Fri af stress

Få hjælp til at blive fri af stress. Et skridt ad gangen.

“Det værste ville være at få et tilbagefald “.… Sådan tænker mange, der har haft stress. At det værste ville være at få et tilbagefald. Måske du også kan nikke genkendende det? Det forstår jeg godt. Om du har haft stress og er tilbage igen i din normale hverdag, eller om du er i slutningen af din sygemelding og er ved at vænne dig til tanken om at melde dig ind i hverdagen igen, så dukker alle tankerne op omkring det med at forblive fri af stress. Også når hverdagen melder sit ubarmhjertige ansigt.

Ubegrænset adgang til min undervisning – så du undgår omveje og tilbagefald.

“Fri af stress” er et online univers, hvor jeg har samlet ALT det bedste af min viden og erfaring omkring at blive fri af stress. Jeg har lavet undervisningen til dig, fordi det tager tid at integrere varige forandringer. Og for at hjælpe dig med at undgå for mange omveje henimod at blive stressfri.

I online universet *Fri af stress* får du adgang til over 45 undervisningslydfiler og videoer, samt optagelser af over 40 forskellige Q&A calls.

Alt i alt over 40 timers undervisning, inspiration & værktøjer til dig.

At blive fri af stress kræver viden, indsigt og overblik. Det kræver hjælp.

I slutningen af stressperioden eller når du er blevet raskmeldt og er klar til at vende tilbage til hverdagen, melder en stor opgave sig foran dig. Det er nu, det seje og langstrakte træk skal tages. Det er også her, at rigtig mange desværre oplever at få tilbagefald. Fordi de ofte ikke havde den indsigt, den viden og det overblik, det kræver at blive fri af stress.

For at undgå tilbagefald og blive fri af stress, har du brug for:

 • At forstå, hvorfor du har svært ved at blive helt fri af stress, og hvad du kan gøre for at ændre det.
 • At fokusere skridt for skridt på tiltag, der gradvist mindsker din stress. I stedet for at tage store drastiske beslutninger nu og her.
 • At kunne se, hvordan og hvor i dit liv du – uden at ville det – skaber mere stress for dig selv. Det er der ingen grund til, og du vil blive overrasket over de ting, du kan lære om dig selv og dit liv.
 • At danne dig et overblik over, hvad du bør skrue op og ned for for at få mere balance i dit nervesystem (og dermed skabe mindre stress). Du har i den grad brug for at kunne samarbejde med din hjerne for at blive helt fri af stress.
 • At gå fra at føle dig alene med din stresstilstand til at opleve at blive imødekommet og forstået. Fællesskab og social interaktion er en stor fordel i arbejdet med at forblive stressfri.

Fri af stress

“Ja, de fleste kan blive fri af stress…. “

… Eller i hvert fald forbedre livskvaliteten væsentligt. Men jeg vil dog ikke love dig guld og grønne skove. De fleste har bl.a. brug for at justere ambitioner og forventninger til sig selv, for at blive fri af stress. Hvis du er villig til det. Og går ind og arbejder med dig selv, får hjælp til at vide præcis hvordan du skal håndtere svære situationer, og hvis du har tålmodighed og vedholdenhed, så kan du nedbringe din stress væsentligt.

Du kan gøre rigtig meget selv for undgå et tilbagefald og blive syg af stress igen. Det underviser jeg dig i. Et skridt ad gangen.

Det er derfor, jeg har skabt “Fri af stress” …

En håndsrækning til dig, der er godt på vej ud af stress og gerne vil forebygge tilbagefald

 

Du får her adgang til professionel hjælp til dig, der er godt på vej ud af stress.

Det er til dig, der:

 • Er raskmeldt, men stadig oplever stresssymptomer, du har svært ved at blive fri af.
 • Er bange for ikke at komme fri af stress nogensinde og allerede har prøvet forskellige tiltag uden at få de resultater, du ønsker.
 • …. Og til dig, der gerne vil forebygge tilbagefald i stress.
Rebecka Bjoerk

Din egen erfarne stressrådgiver og coach døgnet rundt

Mit navn er Rebecka Bjoerk, og jeg er stressrådgiver og coach. Jeg har lavet medlemsklubben “Fri af stress”, fordi jeg ved, hvor lang tid det tager at integrere varige forandringer. Og for at hjælpe dig med at undgå for mange omveje henimod at blive stressfri.

Jeg har arbejdet som coach siden 2008. I de sidste 7 år har jeg især arbejdet med at hjælpe stressramte fri af stress. Jeg har erfaring med at rådgive sygemeldte, ledige, medarbejdere, selvstændige og ledere gennem individuelle samtaler og onlineforløb.

Hvordan ser dit liv egentligt ud om et år fra nu?

Prøv bare at forestille dig det…. Det er okay at drømme. Forestil dig, at du har været igennem et helt år fra og med nu.  Et år, hvor du har haft mulighed for at arbejde med dig selv, modtage undervisning i at forblive fri af stress og været en del af et fællesskab med andre, der har det præcist lige som dig. Og nu står du her om et år og kan mærke en forbedring, en dybere ro og en bedre balance.

Rom blev ikke bygget på én dag. Du bliver heller ikke fri af stress ved at knipse med fingrene. Men jeg vil gerne hjælpe dig med at nå derhen ved at give dig adgang til undervisning og rådgivning. Så du kan nå derhen, hvor du gerne vil være. Fri af stress.

Det her får du adgang til:

Lige efter din tilmelding får du øjeblikkelig adgang til et online bibliotek med over 40 timers undervisning i form af lydfiler og videoer. 

Undervisningen er delt op i temaer så det er let at overskue.

Alle temaer har til formål at hjælpe dig gradvist fri af stress.

De her temaer finder du værktøjer, undervisning og inspiration om:

 • Stresshåndtering
 • Bryd med vaner, der fører til stress
 • Arbejdslivet & stress
 • Privatlivet & stress
 • Følelseslivet & stress
 • Sygemeldt med stress
 • Bonusinterviews med udvalgte eksperter

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du har evig adgang til alt materialet

Normalpris: 1.999 kr

Spar 50% indtil den 5. april 2020 – din pris: 999 kr

Disse lydfiler ligger klar til dig i det lukkede forum, når du tilmelder dig:

 • Det her SKAL du vide om stress
 • Sådan stopper du med at overhøre din krops signaler og bliver bedre til at mærke efter og få handlet på, hvad du har brug for.
 • Bryd med vanen med at bruge mere energi og kræfter end du har - en guide til dig, der konstant føler dig bagud og mangler tid og energi.
 • Sådan takler du dårlig samvittighed & skyldfølelse på grund af stress
 • Lær, hvordan du fortynder og gradvist ændrer din tendens til perfektionisme. I dette tema arbejder du med at sænke barren for dine ambitioner og stoppe med at sætte (for) høje forventninger til dig selv.
 • Sådan håndterer og fortynder du frygt, bekymringer og katastrofetanker.
 • Bryd med din overansvarlighed
 • Er du binyretræt? Lær om en af de største årsager til, at mange har svært ved at komme sig helt over stress + hvad du kan gøre.
 • Siger du for meget 'ja', når du egentlig har brug for at sige 'nej'? Lær, hvordan du sætter tydelige grænser og få mere af det, du har brug for.
 • Styrk dit selvværd. En guide til hvordan du gradvist fortynder begrænsende overbevisninger, der slider på dit selvværd.
 • Skab en vision for dit kommende år og forebyg mindre stress.
 • Sådan accepterer du dét, der er svært som stressramt.
 • Find vej gennem et identitetsskifte. En guide til dig, der har svært ved at lande i dit liv på den anden side af stress.
 • Stressramt i børnefamilien.
 • Når relationer er (medvirkende) årsag til stress - Hvad gør du, hvis du har en eller flere svære relationer i dit liv?
 • Lær hvordan du giver plads til flere stress-venlige sider af dig selv, f.eks. doven, langsom, passiv og tålmodig. [Skyggearbejde]
 • 5 lydfiler om dine følelsers betydning for stress
 • Planlæg dig til mere energi
 • Tag helhjertede beslutninger og skab mindre stress
 • Dilemmaer og udfordringer når du genoptager dit arbejde
 • Forebyg tilbagefald i stress
 • Bryd med den - måske - mest udbredte årsag til stress
 • Når dit privatliv er årsag til stress
 • Sådan ændrer du dine digitale vaner og giver din hjerne et pusterum
 • Introduktion til de 3 principper
 • Sådan forbedrer du din søvn

Fri af stress

Optagelse af over 40 webinarer: Lyt til andre stressramtes spørgsmål og få mine svar

Fra 2017-2020 afholdt jeg over 40 live webinarer med stressramte, hvor de stillede mig spørgsmål og fik mine svar. Du får samtidig adgang til optagelser af alle disse webinarer, som et supplement til undervisningen. Her vil du med stor sandsynlighed kunne finde yderligere inspiration og ikke mindst støtte i at de spørgsmål andre sidder med, ligner dem du også har.

 

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du har evig adgang til alt materialet

Normalpris: 1.999 kr

Spar 50% indtil den 5. april 2020 – din pris: 999 kr

*BONUS*

Få viden og hjælp fra udvalgte eksperter

Som noget ekstra har jeg samlet en række særligt udvalgte eksperter og deres råd til dig. Sæt dig ned et roligt sted, og lad dig inspirere af deres kloge ord og råd til dig. Disse interviews ligger også klar til dig lige efter din tilmelding:

Vibeke Fraling

Vibekes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi med Qi-gong

Hør om, hvordan Qi gong blev Vibekes vej ud af kronisk stress og fibromyalgi. Vibeke fortæller, hvad Qi gong er, og hvordan du kan bruge det som et virkningsfuldt værktøj til at reducere stress. Du får samtidig 4 af Vibekes enkle qigong øvelser til at reducere stress som video eller lydfil. (Interview med Qi gong-instruktør Vibeke Fraling)

Læs mere om Vibeke her
Anja Funder

Hvordan akupunktur kan afhjælpe visse stresssymptomer

I dette interview kan du høre, hvilke stress symptomer akupunktur især kan afhjælpe. Du får også råd om, hvordan du finder en akupunktør, der er særligt god til at behandle stresssymptomer. (Interview med Anja Funder fra Sorø Akupunktur og Qi-gong.)

Læs mere om Anja her
Iben Foxby

Hormonelle ubalancer & stress

I dette interview lærer du om hormonelle ubalancer og stress. Bliv klogere på:
- Hvad det vil sige at have en hormonel ubalance.
- Hvad der skal til for at bringe dine hormoner i balance igen.
- Hvorfor det ofte ikke er nok 'kun' at arbejde med stressreduktion som f.eks. yoga, mindfulness el.lign. for at blive stressfri.
For mere info, kontakt Iben her: info@rundtomsundhed.dk

Fri af stress

Hvordan du passer på dig selv som særligt sensitiv

Er du særligt sensitiv? I dette interview lærer du, hvordan du passer på dig selv og opbygger en større robusthed, hvis du er særligt sensitiv. Du hører også om de faldgruber, det er vigtigt at styre uden om som særligt sensitiv for at undgå at blive (yderligere) stresset. (Interview med Marie Ørum Schwennesen fra Sensitivt Arbejdsliv).

Læs mere om Marie her
Pia Markersen

Bliv afklaret med, hvad du vil og kan fremadrettet i dit arbejdsliv

Mange stressramte tager deres arbejdsliv op til revision i kølvandet på en sygemelding. I dette interview får du bl.a. indsigt i, hvordan du bliver mere afklaret med, hvad du vil arbejdsmæssigt, og hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig, før du laver en forandring i dit arbejdsliv. Pia fortæller også om, hvordan du helt konkret griber det an at lave et jobskifte, samt hvilke faldgruber du skal være særligt opmærksom på i den forbindelse. (Interview med Pia Markersen fra Karrieretvivl)

Læs mere om Pia her
Maj Wismann

Lav sexlyst og stress

Lær hvorfor lav sexlyst er et udbredt stress symptom. I dette interview lærer du om baggrunden for, at stress kan have betydning for din sexlyst. Du lærer også om, hvordan du kan tage hul på en samtale med din partner, og hvordan han/hende bedst muligt hjælper dig igennem stress. (Interview med sexolog og parterapeut Maj Wismann).

Læs mere om Maj her
Pernille Springer

Motion og stress

Lær hvordan du - helt lavpraktisk - kan teste dig selv, om den motion du har lavet, har været for stressende for din krop. Eller om motionen har været passende. På den måde kan du undgå, at motion skaber yderligere stress i din krop. Du lærer også hvilken slags motion og bevægelse, der giver mening når du er alvorligt stressramt og/eller ny-sygemeldt med stress. Pernille fortæller også om, hvordan du bør gribe træning an, hvis du tidligere har været vant til at træne meget og nu er stressramt. Du får også et par tips til, hvordan du kommer i gang med at bevæge dig mere, hvis motion ikke falder dig naturligt. (Interview med fysioterapeut Pernille Springer).

Læs mere om Pernille her
Marianne Stein

Vær på forkant med dit møde med jobcentret

I dette interview får du inspiration og tips til, hvordan du kan være på forkant med dit møde med jobcentret som sygemeldt med stress. Du lærer bl.a. om nogle af de dilemmaer og faldgruber, der kan opstå i mødet med jobcentret som sygemeldt. Og du lærer, hvad du kan være opmærksom på, for at gøre jobcentret til din gode samarbejdspartner, fremfor en besværlig modspiller. (Interview med privat socialrådgiver Marianne Stein)

Læs mere om Marianne her
Familierådgiver Anna Ørtved

Sådan passer du på din partner og evt. børn under stress

I dette bonusinterview taler jeg med Familierådgiver Anna Ørtved om, hvordan du - så godt det er muligt - bevarer en god kontakt i dit parforhold, når den ene part er ramt af stress. Vi taler også om, hvordan du taler med dine evt. børn om stress og hvad du helt konkret kan sige alt afhængig af alderen på dit barn. Vi taler desuden om den svære situation, når dit barn, er årsag eller med-årsag til at du er blevet stressramt, og hvordan du tackler det. (Interview med Familierådgiver Anna Ørtved)

Læs mere om Anna her
Tapping

Lær at bruge tapping til at reducere stress

I dette bonus-interview lærer du om, hvad tapping er, hvorfor det virker og mest af alt, HVORDAN du bruger det i din dagligdag. Signe viser i videoen to forskellige tapping-sekvenser som du nemt kan begynde at bruge, og opleve øjeblikkelig effekt af.

Læs mere om Signe HER

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du har evig adgang til alt materialet

Normalpris: 1.999 kr

Spar 50% indtil den 5. april 2020 – din pris: 999 kr

Mød tidligere deltagere

Jeg har spurgt nogle af dem, der har fulgt min undervisning i *Fri af stress* om de vil fortælle, hvad de har fået ud af det. Læs med her:

"Jeg er stressfri"

Jeg er stressfri nu. De 3 mest værdifulde indsigter jeg tager med mig, er:

1) At lytte til mig selv, min mave og min krop.
2) At kunne sige fra og bruge ordet 'nej'.
3) At jeg har sat ambitions- og forventningsniveauet ned.

For mig har det været en hjælp, at jeg ikke er alene med “mine” symptomer.

Tina,

"Jeg har fået mere end jeg havde forventet"

Det jeg især tager med mig er forståelsen af årsagerne til min stress, hvordan jeg håndterer min stress, og hvordan jeg forebygger tilbagefald.

Jeg synes at det er dejligt, at der bliver brugt lyd og billeder, da det er nemt i forhold til laaaange skrivelser.

Dit undervisningsmateriale har haft en meget stor betydning, da det har givet mig en grundig forståelse, som jeg ikke har fået i tidligere forløb.

Jeg har klart fået mere end jeg havde forventet!

Anonym,

"Stine er eminent god til det hun laver"

Stine er eminent god til det hun laver. Hun får mine allervarmeste anbefalinger.

Anonym,

Mine tanker omkring min stress er blevet mere "positive"

Jeg er ingen computernørd, så før jeg meldte mig ind, var jeg i tvivl om, om jeg ville få åbnet pc'en tilstrækkeligt. Og om kunne jeg gøre noget forkert når nu det foregår online. Det er dog på ingen måde kompliceret at være med selv om det foregår online.

Det vigtigste jeg tager med mig er, at dét jeg oplever jo nærmest er LIG MED det, andre oplever. Jeg er slet ikke alene.

Stine har en naturlig måde at tale og skrive på. Og hun ved, hvad hun taler om.

Anne,

"Bare TAK"

Inden jeg meldte mig ind i *Fri af stress* var jeg bekymret for at det ville være upersonligt og distanceret. Men. Det har givet mig forståelse, mening og svar, og har været en vigtig del af min proces. Idag er jeg stressfri. TAK.

Anonym,

"Stine har en god indlevelse i, hvad det vil sige at have stress"

Til en start var jeg i tvivl om det var noget for mig. Jeg har dog været virkelig glad for at være med. Alt indhold har været relevant for mig. Alt i alt har det haft en stor betydning for mig at være med.

Annette S,

"Stines undervisning har haft stor betydning for at reducere min stress"

Inden jeg meldte mig ind, tænkte jeg at det umiddelbart var for dyrt. Jeg havde på det tidspunkt ikke nogen indkomst og følte, at det var svært at argumentere for at skulle bruge penge på det. Men jeg valgte at melde mig ind, det til trods. Og det har haft stor betydning ifht. at reducere min stress.

Jeg søgte især støtte i "brandsluknings" råd, altså hvad gør du, når stressen er værst. Men ved hjælp af Stines undervisning har jeg også fundet frem til kernen i min stress, og har brugt de lydfiler, der handler om det.

Jeg har også haft behov for at forstå, hvad der er sket helt konkret med mit nervesystem, og i mange lydfiler kommer der noget info om det.

Anonym,

“Undervisningen hjælper mig til at holde fokus på at få det bedre”

Der er så mange, der tilbyder alt muligt og jeg har haft svært ved at finde den helt rette hjælp for mig. Jeg var nysgerrig, men også skeptisk. Og usikker på, hvor meget jeg ville få ud af det. Men jeg er meget tilfreds med Stines undervisning. Jeg syntes det er nogle RIGTIG gode lydfiler Stine har lavet. De giver mig en større viden og hjælper mig til at holde fokus på faresignaler, samt dét der faktisk hjælper med blive fri af stress. Og det fokus er overraskende svært at fastholde, nu hvor jeg er raskmeldt, men langtfra er ovenpå igen. Det passer mig desuden rigtig godt, at jeg kan lytte i stedet for at læse.

Betina Wøhlk,

"Jeg bliver mødt med stor empati og en yderst professionel tilgang"

Jeg valgte at melde mig ind fordi jeg var sikker på, at Stine kunne hjælpe mig igennem min stress, angst og udbrændthed.

Jeg har tidligere været tilmeldt et hav af forskellige gratis tilbud, men alle var aggresive med mange mails og det kunne jeg slet ikke være i. Det stressede mig langt mere end det gavnede.

Da jeg stiftede bekendtskab med Stines tilgang var det en helt anderledes og dybt professionel tilgang. Her følte jeg ikke der blev trukket noget ned over hovedet på mig - det var blot et tilbud.

