Er du klar til noget nyt?

Drømmer du om at arbejde hjemmefra og have større fleksibilitet i dit liv?

Længes du efter at arbejde med noget, der virkelig inspirerer, nærer og begejstrer dig?

Så læs med...

doTERRA’s essentielle olier kan blive din vej til mere frihed & glæde

Jeg søger løbende samarbejdspartnere til mit team, der forhandler doTERRA’s produkter.

Arbejder du med mennesker, f.eks. som behandler, kostvejleder, coach, psykoterapeut, rådgiver, mentor eller lign?

Eller er du ansat fuld- eller deltid, og har en interesse for at hjælpe og inspirere mennesker?

 

Jeg leder efter dig, der:

 • Er villig til at investere ressourcer i at få frihed på lang sigt
 • Ønsker at træde ud af hamsterhjulet og længes efter mere tid og flere penge
 • Er interesseret i din egen personlige udvikling, sundhed og livskvalitet
 • Elsker at få ny viden og er villig til at bruge tid på at sætte dig ind i ny viden
 • Gerne vil være en aktiv del af et nærende, opløftende netværk

Som bygger (Wellness Advocate):

 • Får du din egen hjemmeside som du kan henvise potentielle kunder til
 • Kan du gøre brug af og henvise dine kommende kunder til doTERRA’s danske kundeservice. Så når dine kunder får problemer med login el. lign., henviser du dem blot hertil
 • Får du adgang til min støtte & opbakning til at bygge din doTERRA forretning op

Spørgsmål som du måske stiller dig selv + mine svar

For at blive forhandler skal du enten betale et oprettelsesgebyr på €25

Eller købe et såkaldt enrollment kit – en startpakke – hvor gebyret bortfalder. I et enrollment kit får du indholdet til nedsat pris, så du sparer typisk langt over oprettelsesgebyret på €25.

Se hvilke doTERRA enrollment kit’s du kan købe her >>>

Derudover, skal du regne med en fast månedligt omkostning på omkring kr. 1.300,-

Denne omkostning bruger du på at købe olier og produkter for med 25-47% rabat ifht. detailpris! Så du får i den grad noget for dine penge. Hvis du er selvstændig kan du med stor sandsynlighed trække omkostningen fra i din virksomhed.

Herudover får du som forhandler din egen hjemmeside hos doTERRA som du kan dele og henvise potentielle kunder til.

Du kan desuden henvise kommende kunder til doTERRA’s dansktalende kundeservice, der har åbent kl. 14-22 i hverdage. Så du behøver ikke selv at tage dig af forskellige problematikker, der typisk opstår når du har kunder.

doTERRA står desuden for al vareindkøb, lager, forsendelse af produkter og reklamationer. Hvor fedt er det lige, at du som forhandler slet ikke har ansvaret for noget af det? Personligt er jeg vild med det.

I takes money, to have money – sådan tænker jeg selv omkring de penge jeg investerer i min forretning, Og i doTERRA oplever jeg i den grad at jeg får fuld valuta for min investering.

doTERRA omregner dine, og dine kommende fordelskunders og forhandleres køb til point. Disse point kan du veksle til at købe produkter for gratis i de efterfølgende måneder. Du bestemmer selv hvornår du vil bruge dine opsparede point – de skal blot bruges senest 12 måneder efter du har tjent dem.

I begyndelsen optjener du 10% point på alle køb. Og efterfølgende vil du gradvist optjene flere procent-point. Helt op til 30% når du har været forhandler i 13 måneder. Da du som forhandler i forvejen får 25% rabat på produkter ifht. dem, der køber i retail (direkte fra doTERRA’s hjemmeside), kan du  komme op og få 47% rabat på alle dine køb.

Når du bliver forhandler starter din egen rejse som ‘bygger’ af din forretning i doTERRA. Hvis du forestiller dig et træ, så står du allerøverst i toppen af dit træ. (Uagtet at der står en masse over dig naturligvis = alle dem, der har været forhandlere længere tid end dig). Alle de forhandlere som tilmelder sig via dig efterfølgende, kommer til at være grene, der er under dig i dit træ.

Du opbygger din forretning i doTERRA efter at opnå rank. Det betyder, at du gradvist, har mulighed for at opnå en højere og højere rank indenfor doTERRA. Du får masser af hjælp og undervisning i dette undervejs når du har tilmeldt dig som forhandler.

Hver rank du opnår, giver et specifikt månedligt, honorar. Altså penge i banken.

Det er vigtigt at du er begejstret for produkterne selv, Ellers bliver det svært at begejstre andre på en autentisk måde.

Det er også vigtigt, at du gør dit eget indre arbejde, og takler dine egne udfordringer. Når du selv bruger olierne aktivt hver gang en udfordring opstår, får du selv forløst forhindringer. Og du får erfaring med olierne som du kan trække på og dele med andre, der har interesse i det.

