Individuelt, skræddersyet mentorforløb til dig, der ønsker at leve dit sjælsformål

Ønsker du at skabe et liv, der giver helhjertet mening med udgangspunkt i dit sjælsformål & hvorfor du er her?

Er du klar til at skabe (større) overensstemmelse mellem dit hjerte, din sjæl & det du bidrager med?

Længes du efter at stå endnu stærkere i dig selv, din sandhed & dit udtryk?

Så læs med...

I dette forløb får du hjælp til at give slip på karmiske lag, blokeringer & traumer, der forhindrer dig i at leve dit sjælsformål fuldt ud.

Du kan ikke tænke dig frem til dit sjælsformål & unikke bidrag. Men du kan få hjælp til at leve det. Uden at gå flere omveje.

At leve langt fra sjælen kan f.eks. komme til udtryk ved at:

 • Jeg er virkelig komptent, men kommer ofte til at knokle for at få flow & succes
 • Jeg har svært ved at give mig helt hen til livet i tillid til at livet & universet bakker mig op
 • Jeg mangler passion og begejstring i mit (arbejds)liv & jeg længes efter at bryde ud af hamsterhjulet
 • Jeg har blokeringer & smerte i min krop, min økonomi, min bolig, mit arbejdsliv og/eller mine relationer
 • Jeg er åben for forandringer & har arbejdet med mig selv i lang tid. Alligevel er det som om jeg ikke kan få fat i & heale årsagen til min smerte
Stresscoach

Dit sjælsformål...

Er ikke en titel. Eller en kasse.

Det fritager dig ikke fra at tage action. Eller at have off-dage.

Det kan komme til udtryk på mange måder i dit liv.

Det, der betyder noget er, hvordan det føles at være dig.

Hvis dit liv føles let, menings- & glædesfyldt er du på rette spor.

Din sjæl er født med gaver, talenter & præferencer, som du har med dig fra alle de inkarnationer du har levet.

Jo længere du har bevæget dig væk fra din sjæls essens, jo mere anstrengelse, hårdt arbejde, kedsomhed, stress, depression & frustration vil du opleve.

Jo mere du lever fra din sjæl, jo større grad af frihed skaber du i dit liv.

Mange oplever mere end nogensinde at sjælen kalder. Det er NU, det er tid til at folde dét, du er kommet her for, ud. På din unikke måde.

Er du klar til transformation & at stå stærkere i dig selv?

Mentorforløbet består af 3 forskellige tilgange kombineret & skræddersyet så det passer præcis til dig.

1. Clearings i din Akashic Record

Du modtager for det første clearings i din Akashic Record. Det er en meget effektiv & transformerende genvej, der hjælper dig til at se & mærke din sjæls essens tydeligere. Fordi du giver slip på gamle, uhensigtsmæssige blokeringer, der står i vejen for din vækst. Blokeringer kan både komme fra nuværende & tidligere liv.

Det svarer til at få renset en rude, der ikke har været vasket i mange år. Du får mulighed for at se tydeligere, hvorfor du er her, hvor du vil hen og hvad du unikt har at bidrage med til verden.

Før hver clearings-session, forbereder jeg din clearing ved at gå ind i din Akashic Record, og undersøge, hvilke blokeringer & negativ karma som din sjæl er klar til at give slip på. Jo mere du giver slip på, jo stærkere kommer du til at stå i din sandhed & dit unikke udtryk & bidrag.

2. Essentielle olier

Den anden tilgang jeg bruger i forløbet er rene, essentielle olier. De essentielle olier virker ordløst, terapeutisk & healende. De understøtter din proces med at transformere blokeringer og tydeliggøre dit livsformål. Olierne healer dine celler indefra og skaber naturligt balance i din krop, sind og sjæl.

De essentielle olier er nemme at bruge og kan i sig selv skabe stor transformation. Undervejs i forløbet guider jeg dig i, hvilke essentielle olier du kan bruge hvornår. Jeg lærer dig også, hvordan du konkret bruger & integrerer olierne i dit liv på daglig basis. Der er inkluderet 6 essentielle olier i prisen for forløbet.

3. Mentor sessioner

I mellem clearings-sessionerne får du individuelle mentor-sessioner, hvor jeg støtter dig i, hvordan du helt konkret, omsætter dét du har fået clearet, til konkret handling i dit liv. Så du rent faktisk skaber & opnår den intention du har sat for forløbet. Ny bevidsthed er ikke nok. Vi har brug for ny handling, der bakker den nye bevidsthed op for at få den transformation vi længes efter.

Jeg støtter dig også kærligt når/hvis du mærker frygt & modstand komme op undervejs.

Mentorforløbet er for dig, der:

 • Længes efter mere flow, lethed, mening, frihed & glæde
 • Ønsker et trygt rum, hvor du kan slippe & heale fortidens blokeringer & sår
 • Længes efter at komme i kontakt med din sjæls essens & dit livsformål
 • Ønsker hjælp til at skabe et liv i overensstemmelse med dit hjerte & din sjæl
 • Ønsker øget bevidsthed på, hvad der er din genizone & hvordan du indtager den
 • Er klar til vækst: Personligt, relationelt, økonomisk & forretnings/arbejdsmæssigt
 • Vil transformere oplevelsen af at være fastlåst, gå i ring & famle i blinde
 • Længes inderligt efter at finde dit eget svar på, hvorfor du er her på jorden & hvad du kan bidrage med til dit eget & andres bedste
 • Har brug for konkrete & nemme værktøjer du selv kan bruge mellem sessionerne i forløbet. Og i tiden efter forløbet, hvis du fortsat har brug for det

I forløbet får du værktøjer, der:

 • Kan hjælpe dig med at sætte dig fri af svære følelser & begrænsende tanker
 • Nærer & styrker kontakten til din sjæl & din sandhed
 • Hjælper dig til at handle ud fra inspiration frem for frygt & forcering
 • Understøtter healingen af traumer & sår fra fortiden
 • Styrker din kommunikation & udtryk af dit inderste, sande udtryk

3 måneders forløb

Forløbet består af:

2 clearings sessioner & 4 mentor sessioner

I alt 6 individuelt, skræddersyede sessioner + 6 transformerende, essentielle olier, der støtter op om din proces.

Vi starter forløbet med din første clearings-session. Her sætter du en intention & mål for forløbet. Du bliver klogere på din sjæls essens, og hvad du er kommet her til Jorden for at bidrage med. Samtidig får du clearet det første lag af karmiske blokeringer, der står i vejen for, at du kan mærke, udtrykke & leve i overensstemmelse med din sjæls essens. Hvis der er brug for det, clearer jeg også din bolig samt evt. klinik/kontor hvor du arbejder.

Hver clearings-session er dybt  transformerende & healende i sig selv.

I mentor sessionerne er fokus på at omsætte den energetiske transformation du oplever i clearings-sessionerne, til praksis og konkret handling i dit liv.  Jeg støtter dig samtidig med at transformere de mentale & følelsesmæssige blokeringer, der kan komme op undervejs i processen.

Der skal minimum gå 21 dage mellem hver clearing.

Du har adgang til min support på messenger/email i mellem sessionerne.

Alle sessioner foregår online.

Pris: 14.ooo kr eller 3 månedlige rater à 4.900 kr

6 måneders forløb

Forløbet består af:

4 clearings sessioner & 8 mentor sessioner

I alt 12 individuelt, skræddersyede sessioner + 6 transformerende, essentielle olier, der støtter op om din proces

Vi starter forløbet med din første clearings-session. Her sætter du en intention & mål for forløbet. Du bliver klogere på din sjæls essens, og hvad du er kommet her til Jorden for at bidrage med. Samtidig får du clearet det første lag af karmiske blokeringer, der står i vejen for, at du kan mærke, udtrykke & leve i overensstemmelse med din sjæls essens. Hvis der er brug for det, clearer jeg også din bolig samt evt. klinik/kontor hvor du arbejder.

Hver clearings-session er dybt  transformerende & healende i sig selv.

I mentor sessionerne er fokus på at omsætte den energetiske transformation du oplever i clearings-sessionerne, til praksis og konkret handling i dit liv.  Jeg støtter dig samtidig med at transformere de mentale & følelsesmæssige blokeringer, der kan komme op undervejs i processen.

Der skal minimum gå 21 dage mellem hver clearing.

Du har adgang til min support på messenger/email i mellem sessionerne.

Alle sessioner foregår online.

Pris: 25.ooo kr eller 5 månedlige rater à 5.250 kr

Hvem er din mentor?

Jeg hedder Rebecka Bjoerk. Jeg hjælper dig med at finde ud af hvorfor du er her & hvad du er kommet for at bidrage med i din business.