Jeg har indtil nu fået følgende med mig:

- Jeg tager (for første gang) ansvar for, at det er MIG der er ansvarlig for håndteringen af mine helbredsmæssige udfordringer.

- Jeg får konkrete værktøjer til, hvordan jeg lærer at håndtere det.

- Jeg får et håb om, at det kan lykkes.

- Jeg bliver mødt med en stor empati og yderst professionel tilgang.

Anonym,

“Jeg vil til en hver tid give Stine mine varmeste anbefalinger!”

Jeg har virkelig stor gavn af adgang til lydfilerne! Stine du rammer bare SÅ meget plet og det er så konkret, brugbart og informativt at lytte til dine lydfiler!

Anita Louise Nordam Popp,

"Jeg har fået konkrete redskaber til at ændre dét, der stresser mig"

Jeg har fået en større viden og forståelse af stress, og jeg har klart fået en langt bedre indsigt i mine handlemønstre og hvad jeg kan gøre for at ændre de mønstre, så jeg ikke havner i stress igen. Det har også været utrolig rart med Q&A calls. Selv om jeg aldrig har deltaget i et live, så har jeg altid hørt dem bagefter og fået et indblik i, hvad andre kæmper med (som jo oftest også var det jeg selv kæmper med) og råd til, hvad man kan gøre ved det.

Jeg er helt klart ikke i mål - og det kommer jeg nok aldrig helt - men jeg synes, at jeg er langt, langt bedre klædt på til at handle, så jeg ikke kommer så langt ud igen. At have stress er noget nær det værste jeg har oplevet og prøvet. Den kæmpe magtesløshed og nedtur, ikke at kunne kende sig selv og sine reaktioner håber jeg aldrig at jeg kommer ud for igen.

Mange, mange kærlige hilsner

Anne-Marie Justinus Stærmose,

"Det har fået mig til at tænke over, hvad jeg skal og ikke skal, og om jeg er på rette spor"

Jeg ramte muren sidst i januar 2018, og lige der synes følte jeg mig helt alene. Derfor skrev jeg tilfældigt i søgefeltet på Facebook ordet “stress” og en masse grupper kom frem. Jeg klikkede ind på de forskellige og nogle så mere professionelle ud end andre, men mit valg faldt på Stines side. Her kunne jeg i min søgen se og læse at jeg overhovedet ikke var “Palle alene i verden” - der var jo mange der havde det fuldstændigt ligesom mig - og nogle endda meget værre.

Min indmelding kom ret hurtigt efter at jeg havde “fundet” Stine. Hun lagde nogle gode små annoncer op med brugbare spørgsmål, som jeg kunne få svar på, råd og hjælp til hvis jeg meldte mig ind, så valget var ikke så svært da jeg havde BRUG for hjælp for at blive rettet op igen og komme tilbage på sporet.

Jeg har lyttet til alle lydfilerne og Q&A calls, og har taget det til mig som jeg kan bruge og arbejde med for der er ingen tvivl om at JEG skal arbejde med mig selv. Selvfølgelig har jeg også fået hjælp fra en psykolog ved siden af. Der er dog ingen tvivl om at Stines undervisning har fået mig til at tænke anderledes og tænke over hvad jeg skal og ikke skal, om jeg er på rette spor og i det hele taget vide at jeg overhoved ikke er den eneste der er ramt. Jeg vil til enhver en tid opfordre folk til at købe sig til den hjælp og de værktøjer man kan få til at komme på rette hylde igen.

Tina,

“De emner der tages op rammer plet”

Min største indvending mod at købe en plads var om jeg ikke snart havde prøvet alt og om der var mere hjælp at hente. For mig er det mest værdifulde ved støtteforummet, at de emner der tages op, lige præcis er det jeg går og tumler med hver dag.