I ‘Team lavt gærde’ underviser Christine Eilvig dig (og alle andre, der er med) i at skabe en forretning vi næres af. Det betyder blandt andet, at du lærer at gøre op med, at du skal knokle dig til succes. Eller at skulle gøre ting, du ikke er god til, eller som ikke er dig.

Nogle af de nøgleord, der giver succes og som du bliver støttet i at integrere i Team Lavt Gærde, er at:

 • Opdage hvor du har uoverensstemmelse mellem dét du siger du vil, dét du gør og de resultater du opnår. Og være villig til at justere så du får overensstemmelse.
 • Sørge for at fylde dig selv op først, så du bygger din forretning ud fra begejstring og inspiration og flow. Modsat at handle ud fra ‘at tage dig sammen’, knokle og forcere.
 • Gøre dét du er god til og har talent for. Altså at være den du er. Og hvis du ikke ved, hvad det er, være villig til at få hjælp til at finde det.
 • Som med alle andre forretninger, gælder det også her at jo mere du fokuserer og investerer tid og energi i at opbygge den, jo større succes.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen som forhandler. Det koster ikke noget, og der er ingen binding.

Husk at bruge evt. optjente point først, før du afmelder dig, da de ellers går tabt.

Du skal også være opmærksom på, at når du afmelder dig mister du naturligvis al den forretning, og potentielle rank og indtjening du har bygget op under dig.

Hvis du er i tvivl om du er klar til at blive forhandler, er det en god ide at starte op med at være kunde. Så kan du opgradere til forhandler på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det.

doTERRA’s forretning er bygget op som Network Marketing.

De udgifter som de fleste forretninger bruger på markedsføring udgør en stor del af den pris du betaler for et givent produkt. I stedet for at have høje markedsførings-udgifter bruger doTERRA udgiften på at honorere sine forhandlere (wellness advocates).

Måske har du nogle fordomme når du hører om ‘Network Marketing’? Det havde jeg selv til en start. De er dog manet til jorden, efter jeg har sat mig ind i deres forretningsopbygning, Jeg oplever doTERRA’s måde at give kommission på, som værende meget fair og generøs.

En udbredt myte om Network Marketing, er: Er det så ikke sådan noget pyramidespil?

Svaret på det er ‘nej’. I et pyramidespil, sælges der varm luft. Det er med andre ord snyd.

Hos doTERRA sælges der konkrete, fysiske produkter af i øvrigt meget høj kvalitet. Du kan læse doTERRA’s kvalitetsløfte her >>>

doTERRA’s forretningsmodel er pyramideformet. Lige som de fleste traditionelt opbyggede forretninger.

Dét der er den positive fordel – som jeg ser det – ved Network marketing, er bl.a.:

 • Det betyder ikke noget, hvem der er over dig i forretningen. Alle har lige muligheder for at vækste sin egen forretning og få succes, sådan som du forstår succes.
 • Du bestemmer selv, hvor meget tid og engagement du lægger i din doTERRA forretning. Der er ikke nogen, der pacer eller presser dig.
 • Du bliver en del af et fantastisk, støttende team, der i den grad vil hjælpe dig med at vækste som menneske og i din forretning. Teamet hedder ‘Team lavt gærde’ og ledes af Christine Eilvig.
 • Du behøver på ingen måde at forsøge at sælge produkterne til venner og familie. Faktisk vil jeg slet ikke anbefale dig at gå den vej. Du kan få masser af hjælp fra netværket til, hvordan du kan vækste din doTERRA forretning på en måde, der for dig – er nærende og i integritet med dine værdier.

Synes du det er meget at investere?

Hvis du allerede er selvstændig, så ved du (forhåbentligt) at 1.300 kr er en meget lille investering på månedsbasis.

Du får reelle produkter for pengene, samt din egen hjemmeside du kan henvise interesserede til. Samtidig kan du henvise til en kundeservice, og du står ikke selv med alt det praktiske som f.eks. lagerstyring, forsendelse og reklamationer.

Produkterne som du køber hver måned gør dig i stand til at dele dem med andre. Dels fordi du selv oplever en effekt af dem. Og dels så du kan tage dem med til individuelle møder med potentielle kunder, eller hvis du holder workshops.

Det du køber hos doTERRA kan desuden trækkes fra i dit regnskab hvis du allerede har et CVR nr.

Hvis du er i tvivl, er det ofte et ‘nej’

Er du interesseret i at vide mere?

Skriv en mail til mig på mail@stinelundgaard.com eller klik på knappen herunder og skriv en besked til mig der.

Når jeg har modtaget din mail, vender jeg tilbage og aftaler et tidspunkt, hvor vi kan tales ved.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Del gerne med én, der kunne være interesseret i at læse dette opslag.

Miniforløb om fra akasha arkivet

Skru op for dine spirituelle gaver med hjælp fra Akasha arkivet: Tirsdag d. 4/6 & onsdag d. 5/6 kl. 9-10. Koster 0 kr