Det gør jeg ved at hjælpe dig med at slippe fysiske, følelsesmæssige & spirituelle blokeringer så du frit kan udtrykke din sandhed & leve dit livsformål.

Jeg har været solo-selvstændig siden 2008, og har i mange år arbejdet som coach & stressrådgiver.

2019 blev startskuddet til en transformation i min egen business, der har skabt fundamentet for det jeg bidrager med i dag.

Book en gratis & uforpligtende sparrings-samtale med mig

I samtalen stiller jeg skarpt på udfordringer & blokeringer i dit liv. Og jeg hjælper dig med at blive afklaret omkring, hvad du har brug for at fokusere på for at opnå det du længes efter.

Samtalen giver dig en smagsprøve på, hvordan jeg arbejder. Og det er samtidig din mulighed for at mærke ind i om jeg er den rette til at hjælpe dig videre.

Hvis du ønsker en sparrings-samtale, er du velkommen til at sende en besked til mig herunder. Så vender jeg tilbage med tidsforslag til en samtale online.

Kontakt

FAQ

The Akashic Records – eller de Arkaiske Arkiver som man siger på dansk – er en fortegnelse over alle de informationer, der findes omkring din sjæl, dit nuværende liv & de tidligere liv du har levet.

Du kan sammenligne Akashic Records med internettet, hvor du kan søge mange forskellige slags informationer omkring din sjæl.

Jeg undersøger typisk to typer informationer i din Akashic Record – og kun med din tilladelse, selvfølgelig:

Information om din sjæls essens. Eller dit Divine Soul Blueprint siger man på engelsk. Denne information fortæller noget om, hvem du er inderst inde, hvor din sjæl oprindeligt kommer fra, og hvad du kan gøre i dette liv, for at leve fra din sjæls essens. Samt hvordan du bedst skaber & manifesterer et liv i flow & glæde.

Den anden type information jeg søger, er hvilke negative karmiske blokeringer, din sjæl er klar til at give slip på. Og som derefter cleares i forbindelse med en session. Negative, karmiske blokeringer kan f.eks. komme til udtryk i dit nuværende liv som dysfunktionelle relationer, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, ubalancer i din krop & dit sind, eller resultater som du forsøger at opnå uden at lykkes.

Din sjæl har været inkarneret her på Jorden mere end dette ene liv, du lever lige nu.

Og de fleste mennesker har tendens til at gentage negative, uhensigtsmæssige valg. Det er som en plade, der er gået i hak. Selv om du skifter de ydre omstændigheder ud. Så er mønstrene og smerten bagved, stadig den samme.

At få lavet en clearing i din Akashic Record, er som at skyde genvej. Du får simpelthen fjernet den negative, karma som din sjæl er klar til at give slip på. Og på den måde, undgår du at blive ved med at gå i ring.

Karma betyder, at et hvert valg, har en konsekvens.

Det kan være en positiv konsekvens.

Eller det kan være en negativ konsekvens.

Karmaloven opererer døgnet rundt. Året rundt. For alle mennesker.

Problemet med valg & konsekvenser, er, at mange af vores valg først får konsekvenser ude i fremtiden. Og når så konsekvensen indtræffer, har vi glemt, hvilket valg, der var årsagen til konsekvensen.

Derfor får du, i en clearing session, bevidsthed på, hvilket valg, der startede de problematikker du sidder med i dag. Ofte ligger disse valg tilbage i tidligere liv. Når du kender det oprindelige valg, kan du meget nemmere korrigere i dit nuværende liv, når du mærker tendens til at gentage det samme valg, fra fortiden.

Vi hører mest om den negative karma. Men den positive karma er jo mindst lige så vigtig. Det er den positive karma, der skaber flow & abundance i dit liv.

Hvis du er i tvivl om du er i gang med at tage et negativt eller positivt, karmisk valg. Så undersøg, hvilken energi, der ligger bag dit valg. Rigtig mange mennesker tager f.eks. valg med udgangspunkt i forpligtelse. Når du tager et sådan valg, skaber du en oplevelse af mere forpligtelse.

Når du derimod tager et valg i kærlighed & glæde, så skaber du mere kærlighed & glæde.

Når du tager et valg fra en mangel-tilstand. Skaber du mere mangel i dit liv.

Når du tager et frygt-baseret valg. Skaber du mere frygt i dit liv.

Er du sygemeldt med stress?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et minikursus, der lærer dig at komme godt igennem stress. Afmeld dig igen med et enkelt klik.