Mikael Jakobsen,

"Det giver en stor tryghed at høre Stines omsorgsfulde og erfarne feedback"

Jeg blev nysgerrig på Stines undervisning, og syntes det var en overkommelig pris. Jeg har fået en masse gode råd, og det er en god støtte i arbejdet med at hele efter stress. Det mest værdifulde ved at være med er bevidstheden om, at det findes og at man kan læne sig op af det.

Anonym,

"Lydfilerne hjælper mig"

Jeg oplever at lige nøjagtig de ting Stine siger og laver lydfiler om, der hjælper mig. Faktisk ikke kun i relation til stress reduktion, men også som rigtigt gode råd generelt til at håndtere livet.

Anonym,

"Stines undervisning har været uundværlig i en svære proces med at blive fri af stress"

Bare det at lytte til Stines stemme kan give mig en ro. Jeg synes at emnerne er super godt bygget op og jeg oplever, at de følger den udvikling jeg gennemgår.

Jeg har lyttet til lydfilerne gentagende gange når jeg har haft brug for det. Det er rigtig godt at vide at jeg kan lytte til det når jeg har brug for det.

Ina,

"Anonym: Jeg har fået meget mere end jeg forventede"

Min største indvending mod at melde mig ind var prisen. Det har dog haft meget stor betydning for mig at bruge Stines undervisning, og det har givet mig en grundig forståelse, som jeg ikke har fået i tidligere forløb. Jeg har fået meget mere end jeg forventede. Det er dejligt at Stine bruger lyd og billeder da det er nemt i forhold til lange skrivelser. Jeg synes Stine er fantastisk til det hun gør! Hendes indlevelse er meget dybere end jeg har oplevet hos andre coaches.

Anonym,

"Camilla: Jeg lærer hele tiden noget nyt"

Jeg har fået ekstrem brugbar viden - især om de, i høj grad interessante og ubevidste mønstre, der ligger til grund for mine handlinger og holdninger. Jeg lærer hele tiden nyt, og det har ISÆR være lærerigt for mig, hvor indgroet det, der ligger til grund for min stress, er. Jeg er ikke fri af stress. Og bliver det nok aldrig, men jeg har lært at håndtere stressen bedre, og reagere hurtigere inden den accellererer.

Camilla Riis,

Hvad de andre spurgte om, før de tilmeldte sig

Du får adgang med det samme. Højst et par minutter efter din tilmelding modtager du en e-mail med dine personlige login-oplysninger til det lukkede undervisningsforum, hvor du finder al indholdet. Herefter kan du logge ind og gå i gang med undervisningsmaterialet med det samme.

Det bedste tidspunkt at tilmelde dig er, når du oplever et begyndende overskud til at bearbejde årsagerne til din stress. Jeg anbefaler ikke, at du tilmelder dig, hvis du er i starten af din sygemelding med stress. Eller hvis du er meget syg med stress. I undervisningen er der især fokus på at reflektere over årsagerne til din stress, samt at igangsætte forandringer både på kort og lidt længere sigt. Dette anbefaler jeg ikke i starten af en stresssygemelding, eller hvis du fortsat er meget overvældet af symptomer. Her er det bedst at have fokus på at skabe ro og få stressen ud af kroppen.

Du har adgang til al undervisningsmateriale, bonusinterviews og optagelser af Q&A call’s til evig tid.

Du kan gå ind på www.simplero.com og angive, at du har mistet dit login. Så får du tilsendt et nyt. Du kan også skrive til mail@stinelundgaard.com, så sørger jeg for at supporte dig hurtigst muligt, så du kan få tilsendt et nyt login.

Dit login er privat og gælder kun til 1 person. Du må derfor IKKE dele eller kopiere materialet helt eller delvist med andre.  Og du må ikke dele dit login med andre.

Da du får øjeblikkelig adgang til alt indholdet, er der ikke fortrydelsesret på dit køb.

Du kan læse mine handelsbetingelser her >>>

 

Kom med & få min hjælp til at blive fri af stress

Du har evig adgang til alt materialet

Normalpris: 1.999 kr

Spar 50% indtil den 5. april 2020 – din pris: 999 kr