Kom styrket gennem efteråret & vinteren med essentielle olier

Forestil dig, at du altid har naturlige & sunde løsninger ved hånden, når noget er på vej hos dig selv eller din familie?

Vil du lære, hvordan du kan bruge doTERRA's essentielle olier til at styrke din krop indefra? Så du forebygger & kommer godt igennem efteråret & vinteren.

På denne online intro-workshop lærer du bl.a.:

🍁 Hvorfor de essentielle olier fra doTERRA virker terapeutisk
🍁 Hvordan du helt lav-praktisk bruger olierne i din dagligdag
🍁 Hvilke olier, der er særligt gode til at styrke dig selv indefra på en naturlig måde

Tilmeld dig & modtag undervisningen HER

Det her lærer du:

På workshoppen bliver du klogere på, hvilke essentielle olier du specifikt kan bruge til at:

🍁 Styrke din krop naturligt indefra

🍁 Tage efterårets & vinterens udfordringer i opløbet

🍁 Berolige før søvn

🍁 Styrke fordøjelsen, fysisk & følelsesmæssigt

Workshoppen henvender sig til dig, der endnu ikke har en konto hos doTERRA.

Ja TAK - jeg vil gerne være med

Praktisk info

Dato: onsdag den 22. september

Tid: kl. 14-15

Sted: Live i min facebook gruppe

Prøver: Kunne du tænke dig at afprøve de essentielle olier mens du deltager i workshoppen?

Det koster 75 kr at modtage 4 prøver med de olier vi gennemgår på workshoppen. Sammen med prøverne får du en individuel, opfølgende samtale med mig efter workshoppen.

Prøver er for dig, der ikke tidligere har modtaget prøver fra mig. Og som ikke allerede har en konto hos doTERRA.

Workshoppen foregår her i gruppen

Hvem underviser dig?

Jeg hedder Rebecka Bjoerk. Jeg hjælper kvinder med at slippe fysiske, følelsesmæssige & spirituelle blokeringer så de frit kan udtrykke deres sjæls-essens & leve deres livsformål.

Jeg har i mange år arbejdet som coach & stressrådgiver. Jeg begyndte at bruge de essentielle olier fra doTERRA i 2019. Jeg er lige siden, igen & igen blevet forundret & taknemmelig for, hvor healende olierne er på så mange forskellige planer. De er bl.a. en uundværlig del af mine daglige tiltag til at styrke min og min families krop & helbred på en sund & naturlig måde.

Olierne har mest af alt givet mig en fornyet passion & glæde i mit arbejdsliv & gjort at jeg igen elsker hver eneste dag af mit liv som solo-selvstændig. Jeg underviser om de essentielle olier, og er samtidig businessmentor for forhandlere i mit team, der ønsker at gøre de essentielle olier til deres levevej.

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.