3 trin til en bedre søvn med essentielle olier

Søvn

I denne artikel kan du læse om tre fokus områder de fleste med stress-relaterede søvnproblemer, har glæde af at fokusere på. I artiklen fortæller jeg samtidig lidt om, hvilke essentielle olier, du med fordel kan bruge for at understøtte de tre fokus områder til bedre søvnkvalitet.

Vidste du, at kvaliteten af din kommende nats søvn har alt at gøre med, hvordan du forvalter din energi i løbet af dagen?

Oplever du stress-relaterede søvnproblemer, er der især tre områder, du med fordel kan fokusere på:

1. Kickstart dit kortisol og nedsæt melatonin produktionen tidligt på dagen

Gerne med koldt vand i ansigtet, en rask gåtur, lys i øjnene og/eller en lyslampe fra morgenstund/formiddagstid.
Den essentielle olie-blend Motivate er skøn at starte dagen med. Den frisker op og giver energi & lyst til at tage hul på dagen.

2. Find den – for dig – rette balance mellem at træde på speederen og bremsen

Når du træder for meget på speederen i løbet af dagen, opbygger du gradvist for meget kortisol i kroppen = skadelig stress.

Når du mærker stressen stige, eller når du mærker træthed, har din krop brug for hvile og at koble ud.

For lidt restitution i løbet af dagen er ofte den største søvn-ballademager.

Den essentielle olie blend Adaptiv er perfekt om dagen, når du har brug for en pause, og for at sænke kortisolet. F.eks. kombineret med at du laver dybe vejrtrækninger samtidig med at du dufter til olien.

3. Skab et godt søvn ritual & brug det ofte

Her får du mit favorit-aften-ritual og hvilke essentielle olier, jeg bruger til at få den bedst mulige søvn:
1) Lukke for elektronik senest en time før sengetid
2) Fodbad med epsom salt og 1 dråbe Serenity. Serenity er en olie-blanding der er beroligende og afslappende. Og derfor egner sig særligt godt op til sengetid.
3) Massere underben, skuldre og nakke med Deep blue rub, der er en skøn, muskelafspændende creme med essentielle olier. Den virker på få minutter, og er også god at bruge, hvis du har tendens til urolige ben op til sengetid.
4) Smøre Balance under fødderne inden sengetid. Balance er en essentiel olieblanding med mange træ-noter i. Den giver ro og jordforbindelse, og hjælper dig væk fra hovedet og tankerne.
5) Lægge benene op af væggen i 15 minutter
Og så er det ellers go’ nat.

Ps. Tirsdag den 9. februar 2021 starter jeg et nyt forløb op med stress & essentielle olier. Her går vi i dybden med, hvordan du får integreret de essentielle olier i din dagligdag. Så du reducerer stress i løbet af dagen, opbygger mere energi og får en bedre søvn kvalitet.

Skru op for dine spirituelle gaver

Få adgang til miniforløbet den 26.-28. februar 2024 for coaches, healere & terapeuter, der ønsker at udfolde (endnu mere) af deres sjælspotentiale & hjælpe deres klienter med dyb transformation via Akasha arkivet.