Energetisk Business Upgrade

At skabe vores egen business er den måske mest modige og udviklende vej, vi kan sige ‘JA’ til.

I dette forløb arbejder du med at aligne din business energetisk til dét du ønsker at skabe.

Der findes SÅ mange business-succes-strategier og step-by-step programmer som tager udgangspunkt i en specifik iværksætters egen vej til succes.

Når vi har en energetisk tilgang til at bygge business, kan vi ikke duplikere en andens succes-strategi. For vi er alle energetisk unikke, og har derfor en unik kombination af præferencer til at skabe flow og succes.

Jo mere vi ønsker at skabe fra vores sjæls blueprint. Jo mere har vi brug for at være indad-refererende for at finde vores vej til succes. Og jo mindre kan vi duplikere andre eksperter, business mentorer og rådgiveres strategier.

Jeg hjælper selvstændige i 3 forskellige faser af deres business:

 • Opstartsfase
  Dig der er helt ny i business og som har ingen eller meget lille erfaring som selvstændig
 • Vækstfase
  Dig der ønsker at vækste din nuværende business til næste niveau
 • Transitionsfase
  Dig der er i proces med at give slip på eller har givet slip på en forretning som ikke længere er i alignment med din essens og passion

Hvorfor vælge en energetisk tilgang til din business?

I et energetisk business forløb er du eksperten i din forretning. Jeg er din guide, der hjælper dig med at øge din bevidsthed om, hvem du er på et sjælsplan, og hvordan du SELV finder en vej til flow & succes, der er skræddersyet og passer til din sjæls blueprint.

Du starter med at sætte en klar, realistisk & målbar intention – du får hjælp til at sætte en intention, der matcher din energi, nuværende erfaring og den tid du er villig til at investere for at opnå den.

Vi er hver især vidt forskellige på sjælsplan, hvilket er den største årsag til at ‘one-size-fit’s-all’ programmer ikke virker for den bevidste iværksætter.

Du vil gennem forløbet lære, hvordan du lader dine beslutninger i din business være guidet af din sjæl.

Du aflærer og giver samtidig slip på tillært programmering, karmiske blokeringer & strategier, der ikke aligner med din sjæl.

Forløbet er for dig, der er træt af at gå ærgerlige omveje, lave fejl-investeringer i business coaches og spilde dyrebar tid og energi.

Forløbet indeholder:

 • Din Sjæls Blueprint
  I første session folder jeg din sjæls blueprint ud. Du får bevidsthed om, hvem du er på et sjælsplan, hvor du kommer fra, hvordan du bedst skaber flow, og hvor din genizone ligger. I denne session clearer jeg samtidig negative, karmiske blokeringer, der står i vejen for at du lever og skaber fra din sjæls essens.
 • Energetisk overblik over din business
  I anden session får du et overblik over, hvilke områder i din business, der ikke er i alignment med din intention for din forretning. Hvis din forretning har betalende kunder, kan jeg hjælpe dig med at give din forretning energetisk support, der får alle misalignments til at træde tydeligere frem for dig. Vi arbejder samtidig videre med, hvordan du energetisk er skabt til at bygge din forretning. Jeg vil ofte på baggrund af denne session, give dig en opgave med at samle info til mig som du sender til mig inden den 3. session.
 • Justering af misalignments
  I tredje session dykker vi helt ned i detaljerne af din forretning. Du finder ud af præcis, HVOR du er i misalignment. Vi taler samtidig om, hvordan du justerer og korrigerer i din business, så du opnår det mål du har sat dig for de næste 6 måneder i din forretning. Vi er typisk i misalignment i et eller flere af disse 6 områder af vores business: 1) Ydelser: måden du leverer på, prissætning og indhold – 2) Markedsføring: måden du synliggør dig selv og dine ydelser på – 3) Salg: måden du sælger på (eller mangel på samme) – 4) Systemer, værktøjer & devices du bruger i din business – 5) Team-medlemmer, samarbejdspartnere & businessrådgivere – 6) Vores kunder
 • Integration
  I fjerde session er fokus på at integrere den energetiske analyse du nu har over din forretning. Vi kan nu gå endnu mere i detaljen med, hvor du finjusterer så du når den intention du har sat for din forretning.
 • Stil spørgsmål over messenger
  Der vil højst sandsynligt være beslutninger og tvivls-spørgsmål i løbet af forløbet. Når der dukker spørgsmål op mellem sessionerne, kan du stille mig 1 spørgsmål om ugen over messenger. Jeg tjekker ind i din Akashic Record på dine vegne og finder et svar til dig. Jeg svarer indenfor 2 hverdage.
 • Praktisk info
  Der går ca. 2-3 uger mellem hver session. En session tager ca. 60-90 minutter. Alt foregår online over Zoom - du får en optagelse af alle sessioner. Forløbet skal være afholdt indenfor 3 måneder efter du har booket det. Investering: 9.999 kr eksl. moms - kan betales i rater efter aftale

Skab alignment mellem din sjæl & din business

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mit bud på, hvordan du skaber en business, der tager udgangspunkt i dit sjælsformål