MetaPWR doTERRA

I denne artikel kan du læse mere om doTERRA's nyeste produkt MetaPWR. Produktet har til hensigt at nedsætte den biologiske aldringsproces og fremme livskvalitet og vitalitet. Jeg bruger selv MetaPWR produkterne & har oplevet store positive forandringer indenfor relativ kort tid.

Min erfaring med MetaPWR

Jeg starter med at fortælle om, hvad jeg selv har erfaret ved at bruge MetaPWR produkterne. Lidt længere nede i artiklen kan du læse mere om, hvad MetaPWR produkterne indeholder, hvorfor de virker & hvordan det anbefales at tage dem.

Da doTERRA lancerede produktserien i USA i september 2022, var jeg med det samme interesseret. Det talte direkte ind i, hvad jeg selv kæmpede med. Og vakte et håb om – endelig – at komme i større balance efter mange års kronisk stress samt begyndende overgangsalder.

Før jeg startede med at bruge produkt serien, havde jeg følgende udfordringer:

Jeg havde mange, aggressive hedeture dagligt. 3-4 i timen både dag og nat. Det betød, at jeg vågnede flere gange i løbet af natten. Og at kvaliteten af min nattesøvn var påvirket negativt. Som konsekvens af dårlig søvn, var min energi ustabil i løbet af dagen.

Mit mentale fokus var forringet, og jeg oplevede ofte dage, hvor jeg var udmattet og havde svært ved at koncentrere mig. Mit humør var ofte svingende, og til tider var lunten kort. Især når jeg blev sulten. Jeg havde i mange år lidt af stejle blodsukker-fald især efter morgenmaden og om eftermiddagen. Til trods for års fokus på mad der stabiliserer blodsukkeret, stressreduktion m.m. Alt i alt havde jeg en følelse af at være mere og mere hudløs.

Efter 30 dage med MetaPWR:

Efter de første 30 dages brug, mærkede jeg følgende forandringer. Resultaterne kom ikke med det samme – men mellem dag 20 og 30 begyndte følgende forandringer at lande. Jeg vil løbende opdatere artiklen efterhånden som tiden går og flere resultater melder sig:

🧡 Markant færre og mindre aggressive hedeture. Pt. har jeg ca. 1 hver 2. time, og næsten ingen om natten.

🧡 Stort set ikke sukkertrang. Jeg har ikke spist sukker i løbet af januar 2023, og det har – for første gang – været meget nemt at give slip på sukker.

🧡 Stabilt blodsukker niveau i løbet af dagen.

🧡 Mere stabilt og højere energi niveau om dagen.

🧡 Bedre og mindre afbrudt søvn.

🧡 En oplevelse af at være mindre sårbar og kort-luntet, og mere modstandsdygtig.

🧡 Hjernetågen er væk, og jeg har langt bedre mentalt fokus.

🧡 Pænere og mere gennemfugtet hud.

 

Derfor virker MetaPWR:

MetaPWR systemet er baseret på rene æteriske olier, urter, naturlig NMN og ni forskellige typer marinebaseret kollagen.

Det består af 3 produkter, der indtages dagligt:

1. MetaPWR Assist: Dette er et kosttilskud med urterne Berberin og Morbærblade, der har til formål at nedsætte omsætning af energi (mad) til glucose (sukker). Tilskuddet hjælper med andre ord din krop til at bibeholde et stabilt blodsukker i løbet af dagen. Det hjælper samtidig med at styrke cellernes sensitivitet overfor insulin.

Det anbefales at tage 1 kapsel om dagen 15-30 minutter før dagens største måltid eller det måltid hvor der indtages de fleste hurtige kulhydrater (som f.eks. lyst brød, ris, pasta etc.). Jeg tager kapslen før min morgenmad, da det er efter dette måltid jeg erfaringsmæssigt har oplevet de største dyk i mit blodsukker. Her er vi forskellige – så der må du mærke efter i kroppen, hvornår du har mest brug for det på dagen.

Jo mere stabilt et blodsukker vi har, jo bedre for vores helbred. Drastiske fald i blodsukkeret i løbet af dagen, slider på kroppen.

 

2. MetaPWR Advantage: Et pulver der indeholder 9 forskellige typer marinebaseret kollagen + NMN. Pulveret blandes med et glas vand og indtages 1 gang om dagen. Jeg drikker det inden sengetid, da jeg har fundet ud af at det fremmer en rolig søvn hos mig.

Advantages delen har en høj grad af biotilgængelighed (kroppen har let ved at optage det og få mest muligt ud af indholdet). Det støtter bl.a. kroppen med at højne NAD+ niveauerne i cellerne. NAD+ støtter kort fortalt vores DNA i at være sundt og vitalt. Unge celler har pæne, stramme bundter af DNA. Men når vi ældes, sker der brud på DNA’et i cellerne. Vores krop bruger NMN – som findes i Advantages pulveret – til at skabe NAD+.

Advantages indeholder også kollagen, der bl.a. hæmmer kroppens aldring. I takt med at vi ældes, falder niveauet af kollagen. Kollagenen i Advantages fremmer sund, vital hud. Det beskytter knoglerne, støtter muskel- og ledfunktion, og det beskytter mod skadevirkninger fra oxidativt stress.

Kollagenet udvindes af koldvandsfisk. Det testes 2 gange (1. gang af 3. part) inden det kommer ud til os forbrugere. Det testes bl.a. for indhold af pesticrester, bakterier, tungmetaller og andre toxiner.

 

3. MetaPWR olie-blanding: doTERRA’s essentielle olier er helt rene og fri af skadelig kemi. Denne olieblanding er skabt til at tages indvortes. Den består af: Grapefrugt, citron, peppermynte, ingefær og kanel.

Den indtages i vand: 3-4 dråber dagligt sammen med det vand du drikker i løbet af dagen. Du kan også vælge at indtage olien i softgels hvis du ikke kan li’ smagen af olieblandingen i vand. Her kan du tage 1 softgel efter hvert måltid.

Olieblandingen sløver kroppens omdannelse af mad til fedt. Olieblandingen (det gælder for alle essentielle olier) understøtter sund kommunikation i og mellem cellerne.

 

MetaPWR produkterne er helt fri for:

syntetiske eller bioidentiske hormoner
farvestoffer
GMO’s
pesticidrester
mælkeprodukter, gluten eller soja
kunstige farvestoffer

 

Hvordan bestiller jeg MetaPWR produkterne?

Jeg forhandler doTERRA’s olier og produkter. Det betyder, at når du bestiller produkterne gennem mig, modtager jeg en mindre kommission fra doTERRA.

MetaPWR forventes at kunne bestilles i Danmark fra maj 2023. Hvis du gerne vil have besked af mig så snart der åbnes op for bestilling. Er du velkommen til at skrive til mig på mail@rebeckabjoerk.com så kontakter jeg dig, så snart du kan bestille produkterne.

Prismæssigt forventes de 3 produkter samlet set at koste omkring 1.300 kr

Bestil essentielle olier HER >>>

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr