Individuelt forløb: Gør dit sjælsformål til din levevej

At skabe din egen business er nok den største personlige udviklingsrejse du kan begive dig ud på.

Din business hænger uløseligt sammen med dig som menneske. Du er den, der skaber resultaterne. Eller manglen på dem.

Når vi mangler tid, penge, mening eller passion i vores business, er det ofte et tegn på, at vi ikke lever i overensstemmelse med vores sjæls essens.

Vi er designet til at leve i overflod. Ikke mangel.

Det er altid vores eget frie valg, hvad vi ønsker at skabe.

At leve fra sjælen er ikke nødvendigvis nemt. At skabe en business fra sjælen, gør os TRO mod os selv. Og fra dette sted, kan vi - over tid med de for os rette handlinger - skabe velstand, flow & frihed.

Tegn på, at din business kalder på vækst, kunne være:

 • Manglende cash-flow eller et usynligt glasloft/begræsning i din indtjening.
 • Svært ved at stå stærkt i dig selv & din synlighed.
 • Gentagelse af de samme mønstre igen og igen, uden at kunne finde ind til årsagen bag.
 • Modstand på eller svært ved at sælge.
 • Manglende struktur, vedholdenhed eller konsistens.
 • Overspringshandlinger.
 • Besværlige kunder, investorer eller samarbejdspartnere.
 • Stress eller udbrændthed.
 • Manglende passion, tid & oplevelsen af at sidde fast i et hamsterhjul.

Er det tid til vækst i din business?

Du starter med at sætte en målbar intention for forløbet som f.eks. kunne være:

- At skabe en business ud fra dit sjælsformål
- Større cashflow & indtjening.
- Mere tid & mindre hamsterhjul.
- Større konsistens & vedholdenhed i din markedsføring.

Undervejs i forløbet identificerer jeg de energetiske blokeringer, der står i vejen for, at du skaber din intention. Og jeg clearer dem energetisk.

Samtidig hjælper jeg dig med at identificere, hvilke action-steps du kan tage, så du opnår de resultater du ønsker.

Når energetiske blokeringer cleares, vil du opleve, at det bliver lettere at lave de forandringer, du ønsker dig. Og dermed skabe den vækst du længes efter.

Et individuelt businessforløb indeholder:

 • 1 SoulRealignment læsning
  I den første session skaber vi et fundament for hele forløbet, hvor du lærer om, hvor du kommer fra sjælsmæssigt, hvilke sjælsgaver du har med dig & hvordan du er designet til at skabe et liv fra sjælen. At leve i overensstemmelse med din sjæls essens & gaver, er den sikre vej til abundance i form af penge, tid & glæde. Denne første sessionen indeholder samtidig en energetisk clearing af blokeringer, der står i vejen for vækst i din business. Sessionen tager 90 min. Jeg optager sessionen, så du kan genhøre den.
 • 1 Clearing af dit kontor & bolig
  Hvis der er brug for det, clearer jeg også din bolig samt evt. klinik/kontor hvor du arbejder. Vores hjem og/eller arbejdsplads er et energetisk match til os. Fysiske rum kan indeholde energetiske ubalancer, der står i vejen for din vækst. Derfor clearer jeg disse samtidig med den første session hvis det er nødvendigt.
 • 1 Energy Transfer, der støtter dig i at manifestere din intention
  F.eks. Abundance, glæde, frihed eller tryghed. Lige tiltrækker lige og for at skabe noget må vi være et energetisk match til det. Denne transfer vil støtte dig i at integrere den energi du gerne vil tiltrække mere af.
 • 8 Mentor samtaler
  Mentorsamtalerne hjælper dig med at integrere de energetisk clearings i din business. Jeg hjælper dig med tydeliggøre hvilke action-steps, der er i allignment med din sjæls essens & som kan føre dig henimod din intention med forløbet. Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre, kan du stille spørgsmål til dine spirituelle guider, og jeg kanaliserer deres svar. Dine guiders opgave er at hjælpe dig med at manifestere dine intentioner. Hver mentorsamtale tager 30 minutter, og afholdes i løbet af de 2 måneder forløbet varer.
 • 1 Business Clearing
  I slutningen af forløbet, modtager du en ny clearing. I denne clearingsession går vi et spadestik dybere & clearer yderligere energetiske blokeringer, der står i vejen i din business. Inden sessionen laver du en liste over ALT, der udfordrer dig. Og herefter clearer jeg dét som din sjæl er klar til at give slip på. I sessionen taler vi samtidig om, hvordan du omsætter det hele til ny handling & nye resultater i din business. Sessionen tager 60 min.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Rebecka Bjoerk. Jeg hjælper dig med at slippe det, der står i vejen for, at du følger din sjæls vej. Både privat & forretnings/arbejdsmæssigt.

Jeg ser hele dig. Din storhed & dit sjælspotentiale. Og de karmiske blokeringer du har med dig fra dette & tidligere liv, som står i vejen for det.

Jeg kan - med din tilladelse - fjerne de energetiske årsager til, at du ikke opnår dét du længes efter. Så det bliver meget nemmere for dig at skabe dét du ønsker dig.

Jeg har arbejdet som coach & rådgiver siden 2009, og har erfaring fra over 1000 individuelle samtaler. Jeg er certificeret i den transformerende healingsmetode SoulRealignment. Og så har jeg en en stor passion for at undervise om essentielle olier.

Book en gratis sparringssamtale med mig

I samtalen stiller jeg skarpt på udfordringer & blokeringer du oplever i din business. Og jeg hjælper dig med at blive afklaret omkring, hvad du har brug for at fokusere på, for at opnå det du længes efter.

Samtalen giver dig en smagsprøve på, hvordan jeg arbejder. Og det er samtidig din mulighed for at mærke ind i om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

Hvis du ønsker en sparringssamtale, er du velkommen til at sende en besked til mig herunder. Så vender jeg tilbage med tidsforslag til en samtale online.

Kontakt

Jeg har lavet nogle aktive til- og fravalg og det har givet mig mere ro i maven.

Det har været en virkelig god oplevelse. Jeg er bl.a faldet mere på plads i at være mig. F.eks. omkring træk ved mig, som andre har smilet lidt af og som jeg selv en gang imellem har tænkt skiller mig ud fra andre. Pludselig giver det rigtig god mening.

Det har givet mig en større forståelse og accept af, hvad der motiverer mig i mit selvstændige virke. Accepten af, hvordan jeg trives bedst, har samtidig gjort at jeg har lavet nogle aktive til- og fravalg, hvilket har givet mig mere ro i maven. Jeg oplever, at jeg er blevet gladere i kroppen og mere klar i hovedet.

Rebecka er helt ærlig i formidlingen af budskaberne, og en god guide.

Vil du som virksomhedsejer gerne ud over stepperne & finde ind til essensen af dig og hvad der virkelig driver dig, så kan jeg klart anbefale Rebecka til at hjælpe dig på vej.

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.