog den første hormontest.
 • Du har den 4. og sidste samtale med Iben i løbet af vinteren eller foråret 2020.

Tilmeldingen til er lukket

Hvis du allerede nu kan mærke, at forløbet er noget for dig, er du velkommen til at skrive dig op på en uforpligtende interesseliste herunder.

Her får du som den første besked når tilmeldingen åbner igen.

Din investering: 16.999 kr

Betal i 11 rater à 1.546 kr pr. måned

Læs hvad andre siger om Stines undervisning:

 

Jeg bliver mødt med stor empati og en yderst professionel tilgang

Da jeg stiftede bekendtskab med Stine var det en helt anderledes og dybt professionel tilgang. For første gang, tager jeg nu ansvar for, at det er MIG der er ansvarlig for håndteringen af mine helbredsmæssige udfordringer. Jeg får konkrete værktøjer til, hvordan jeg lærer at håndtere det. Og så har jeg fået et håb om, at det kan lykkes.

Anonym - medlem af *Fri af stress*,

Bare det at lytte til Stines stemme kan give mig en ro.

Ina - medlem af *Fri af stress*,

Kursusforløbet har gjort mig fri af stress

I forløbet følte jeg mig for første gang i min sygemelding holdt i hånden, set og imødekommet på en fagligt kompetent, og samtidig kærlig og omsorgsfuld måde. Og dét uden at jeg på noget tidspunkt følte mig sygeliggjort - hvilket de fleste andre instanser på min vej har formået at gøre i en eller anden grad.

Nina Haslund - tidligere deltager på *Sygemeldt med stress, kom videre*,

Stine fik mig til at forstå, hvad stress er, og hvordan man slipper af med stress igen!

Jeg har hele vejen igennem haft tillid til Stine, til trods for at jeg aldrig har mødt hende face to face. Jeg har ikke været i tvivl om, at hun har en dybtgående indsigt i, hvad stress er, ved hvordan vi havner i stress, og hvad der skal til for at komme ud af stressen igen.

Det har også haft stor betydning for mig, at Stine rent faktisk ved en masse om stress. Der er så mange myter og misforståelser om, hvad man skal og ikke skal, hvad der er godt og ikke er godt. Og man kan nemt føle sig meget alene med alle sine underlige symptomer. Det var så dejligt at mærke, hun ved, hvad hun taler om, og at blive forstået.

Dorte Oxgren - tidligere deltager på *Sygemeldt med stress, kom videre*,

Stine har været en utrolig stor hjælp for mig i forbindelse med min stress

Stine har været hurtig til at afkode, hvilken vaneadfærd, der får mig til at ende i en stress situation. Hun har derefter givet mig nogle vigtige værktøjer, der kan hjælpe mig til at bryde de destruktive vaner. Som leder står man ofte alene og er nødt til at have styr på alt, fordi ens egen leder er langt væk. Derfor har det været guld værd, at Stine har fokuseret på, hvordan jeg selv kan passe bedre på mig selv og opdage destruktiv adfærd i tide.

Malene Jordt Andersen - tidligere deltager i et individuel stressforløb, Leder

Stine har givet mig et frirum, hvor jeg kunne få lov at fortælle mine inderste tanker og følelser

Kombinationen af coaching og undervisning/gode råd har været rigtigt godt for mig og også en af grundene til, at jeg valgte Stine på trods af afstanden (at det foregik online). I min situation har det været meget vigtigt, at én der ville hjælpe mig ved også at fortælle mig en gang imellem, hvad jeg skulle gøre. I stedet for bare at lade det hele være op til mig selv at finde ud af, hvordan jeg skulle få det bedre. For det er en jungle! Alt det der med uhåndgribelige ”dameblads”-råd à la ”Husk at sove”, ”Undgå pressede situationer” – ja men HVORDAN!?!

Anonym - tidligere deltager i et individuel stressforløb,

Tilmeldingen til er lukket

Hvis du allerede nu kan mærke, at forløbet er noget for dig, er du velkommen til at skrive dig op på en uforpligtende interesseliste herunder.

Her får du som den første besked når tilmeldingen åbner igen.

Din investering: 16.999 kr

Betal i 11 rater à 1.546 kr pr. måned

Ofte stillede spørgsmål

Kursusforløbet *Overskud* er et online-baseret forløb. Det betyder, at du kan deltage uanset hvor i (ud)-landet du måtte befinde dig. Det eneste det kræver er en god internetforbindelse.

Hvis det er muligt, er du meget velkommen til at deltage live i opkaldene. Alle opkald bliver optaget, og bliver sendt ud senest dagen efter, så du har mulighed for at genhøre det lige så mange gange du har brug for efterfølgende. Du har evig adgang til alle optagelser efterfølgende.

Hvert undervisningsopkald tager 60-90 minutter. Ud over det skal du afsætte minimum 1-2 timer ugentligt til at arbejde med det du lærer i forløbet.

Hver samtale med hormonvejlederen tager 60-90 minutter. Hormonvejlederen vil give dig en individuel rådgivning ifht. din specifikke situation. Og hun vil tage højde for at de råd du får, bliver doseret så det bliver realistisk for dig at følge dem.

Det kunne f.eks. være råd om:

 • Ændring i indtag af bestemte fødevarer.
 • Hvordan du udrenser din krop på en overskuelig måde.
 • Hvilke vitaminer og mineraler, der vil kunne hjælpe dig.
 • Hvad bioidentiske hormoner er, og hvordan du tager dem, hvis du har brug for det.

Det korte svar er ‘nej’. Bioidentisk hormonbehandling går ud på at opnå balance ved at give hormoner, der er 100 % identiske med kroppen egne. Tværtimod er de hormoner som mange læger bruger syntetiske og noget man kan blive ”afhængig” af (fx stofskiftemedicin og hormonspiral). Når stofskiftepatienter stopper med deres medicin er sygdommen der stadig – dvs. det er ikke en helbredelse men kun symptombehandling. Når en kvinde får hormonspiral mod fx for kraftige blødninger bliver blødningerne normale. Men når hun får fjernet spiralen vil menstruationerne igen blive kraftige. Ved bioidentisk hormonbehandling arbejder vi på at opnå naturlig balance igen så sygdommen eller ubalancen forsvinder og herefter trapper man ud af hormonerne igen. Den sidste vejledning man får her i forløbet handler blandt andet om, hvordan du trapper ud af hormonerne igen når du er kommet i balance. Den naturlige vej er også den langsomme vej – så derfor kan man ofte regne med at skulle tage bioidentiske hormoner i nogen tid.

Du skal beregne en mer-omkostning til de tilskud som hormonvejlederen anbefaler dig. Og hun kan evt. hjælpe dig med at prioritere i, hvilke tilskud der er nødvendige for dig at tage for at få en bedring. Og hvilke, du evt. kan vente med. Vi kan ikke sætte en præcis pris på omkostninger til tilskud, da det vil være individuelt. Men du vil ikke skulle tage alle tilskud med det samme. Så omkostningerne vil blive fordelt over flere måneder.

Nej, du kan sagtens være med uden at sige noget som helst.

Adgangen til alt undervisningsmaterialet og optagelser af de 3 Q&A calls fra *Overskud* er åben lige så længe du har brug for det. Der er med andre ord ikke en tidsbegrænsning på din adgang.

NB. Din adgang til materialet fra medlemsklubben *Fri af stress* er dog tidsbegrænset, og udløber den 29. februar 2020. Skulle du ønske at fortsætte i medlemsklubben efterfølgende, er det muligt mod betaling.

Du kan gå ind på www.simplero.com og angive, at du har mistet dit login. Så får du tilsendt et nyt. Du kan også skrive til mail@stinelundgaard.com, så sørger min søde assistent June for at supportere dig hurtigst muligt, så du kan få tilsendt et nyt login.

Dit login er privat og gælder kun til 1 person. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med andre. Det betyder også, at du ikke kan stille spørgsmål på livewebinarer og i Facebook-gruppen på vegne af andre. Og du må ikke dele dit login med andre.

Jeg ved at det er et langt forløb du har tilmeldt dig. Det er helt normalt, at du mister momentum og interesse undervejs, især når du bliver udfordret på at ændre og fastholde nye vaner. Da du får adgang til en del indhold med det samme efter din tilmelding, er din tilmelding bindende. Når du tilmelder dig forpligter du dig derfor til at betale for hele forløbet, uanset hvor langt du er nået i det, og uanset årsag til at du ønsker at stoppe. For at undgå at du tilmelder dig og senere finder ud af at du ikke ønsker at være med, er du velkommen til at tage en uforpligtende samtale med Stine, før din endelige tilmelding.

De to individuelle samtaler med Stine skal være afholdt inden den 29. februar 2020.

Du skal have taget begge hormontest og afholdt alle 4 samtaler inden 1. september 2020.

Samtaler og evt. test, der ikke er taget ind disse datoer, går desværre tabt.

Det er dit ansvar at bestille tid til samtalerne hos Stine og Iben.

I forbindelse med din tilmelding modtager du information om, hvordan du bestiller samtaler. Samtaler foregår over telefon eller Zoom (video-konference), eller på face-2-face.

Forløbet handler udelukkende om at reducere symptomer på langvarig stress og udbrændthed. I din for-samtale med Stine, kan du afklare om forløbet vil være relevant for dig.

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke, at du deltager når du lige er blevet sygemeldt. I tvivls-tilfælde kan du booke en for-samtale med Stine for at afklare om forløbet vil kunne hjælpe dig.

90% af undervisningen ligger kun i dette forløb.

Der er dog enkelte gengangere fra få af lydfilerne i hhv. medlemsklubben *Fri af stress* og kurset *Sygemeldt med stress, kom videre*.

Vi opbevarer det spørgeskema du udfylder i starten af forløbet på en krypteret computer. Når dit forløb er afsluttet, sletter vi dit spørgeskema og alle andre noter vi måtte have taget om din proces undervejs, for bedst muligt at kunne støtte dig.

Tilmeldingen er lukket

Hvis du allerede nu kan mærke, at forløbet er noget for dig, er du velkommen til at skrive dig op på en uforpligtende interesseliste herunder.

Her får du som den første besked når tilmeldingen åbner igen.

Din investering: 16.999 kr

Betal i 11 rater à 1.546 kr pr. måned

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr