30 dages blid & effektiv detox

Kom godt i gang med 2021 med denne nemme og effektive detox fra doTERRA

JA TAK - jeg vil gerne med

 

Activate – Reset – Renew

Er du klar til at hjælpe din krop mere i balance på en blid, nem & effektiv måde?

Med doTERRA’s Cleanse & Restore kit får du en 30 dages detox-kur, der hjælper din krop til at udrense & slippe ophobede gift- og affaldsstoffer på en naturlig og nem måde.

I dette forløb guider jeg dig trin for trin i, hvilke tilskud du skal tage hvornår. Og jeg støtter dig mentalt samt svarer på spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Kittet indeholder ALT du skal bruge, og det eneste du faktisk skal gøre, er at huske at tage de forskellige tilskud det indeholder.

Du behøver ikke lave store kost-omlægninger.

Du skal ikke faste eller leve udelukkende af juice i en periode.

Og du skal heller ikke ud og indkøbe en hel masse ekstra ingredienser og produkter.

Du kan vælge at nedsætte eller udelukke indtag af kaffe, sort the, alkohol, sukker, hvide kulhydrater og forarbejdet mad i de 30 dage udrensningen varer. Men det er ikke et krav for at være med og for at få glæde af udrensningen.

Forløbet varer fra den 22. januar – den 23. februar 2021

 

Praktisk info om undervisningen:

Hele 30 dages forløbet støtter din krop i at genetablere en sund fordøjelse, sænke inflammation & stress, samt styrke dit immunforsvar

Fredag den 22. januar: Activate – dag 1-10 er fokus på at aktivere dine celler, støtte dine organer i at starte med at udrense gift- og affaldsstoffer

Mandag den 1. februar: Reset – dag 11-20 er fokus på at udrense fordøjelseskanalen

Torsdag den 11. februar: Renew – dag 21-30 er fokus på at genetablere en sund fordøjelse og velfungerende immunforsvar

Tirsdag den 23. februar: Status & fejring af afslutning af forløbet

Tid: kl. 12.30

Sted: Online – hjemmefra din sofa med din yndlingste. Jeg underviser live via Zoom. Det er ikke et krav, at du skal være med live. Det er kun mig, der kan ses på videoen, og du kan stille spørgsmål til mig via chatten undervejs.

Optagelse: De 4 undervisningsgange bliver optaget, og lagt op i et lukket forum, så du har mulighed for at gense optagelserne alle de gange du har brug for efterfølgende.

Facebook gruppe: Der er en lukket facebook gruppe knyttet til forløbet som du bliver inviteret ind i efter din tilmelding. Her kan du sparre med de andre deltagere, samt stille spørgsmål til mig i den tid forløbet varer. Facebook gruppen er midlertidig og lukkes igen efter forløbet er afsluttet.

Pris: Forløbet koster ikke noget at være med i, dog skal du være doTERRA-kunde i mit team, og have bestilt Cleanse & Restore kittet, som vi bruger i forløbet, inden fredag den 15. januar 2021, så du kan nå at modtage detox-kittet, inden forløbet starter.

Da jeg tog Cleanse & Restore kuren fra doTERRA første gang, havde jeg lige fået konstateret sukkersyge med et sukker tal på 69. Det må max være på 48. Jeg valgte at følge Cleanse & Restore kuren i 30 dage før jeg ville beslutte mig for om jeg ville have traditionel behandling mod sukkersyge hos min læge. Efter 30 dage med Cleanse & Restore, samt masser af selvkærlighed og healing, fik jeg taget en ny blodprøve hos lægen. Denne gang lå mit sukkertal på 44. For mig har det været en øjenåbner, hvad doTERRAs produkter kan. Jenet Helvig

Se video (engelsk) om en kvindes fantastiske resultater med Cleanse & Restore >>>

 

Sådan tilmelder du dig

Start med at kontakte mig på mail@stinelundgaard.com eller mobil 2536 1280 – så hjælper jeg dig med at bestille Cleanse & Restore som du skal bruge til forløbet.

Cleanse & Restore kittet koster 2.385 kr inklusiv fragt (60 kr) og indmeldelse i doTERRA (190 kr)

Sidste tilmelding til forløbet og frist for køb af kittet er fredag den 15. januar 2021

 

Hvis du selv vil sætte din bestilling op:

Vælg *join & save* i menu’en her >>> https://www.mydoterra.com/stinelundgaard/#/

Når du kommer til indkøbskurven, vælger du ‘Cleanse & Restore Kit with LLV’ som enrollment kit.

Kittet fåes også i en vegansk version. Her vælger du ‘Cleanse & Restore Kit with Vegan LLV’

 

 

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.