Stress og æteriske olier

Glæde, flow & frihed i din business

Tirsdag den 23. november starter en gratis 3-dages online transformationsrejse med fokus på at skabe mere glæde, flow & frihed i din business. Og mindre hamsterhjul, begrænsning & stagnation.

Vi bruger de essentielle olier fra doTERRA, der virker terapeutisk & ordløst til at støtte din proces.

I løbet af de 3 dage kommer du bl.a. til at lære om:

💥 Dag 1 - Intention & oprydning: Fokus er på, hvordan du sætter en klar en intention for dét du vil skabe. Og hvorfor mange ikke formår at manifestere den business de ønsker sig.

💥 Dag 2 - Empowerment: Fokus er på, hvordan du træder fuldt ind i din empowerment & tager ansvar for dét du vil skabe i din business.

💥 Dag 3 - Inspireret handling: Hvordan du øger din bevidsthed på den energi du handler fra, så alt dét du skaber er i overensstemmelse med din sjæl & inderste.

Yay, jeg vil være med

Glæde, flow & frihed i din business

Det foregår sådan her:

🤍 Du anmoder om at blive medlem af min facebook gruppe via knappen herunder.

🤍 En gang dagligt kl. 13 i tre dage (den 23.-24.-25. november) poster jeg en kort, overskuelig video med inspiration om 2 essentielle olier, der kan støtte dig i at skabe mere af dét du ønsker i din business.

Undervisningsvideoerne er tilgængelige i gruppen resten af november måned.

🤍 Når du tilmelder dig, har du samtidig mulighed for at få prøver med nogle af de essentielle olier jeg gennemgår i challengen samt en opfølgende, individuel samtale med mig. Det koster 50 kr at modtage olie-prøverne, der dækker omkostninger.

🤍 Olie-prøver er kun for dig, der ikke har en konto hos doTERRA.

Hvis du ønsker olie-prøver & en opfølgende samtale, så skriv til mig på mail@rebeckabjoerk.com eller på messenger.

Ses vi?

Tilmeld dig 3 dages transformations-challenge i din business

Facebook gruppen handler om at leve vores sjælsformål

Jeg benytter 3 forskellige tilgange i min undervisning:

💥 SoulRealignment, der essentielt handler om at slippe negativ karma & blokeringer, der står i vejen for at leve i overensstemmelse med sjælen. Når vi lever vores sjæls essens, kan vi i sandhed skabe det liv, vi er skabt til at leve. Vi lever & skaber fra et sted i integritet & tillid. VI manifesterer inde fra os selv & vores sjæl. Fremfor fra frygt, ego, manipulation & pres.

💥 Essentielle olier fra doTERRA. Olierne virker terapeutisk og healende på fysiske, følelsesmæssige & spirituelle ubalancer. Der findes (næsten) en olie til alt. Og når det giver mening, inkorporerer jeg olierne i min undervisning.

💥 Transformational coaching. Jeg har over 12 års erfaring som coach. Og har i alle årene været optaget af at facilitere & hjælpe mennesker med at skabe dybe & varige forandring i deres liv.

Hvem underviser dig i facebook gruppen?

Jeg hedder Rebecka Bjoerk. Jeg hjælper mennesker med at slippe fysiske, følelsesmæssige & spirituelle blokeringer så de frit kan udtrykke deres sjæls-essens & leve deres livsformål.

Jeg har i mange år arbejdet som coach & stressrådgiver. Jeg begyndte at bruge de essentielle olier fra doTERRA i 2019. Olierne har mest af alt givet mig en fornyet passion & glæde i mit arbejdsliv & gjort at jeg igen elsker hver eneste dag af mit liv som solo-selvstændig. Jeg underviser om de essentielle olier, og er samtidig businessmentor for forhandlere i mit team, der ønsker at gøre de essentielle olier til deres levevej.

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr