Maria Sjøgaard

Mit navn er Maria Sjøgaard Jeg er 33 år, uddannet sygeplejerske på 6 år og nu nyuddannet stressrådgiver. Jeg bor sammen med min mand og vores 3 børn på Fyn i Søllested ved Glamsbjerg.

Jeg har op til flere gange selv mærket stress på egen krop og ved om nogen hvordan det er at være stressramt. Med fuld fokus på mig selv har jeg ved hjælp af de rette redskaber formået at komme tilbage i et liv i balance.

Min store passion er at hjælpe dig, der er blevet ramt af stress eller ønsker at forebygge stress således at du igen kan få skabt balance i dit liv. Jeg går meget op i, at du som klient føler dig tryg og imødekommet. Du er velkommen til at få en gratis uforpligtende snak. Du kan kontakte mig på tlf. 27825221 eller e-mail fru.sjoegaard@gmail.com

Læs mere & kontakt mig HER

Thea Lindholm Larsen

Er du karrieremenneske eller leder, og føler du dig overvældet af opgaver og krav i arbejdslivet? Måske falder du om i sofaen og kan nærmest ikke orke, at være den der skal lave mad eller handle ind, du vil bare gerne have lidt fred og ro i dit hoved. NU.

Tro mig der er andre muligheder! Sådan behøver det ikke være!
Mit unikke KURS-forløb, hjælper dig med at genfinde kursen i arbjeds- og privatlivet.
Du får dit overskud tilbage og lærer vigtige måder at håndtere og forebygge stress og stresssymptomer på.
Kontakt mig for en afklarende samtale om, hvorvidt et forløb er noget for dig.

Mit navn er Thea Lindholm og jeg hjælper mennesker der har brug for at finde ro og trives i deres rolle uden at slide sig selv op i hverdagen og samtidigt stå ved deres menneskelige værdier. Jeg er stressrådgiver og har desuden en baggrund indenfor psykologi fra Københavns universitet.

Du er velkommen til at kontakte mig på: thea@lindholminsights.dk

Kig forbi min hjemmeside HER

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr